Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Murat ekmez yapti
İnşallah güzel haberlerinizi de alırız
Hiç canınızı sıkmayın. Oradaki doktorların hepsi iyidir. Doktor sadece bir vesile embriyo iyiyse ve rahim de iyiyiyse, kabul ederse olur
Ben orada başka doktorların hastalarına çok denk geldim bu süreçte yukarı katlarda.
Hepsinin de pozitif alan hastaları da çok

Aynen hayirlisi olsun

Kızlar bugün opu işlemim vardı. 7 yumurtam vardı doktor sadece 2 tanesi olgun onları alalım dedi çatlatma iğnesi oldum, bugün opu için gittiğimde 1 tanesi çatlamıştı ve isterseniz iptal edip sonraki ay toplayalım dediler. Bizde 1 tane 1 tanedir diyerek toplattık ama çok üzüldüm

7 yumurtadan 1 tane olgun çıkması kötü olmuş inşallah döllenmiştir. Bugün bilgi verdiler mi? Ben olsam bir sonraki ay devam ederdim ama belli de olmaz tabii belki de o yumurta size hamile bırakacak

7 yumurtadan 1 tane olgun çıkması kötü olmuş inşallah döllenmiştir. Bugün bilgi verdiler mi? Ben olsam bir sonraki ay devam ederdim ama belli de olmaz tabii belki de o yumurta size hamile bırakacak
Dün aradılar yumurtam dondurulmaya uygunmuş dondurdular. 1 tane yumurtaya sevinir oldum Diğerlerini büyüdükçe alalım dedi doktor ama çok yorucu bu ay dinlenicem dedim bende doktora. 10-15 adet toplayalım dedi ama böyle 1-1 ilerlersek çok yıpratıcı olacak

Oh hadi gözün aydın, hic yoktan iyidir 10-15 zor gercekten. Benim 4 toplamadan 5 embriyom oldu sadece. Yumurta sayısı az olunca iş iyice zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun, inşallah pozitifi görür bu zorlu günleri unuturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…