- 17 Haziran 2021
- 224
- 141
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Amin, hepimizin inşallahKızlar selamm, hepinizin tedavisi bebişle sonlansınnnn. Bende bu ay transfere baslayacagım. Daha önce Aret hoca da tedavi plana çok denk gelmiyordum sizi gorunce sevindim
Amin hepimizin inşallahKızlar selamm, hepinizin tedavisi bebişle sonlansınnnn. Bende bu ay transfere baslayacagım. Daha önce Aret hoca da tedavi plana çok denk gelmiyordum sizi gorunce sevindim
Ayyy amin amin aminİnşallah miss gibi embriyolarınız olur hepsi annelerine tutunsun
Evet düşük amh, kapalı tüp. Temmuz da tedavi oldum ama bazı sorunlardan transfer yapmadı hoca dondurduk. çarşamba transfer içim görüşmeye gidecegim ilaçlara başlar muhtemelen.Amin, hepimizin inşallah
Senin tedavin ne zaman başlayacak, düşük amh mı
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinEvet düşük amh, kapalı tüp. Temmuz da tedavi oldum ama bazı sorunlardan transfer yapmadı hoca dondurduk. çarşamba transfer içim görüşmeye gidecegim ilaçlara başlar muhtemelen.
5 embriyom donduruldu, evet evet birbirimize moral olalimHayırlısı olsun inşallah hepimiz içinburadan son durumlarımızı birbirimize iletelim
Kaç tane embriyonuz donduruldu
Normalde en geç 15 gün içinde olması gerekiyor, sizin çok uzamış. Aret Hocada mı tedavi görüyordunuz. Benim de geç geliyor ama sizinki kadar değil.Merhabalar bende 2 ocakta opu oldum ama regl hala olamadım ilk eegl ne zanan oluyor bilginiz varmi
Normalde en geç 15 gün içinde olması gerekiyor, sizin çok uzamış. Aret Hocada mı tedavi görüyordunuz. Benim de geç geliyor ama sizinki kadar değil.
Yanlış yazmışım kusura bakmayın 2 şubatta opu oldum 11 gün oldu yani doktorum maslak acibadem yigit cakirogluNormalde en geç 15 gün içinde olması gerekiyor, sizin çok uzamış. Aret Hocada mı tedavi görüyordunuz. Benim de geç geliyor ama sizinki kadar değil.
O zaman normalde adetinin bu aralar gelmesi lazım ama genelde herkesin gecikiyorYanlış yazmışım kusura bakmayın 2 şubatta opu oldum 11 gün oldu yani doktorum maslak acibadem yigit cakiroglu
İnşallah ya karnım davul gibi oldu artıkO zaman normalde adetinin bu aralar gelmesi lazım ama genelde herkesin gecikiyor
Merhaba, tedavin nasıl gidiyor canım2 embriyom var, bu ay 4 görünüyor bakalım inşallah eşit büyüyüp döllenirler dua edin.
Sizin kaç oldu yumurta sayınız az değildi diye hatırlıyorum
Aret hocada transfer aşamasını da merak ediyorum, beni fırsat buldukça burdan bilgilendirir misinizKızlar selamm, hepinizin tedavisi bebişle sonlansınnnn. Bende bu ay transfere baslayacagım. Daha önce Aret hoca da tedavi plana çok denk gelmiyordum sizi gorunce sevindim
Hayırlı olsun canım, inşallah pozitif sonuçlanır tedavinMerhaba ben 5 ocakta opu olmuştum bugün regl olunca merkezi aradım 21 şubat perşembe gününe randevu aldım dondurulmuş transfer tedavisi için sürecim başlayacak
Canım cuma günü opu oldum, 3 yumurta alındı, yarını bekliyoruz inşallah güzel sağlıklı embriyo olarak dondurulurlar.Merhaba, tedavin nasıl gidiyor canım
Merhaba çok teşekkür ederim tabi ki yazarım. Çarşamba gittiğimizde bakalım nasıl ilaçlar verecek randevu almak için aradığımda gelmeden yapmam gereken kan tahlilleri var mı diye sordum yok dediler muhtemelen orda gidince yapılacak. Aret hoca hiç boş geçmiyor kan alma konusunda :) Adetin başladığı gün ananas yemeye başladım, embriyonun rahime tutunma şansın arttırıyormuş öyle okudum., transfer sonrası da devam edeceğim. Umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi oluruz çünkü gerçekten maddi, manevi yıpratıcı bir süreç hepimiz için güzellikler diliyorumHayırlı olsun canım, inşallah pozitif sonuçlanır tedavintransfer aşamalarını fırsat buldukça burdan yazar mısın
Çok güzelCanım cuma günü opu oldum, 3 yumurta alındı, yarını bekliyoruz inşallah güzel sağlıklı embriyo olarak dondurulurlar.
Senin nasıl gidiyor canım?
Transfer sürecini çok merak ediyorum bende. Opu dan ne kadar süre sonra başlanıyor. Adetten sonra kaçıncı gün yapılıyor vs vs.
Bu arada Aret hoca anne babanın gen testinde sorun yoksa embriyolara gen testini gerekli görmüyormuş.