Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

70 + 30 ilaçlar ben rendavu aldım görüşmeye gidicem. Ön görüşme ücretli 3.250
Ucret 70bin, ilaç için net rakam verilemez. Mesela hoca bize sadece klomen kullandiriyor. O da 130 lira gibi bir fiyatti. Son aşamada kullanılan catlatma igneleri vs 4500 gibi bir fiyatti. İlaçlar için merkezde eczanede çalışan görevli var, hem temin konusunda sıkıntı olmuyor hem de indirimli fiyattan alabiliyoruz.

Ucret 70bin, ilaç için net rakam verilemez. Mesela hoca bize sadece klomen kullandiriyor. O da 130 lira gibi bir fiyatti. Son aşamada kullanılan catlatma igneleri vs 4500 gibi bir fiyatti. İlaçlar için merkezde eczanede çalışan görevli var, hem temin konusunda sıkıntı olmuyor hem de indirimli fiyattan alabiliyoruz.
Aradim sordum bana öyle dediler . Size yalan borcum mu var?

4 yumurta vardı bu sefer hepsi toplandı çok şükür. 2 tanesi ertesi gün dollendi, biri 24 saat sonunda olgun yumurta haline geldi. Sonradan işlem uygulandı, O da dollenmis. Bugün ilk 2si donduruldu, diger sonradan dollenen 1 tane güzel giderse yarın dondurulacak. 3 opu oldum ben aret hocada. İlkinde 3 yumurtadan 1i dollendi. İkincide hiç dollenmedi, bu sefer 3 oldu şükür.
Hadi hayırlı olsun☺️
Bende bugün yeni regl dönemim olarak gidicem bakalım durumlar ne?
Kızlar sizde opudan sonra regl sürenizde değişiklik oldu mu? Benim 1 gün azaldı sürem

Hadi hayırlı olsun☺️
Bende bugün yeni regl dönemim olarak gidicem bakalım durumlar ne?
Kızlar sizde opudan sonra regl sürenizde değişiklik oldu mu? Benim 1 gün azaldı sürem
İnşallah güzel ve çok yumurtaniz vardır 💜

Benim de düzen bozuldu ama genelde geç geliyor, erken degil 🤔

Aradim sordum bana öyle dediler . Size yalan borcum mu var?
Öncelikle üslubunuzu hiç beğenmediğimi belirtmek isterim. Herkesin kullanacağı ilaç, dozu, yumurtasının büyüme hızı vs farklıdır. Biz burada birbirimize destek olmak ve yardımcı olmak için yazışıyoruz. Ben de bildiğimi sizinle paylaştım. Ayrıca ben de laboratuvarda çalışıyorum, biyoloğum. Meslegimden ziyade tup bebek işine giren herkes de söylediğimi bilir. Siz bilmediginizden, kötü niyetli olmayarak böyle konuştuğunuzu düşünüyorum.
Muhtemelen herkes fiyat soruyor ve onlar da kendilerince ortalama bir şey söylüyorlar. Yaşınız 35 üstü ve amh düşükse her yumurta toplamada ilaçlar yaklaşık 5 bin tutacak, bu da size iyi haber.

Selam canım büyümüşler yarın sabah opuya giriyorum kısmetse 10mm 16mm 26mm vardı inşallah 10 olan yarına kadar büyür. Perşembe günü de nasipse evimize artık 🤗🤗 sen transferi ne zaman olacaksın canım
Evet canim yarına kadar biraz daha büyürler. Hayırlısıyla bunlar da güzel embriyo olursa transfere mı geçeceksin?
Benim embriyo sayım az , 10 tane falan olunca transfer istiyordum ama onu beklersek süre çok uzayacak sanırım. Haziranda transfer yapalım dedim, eşim çok gec olmaz mı dedi. Bakalım net karar veremedik.
Benim burda toplam 3, acibademde 1 embriyom var.
Son opuda sonradan dollenen 1 yumurta vardı, 2.gun de iyi gidiyor dediler ama 3.gune gitmemiş maalesef.

X