- 13 Haziran 2023
- 1.396
- 1.283
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
70 + 30 ilaçlar ben rendavu aldım görüşmeye gidicem. Ön görüşme ücretli 3.250Merhaba hanımlar yılbaşından sonraki fiyatlar nedir ? Bilen var mı?
Teşekkür ederim70 + 30 ilaçlar ben rendavu aldım görüşmeye gidicem. Ön görüşme ücretli 3.250
Rica ederimTeşekkür ederim
Ön görüşmeye ne zman gidiyorsunuz regliykenmi70 + 30 ilaçlar ben rendavu aldım görüşmeye gidicem. Ön görüşme ücretli 3.250
Hayır onlar bir tarih veriyor ona göre gidiliyor bir aydır bekliyorum çok yoğunlarmiş.Ön görüşmeye ne zman gidiyorsunuz regliykenmi
Artk hangi güne denk gelirse regli veya değil yoğunluk muhakkak vardirHayır onlar onlar bir tarih veriyor ona göre gidiliyor bir aydır bekliyorum çok yoğunlarmiş.
Evet ön görüşme zaten tubbebek yaptırmak istersen ona göre tedaviye başlanır adet olunca gelin derler heralde.Artk hangi güne denk gelirse regli veya değil yoğunluk muhakkak vardir
Hiim anladm. Hepimizn hakkında hayırlısı olur inşallahEvet ön görüşme zaten tubbebek yaptırmak istersen ona göre tedaviye başlanır adet olunca gelin derler heralde.
Amin inşallahHiim anladm. Hepimizn hakkında hayırlısı olur inşallah
İstanbul tüp bebek merkezi 70 bin birden fazla opu 32 bin tlMerhaba hanımlar yılbaşından sonraki fiyatlar nedir ? Bilen var mı?
Ucret 70bin, ilaç için net rakam verilemez. Mesela hoca bize sadece klomen kullandiriyor. O da 130 lira gibi bir fiyatti. Son aşamada kullanılan catlatma igneleri vs 4500 gibi bir fiyatti. İlaçlar için merkezde eczanede çalışan görevli var, hem temin konusunda sıkıntı olmuyor hem de indirimli fiyattan alabiliyoruz.70 + 30 ilaçlar ben rendavu aldım görüşmeye gidicem. Ön görüşme ücretli 3.250
Ön görüşmeye verilen tarihte gidip muayene olunuyor. Rahim filmi ve tahlilleri yanınıza alın. Daha sonra adetin ilk günü arayıp randevu alınıyor 3 ya da 4. güne randevu veriyorlar.Ön görüşmeye ne zman gidiyorsunuz regliykenmi
Selam canım, ne durumda yumurtalarİnşallah büyürler üçüde beraber toplanır bende 3. Opuya hazırlanıyorum aret hocada şimdi kontrole geldim bakalım son durumlar nasıl
Aradim sordum bana öyle dediler . Size yalan borcum mu var?Ucret 70bin, ilaç için net rakam verilemez. Mesela hoca bize sadece klomen kullandiriyor. O da 130 lira gibi bir fiyatti. Son aşamada kullanılan catlatma igneleri vs 4500 gibi bir fiyatti. İlaçlar için merkezde eczanede çalışan görevli var, hem temin konusunda sıkıntı olmuyor hem de indirimli fiyattan alabiliyoruz.
Hadi hayırlı olsun4 yumurta vardı bu sefer hepsi toplandı çok şükür. 2 tanesi ertesi gün dollendi, biri 24 saat sonunda olgun yumurta haline geldi. Sonradan işlem uygulandı, O da dollenmis. Bugün ilk 2si donduruldu, diger sonradan dollenen 1 tane güzel giderse yarın dondurulacak. 3 opu oldum ben aret hocada. İlkinde 3 yumurtadan 1i dollendi. İkincide hiç dollenmedi, bu sefer 3 oldu şükür.
İnşallah güzel ve çok yumurtaniz vardırHadi hayırlı olsun
Bende bugün yeni regl dönemim olarak gidicem bakalım durumlar ne?
Kızlar sizde opudan sonra regl sürenizde değişiklik oldu mu? Benim 1 gün azaldı sürem
Öncelikle üslubunuzu hiç beğenmediğimi belirtmek isterim. Herkesin kullanacağı ilaç, dozu, yumurtasının büyüme hızı vs farklıdır. Biz burada birbirimize destek olmak ve yardımcı olmak için yazışıyoruz. Ben de bildiğimi sizinle paylaştım. Ayrıca ben de laboratuvarda çalışıyorum, biyoloğum. Meslegimden ziyade tup bebek işine giren herkes de söylediğimi bilir. Siz bilmediginizden, kötü niyetli olmayarak böyle konuştuğunuzu düşünüyorum.Aradim sordum bana öyle dediler . Size yalan borcum mu var?
Selam canım büyümüşler yarın sabah opuya giriyorum kısmetse 10mm 16mm 26mm vardı inşallah 10 olan yarına kadar büyür. Perşembe günü de nasipse evimize artıkSelam canım, ne durumda yumurtalar
Benim düzen hepten şaştı 41 ile44 gün arası oluyor her opu sonrasıHadi hayırlı olsun
Bende bugün yeni regl dönemim olarak gidicem bakalım durumlar ne?
Kızlar sizde opudan sonra regl sürenizde değişiklik oldu mu? Benim 1 gün azaldı sürem
Evet canim yarına kadar biraz daha büyürler. Hayırlısıyla bunlar da güzel embriyo olursa transfere mı geçeceksin?Selam canım büyümüşler yarın sabah opuya giriyorum kısmetse 10mm 16mm 26mm vardı inşallah 10 olan yarına kadar büyür. Perşembe günü de nasipse evimize artıksen transferi ne zaman olacaksın canım