- 4 Nisan 2023
- 127
- 16
- 21
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
İnşallah herşey gönlünüze göre olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah herşey gönlünüze göre olsun
Canım ne yaptın bulabildin mi doktor ben bugün geldim doktora kist gitmiş çok şükür 3.asilamayi başlattıkTeşekkür ederim sizin de
Merhaba hayırlı olsun inşallah siz hangi hastanede yaptırıyorsunuz acaba işlemiAmin insallah isteyen herkese versin allahim. Ben subat ayinda irenbe de transfer oldum orda 38 bin vermistik temmuzda raporumuz cikinca bide boyle deneyelim dedik bana o yuzden fazla gelmisti 50 bin raporla 18 bine dustu
Amin teşekkür ederim. Balıkesirdeyim ben şehir hastanesinde yaptiriyorumMerhaba hayırlı olsun inşallah siz hangi hastanede yaptırıyorsunuz acaba işlemi
merhaba ben de tüp bebek tedavısıyle anne oldum bahcecı de yaptırdım il denemede olduNerdesiniz imkanlariniz varsa bahceciyi çok duydum tavsiye ediyorlar bende doktorumdan soğudum 2 ay oyalayinca duruma göre bende orayi düşünüyorum varsın pahalı olsun evlatlarımız gelsin de maddiyat umrumda değil artık
Merak ettıgım bir şey var ben tüp bebek yaptırırken 2 defa iğneyle yapılmış negatıf aşılama şartı vardı şuan kalktı mı bu3 yıllık resmi nikahlı ve 23 yaşından buyukseniz rapor çıkıyor ben Diyarbakır'da başlayacam kistim var onun geçmesini bekliyorum bana rapor çıkmıyor 55 bin hastaneye 40 binde ilaca verecem rapor çıksaydi 35 hastaneye 10 falan ilaca verecektim
Merhabalar ben asilamalari zaten yapılıyor diye yaptım rapor çıkmadığı için şart koymadı doktorum ama denemekle bişey kaybetmeyiz diye yaptık ilki düşükle sonuçlandı ikincisi tutmadı şuan başka doktorda 3.yu yaptım 4.gundeyimMerak ettıgım bir şey var ben tüp bebek yaptırırken 2 defa iğneyle yapılmış negatıf aşılama şartı vardı şuan kalktı mı bu
Ya çok güzel Rabbim derdini göstermesin inşallah darısı başımızamerhaba ben de tüp bebek tedavısıyle anne oldum bahcecı de yaptırdım il denemede oldu
embriyolarınıza genetık test yaptırdınız mı ?Merhabalar ben asilamalari zaten yapılıyor diye yaptım rapor çıkmadığı için şart koymadı doktorum ama denemekle bişey kaybetmeyiz diye yaptık ilki düşükle sonuçlandı ikincisi tutmadı şuan başka doktorda 3.yu yaptım 4.gundeyim
Ben 1 kere asılama yaptırmıstım o da klomenle oldugu ıcın kabul degıldı iğne ıle 2 defa daha yaptırmam gerekıyordu hıc ugrasmayıp direkt tup bebek yaptırmıstım sabrım kalmayıncaMerhabalar ben asilamalari zaten yapılıyor diye yaptım rapor çıkmadığı için şart koymadı doktorum ama denemekle bişey kaybetmeyiz diye yaptık ilki düşükle sonuçlandı ikincisi tutmadı şuan başka doktorda 3.yu yaptım 4.gundeyim
Aminn canım insallah sana ve isteyen herkese en kısa zaman da Allah nasip etsinYa çok güzel Rabbim derdini göstermesin inşallah darısı başımıza
Bende direk geçmek istedim ilk ay önden giden yumurta oldu sonra kist oldu bı turlu baslayamadik beklemektense 3.asilamayi yapalım diye doktor değiştirdim bendeBen 1 kere asılama yaptırmıstım o da klomenle oldugu ıcın kabul degıldı iğne ıle 2 defa daha yaptırmam gerekıyordu hıc ugrasmayıp direkt tup bebek yaptırmıstım sabrım kalmayınca
Tüp bebek değildi benim asilamayla olmuştuembriyolarınıza genetık test yaptırdınız mı ?
Klomenle 2 yumurtam gelısmıstı hersey yolundaydı ama olmdı nedense sonra 2. Deneme yapalım dedık gonal-f ile onda da yumurtalar beklenenden fazla olunca doktorum iptal etti oyuzden bu benım ıcın son nokta oldu direkt tup bebek kararı verdım daha fazla umutlarımı yıkıp vucudumu ılaclarla mahvetmek ıstemedım herkeste aynı etkı olmaz ama benı haplar ılaclar kötü yapmıstı tüp bebekte de gonal-f kullanılıyor ve farklı ılaclar yanında fakat 1 defalık dayandım asılama ıcın olsa bılmeden devam edıp duracaktı bu durum ne kadar sürecek bilmiyordum bu sekılde oldu yaniBende direk geçmek istedim ilk ay önden giden yumurta oldu sonra kist oldu bı turlu baslayamadik beklemektense 3.asilamayi yapalım diye doktor değiştirdim bende
Olsun mucizeniz gelmiş ya sonunda önemli olan o zaten ben pcos olduğum için direnç gösteriyor yumurtalar gonalf her kontrolde dozu arttığı halde bile 1 yumurta gelişti bu son denemem zaten inşallah gerek kalmaz ama buda olmazsa tüp bebek için sürece başlayacamKlomenle 2 yumurtam gelısmıstı hersey yolundaydı ama olmdı nedense sonra 2. Deneme yapalım dedık gonal-f ile onda da yumurtalar beklenenden fazla olunca doktorum iptal etti oyuzden bu benım ıcın son nokta oldu direkt tup bebek kararı verdım daha fazla umutlarımı yıkıp vucudumu ılaclarla mahvetmek ıstemedım herkeste aynı etkı olmaz ama benı haplar ılaclar kötü yapmıstı tüp bebekte de gonal-f kullanılıyor ve farklı ılaclar yanında fakat 1 defalık dayandım asılama ıcın olsa bılmeden devam edıp duracaktı bu durum ne kadar sürecek bilmiyordum bu sekılde oldu yani
Evet haklısınız…Olsun mucizeniz gelmiş ya sonunda önemli olan o zaten ben pcos olduğum için direnç gösteriyor yumurtalar gonalf her kontrolde dozu arttığı halde bile 1 yumurta gelişti bu son denemem zaten inşallah gerek kalmaz ama buda olmazsa tüp bebek için sürece başlayacam
Yaa çok sevindim inşallah kucağına almakta nasip olur ben baya ağır geçirenlerdenim kilo kıllanma insülin direnci adet düzensizliği hepsi var doktorlar engel olarak görmüyor pcosu ama sebebsiz diye adlandırılıyor ve doğumdan sonra geçme ihtimali de yüksek deniliyor belki sizin doğumdan sonra geçmiştir ondan doğal olmuşturEvet haklısınız…
Bu arada ben de de pco var fakat hepsı aynı olmuyormus ben yokmus gıbı yaşayan taraftayım muayene eden doktorlarda cok hafıf dedıler oyuzden negatıf hıc bır etkısını gormedım normal yumurtam kendısı buyuyup gelısııyo catlıyo insülin direncim veya kilom yok adetlerım günü gününe olur oyuzden anlamak imkansız gıbı oluyor genelde bu saydıklarım pco larda oluyormus doktor oyle demısti cogu ılacsız adet gormez falan dedıler o yönden sebepsız infertılıte teshısı konulmustu bıze . Hatta inanır mısınız ben tüp bebek harici cocugum olmaz gıbı dusunuyordum kendı doktorum olur demıstı ben ciddiye almadım suan 2. Cocuguma hamıleyım dogal yolla
Cok tesekkur ederım yani benım bıldıgım direnclılere şeker hapı falan verıyorlardı eskiden suan aynı mıdır bilmiyorum da o sekılde sekerı dengede tutup bıraz dıyet yapsanız belkı de olabılır benım cunku duzeltmem gereken hıc bır tarafı yoktu elle tutulur sebep bulamadım kendımde. Maalesef hâlâ pco var gecmıyor yanı gececek bır durum da degıl her kımde varsa bırcok doktor dınledım pco yu yendım dıye cesıtlı vıdeo paylasanlar ıtıbar etmeyın denılıyor ve de haklılar cunku bızımkısı kist degıl inci göruntusu var overde fakat normal kist olsa amelıyatla alınıyor yok oluyor aradakı farkı bılmeyen cok .Yaa çok sevindim inşallah kucağına almakta nasip olur ben baya ağır geçirenlerdenim kilo kıllanma insülin direnci adet düzensizliği hepsi var doktorlar engel olarak görmüyor pcosu ama sebebsiz diye adlandırılıyor ve doğumdan sonra geçme ihtimali de yüksek deniliyor belki sizin doğumdan sonra geçmiştir ondan doğal olmuştur
Her doktorun sözü farklı oluyor bikac tanıştığım kişi bizde geçti demişti ondan geçebilecek sanıyordum ama bünye farkı oluyor ilk aşılamam tutmuştu düşük oldu inşallah bu defakide tutar hiç gerek kalmaz doktorlarda gezmeye tüp bebeğeCok tesekkur ederım yani benım bıldıgım direnclılere şeker hapı falan verıyorlardı eskiden suan aynı mıdır bilmiyorum da o sekılde sekerı dengede tutup bıraz dıyet yapsanız belkı de olabılır benım cunku duzeltmem gereken hıc bır tarafı yoktu elle tutulur sebep bulamadım kendımde. Maalesef hâlâ pco var gecmıyor yanı gececek bır durum da degıl her kımde varsa bırcok doktor dınledım pco yu yendım dıye cesıtlı vıdeo paylasanlar ıtıbar etmeyın denılıyor ve de haklılar cunku bızımkısı kist degıl inci göruntusu var overde fakat normal kist olsa amelıyatla alınıyor yok oluyor aradakı farkı bılmeyen cok .
Bazı doktorlar pco olanlara senin cocugun olmaz dıyip gönderenleri okudum bu sitede ne kadar üzücü ama dogal yolla olan cok var belkı de sizin tüp bebeğe gerek kalmaz olur nasip kısmet bazı seyler kendımden biliyorum her sey cok guzelken olmamıstı hıc dusunmediğim stres yapmadıgım bır anda kendı kendıne oldu