Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

İnşallah canım benimde 3 embriyom var bende toplamda 6 embriyo olsun istiyordum ama bunlarla birlikte 5 olsada denemeye geçmek istiyoruz ekim ayından bu yana buradayız artık denemek istiyorum bende

İnşallah canım benimde 3 embriyom var bende toplamda 6 embriyo olsun istiyordum ama bunlarla birlikte 5 olsada denemeye geçmek istiyoruz ekim ayından bu yana buradayız artık denemek istiyorum bende
Ben de sayinin çok olmasını istiyorum ki ilki tutmama durumu olursa ki insallah olmaz, geride embriyolarim kalsın. Bakalım bu ay tekrar gideceğim, duruma göre belki biz de transfere geceriz
Transfer öncesi de yine bazı kan testleri istiyormuş hoca, rahimi tutunmaya uygun hale getirmek için de ilaçlar kullanılıyor.

Bende öyle düşünmüştüm inşallah ilk denemede tutar bebişlerimiz benim ilk transferim olacak. Opudan sonra transfer için 2 regl dönemi mi bekliyor aret hoca acaba eğer öyleyse nisan gibi transfer olurum inşallah ama yarın ki opuda önemli inşallah embriyolarım olur

Bilmiyorum Aret Hocada hiç transfer yaptırmadım ben. Acibademde 1 kere 3.gun taze embriyo transferi yaptırdım, tutmadı. Ama normalde transferden önce kontrole çağırması gerekiyormuş doktorun. Benim doktorum çağırmadı, 3 gün embriyoları bekletti direkt transfer yaptı kapıdaki danışma bile bugün kontrole mi geldiniz dedi. Hayır transfer için geldim dedim ama hiç kontrole gelmemişsiniz ki dedi. Aret Hoca işini çok ciddiye alıyor, o yüzden de ben memnunum burada.

Benimde acıbademde çok negatif geçti denemelerim 2 ayımı boşa harcadım maddi manevi kayıptı transfer aşamasına bile gelemedim ben de çok memnunum aret hocada içim çok rahat

Benimde acıbademde çok negatif geçti denemelerim 2 ayımı boşa harcadım maddi manevi kayıptı transfer aşamasına bile gelemedim ben de çok memnunum aret hocada içim çok rahat
Bende transfer aşamasını merak ediyorum. Bu opudan sonra bende transfere geçicem sanırım dün öyle konuştuk. Ama acaba opudan bir sonraki reglden sonra mı yapılıyor transfer bilginiz var mı bu konuda? Bir de tek/ iki transfer konusunda ne düşünüyorsunuz

Bugün opuyu oldum olmadan önce sordum transferi 2. Regli dedi ama benim 40 günü buluyor regl gelmesi dedim o zaman ilk adette dedi 15 gün içinde gelmezse bizi arayıp bilgilendirin dediler. Çift transfer istiyorum ben ikiside tutsun ikizlerim olsun çok istiyorum

Senin Yaşın kaçtı canım? 35 ve üstüyse Aret Hoca 2 embriyo koyuyormuş, hatta eğer embriyo kaliteleri düşükse 3 tane..
Ben sadece bir kere transfer oldum. O da taze transfer olduğu için embriyolar 3 günü bekledi ve hemen transfer yapıldı. O yüzden dondurulmuş embriyo transferinde ne kadar beklendiğini ben de bilmiyorum

Hadi geçmiş olsun, hepsi kaliteli embriyolar olsun üç yumurta da toplandı mı?

Senin kaç embriyon vardı canım? Bu ay kaç yumurta görüldü

çook teşekkür ederim inşallah artık sonuca yaklaşmış olmayı çok istiyorum 4.5 ay oldu istanbuldayız, bu arada hastaneden sonra yola çıktık hemen bodruma son 45 km
İnşallah İkisi de döllenir güzelce dondurulur. Insan iki gün evinden ayrı kalsa özlüyor gerçekten dört buçuk ay çok uzun bir süre. Çok emek verdik, çok fedakarlıklar yaptık. Inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

İnşallah canım burada transfer hazırlıklarımız test aşaımalarımız mutlu pozitif haberlerimizide birbirimize vermek nasip olur inşallah birlikte bebeklerimizide beklediğimiz günler gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…