Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

36 ya gircem bu ay sonunda cnm

2 embriyom var, bu ay 4 görünüyor bakalım inşallah eşit büyüyüp döllenirler dua edin.
Sizin kaç oldu yumurta sayınız az değildi diye hatırlıyorum
Hep iki iki toplandı benim eşit büyümediler hiç, eğer yarına kadar gelişimleri devam ederse yarın dondurulucaklar regl olunca transfer süreci başlayacak

2 embriyom var, bu ay 4 görünüyor bakalım inşallah eşit büyüyüp döllenirler dua edin.
Sizin kaç oldu yumurta sayınız az değildi diye hatırlıyorum
Benim 4 vardı canım hepsi toplandı ama 2'si embriyo olup donduruldu. Şu anda toplam 3 embriyomuz oldu. İnşallah sizin hepsi dollenir dondurulur

Çok rahatladım regl artık istediği kadar geç gelebilir hiç acelem yok o kadar uzun sürdü ki yumurta toplama işlemleri en rahat kısmı şimdi
Opu’dan 14 gün sonra dedi hemşireler regl başlama zamanını. Geçen ay seninle ben 1 regl döngüsünde 2 opu olduğumuz için başlangıcımız gecikti, yani 2. Opudan 14 gün sonra olmuş oldum.

Kızlar selamm, hepinizin tedavisi bebişle sonlansınnnn. Bende bu ay transfere baslayacagım. Daha önce Aret hoca da tedavi plana çok denk gelmiyordum sizi gorunce sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…