- 12 Mart 2020
- 9.693
- 20.747
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
MerhabaHerkese merhaba bende aret hocayla görüştüm ilk izlenim olarak iyi diyebilirim,başka merkezde 2 denemem olmuştu ama hiç transfer aşamasına gelemedim, muayene etti ve hiç bir detayı atlamadı daha önce çekilen hsg de küçük bi problem vardı fakat önceki doktorum önemsememişti aret hoca üstünde durdu ve filmi yenilememi istedi, bugün çektirdim tekrar sanırım haklı çıktı bir yapışıklık var anladığım kadarıyla, reglimi bekliyorum tekrar gideceğim, ben 2 ay üst üst deneme yaptığım için belki bu ay dinlendirebiliriz seni dedi, yumurtaların durumuna göre muhtemelen benim sorunum düşük amh. Daha önce doğal yollardan 3 kez hamile kalabildim bu arada.
Amh 0.47 idi haziran ayında. İlk gebeliğim isteğe bağlı kürtaj idi, ikinci gebeliğim boş gebelikti mecburi kürtajdıMerhaba
Amh nız kaçtı birde gebeliklerin iz kendiliğinden düşük falan mı oldu
Çok geçmiş olsunAmh 0.47 idi haziran ayında. İlk gebeliğim isteğe bağlı kürtaj idi, ikinci gebeliğim boş gebelikti mecburi kürtajdı
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahÇok geçmiş olsun
Sağlıklı gebelikler iniz olsun inşallah
yetişir birbirine dur bakalım, bende bugün regl oldum salı gidicem. Bu opunu da olup evine dönüp azıcık rahatla istersen canım kendini sıkma böyle güzel ihtimallerin birikirken3 yumurta var 6 10 ve 16 mm hepsi aynı anda büyümez herhalde bakalım. Kızlar ben biraz yoruldum sanırım
Bende öyle istiyorum canım, yarın kontrol var bakalım opudan sonra dönerim evime rahatlamaya ihtiyacım var inşallah nisan gibi de transfer yaparızyetişir birbirine dur bakalım, bende bugün regl oldum salı gidicem. Bu opunu da olup evine dönüp azıcık rahatla istersen canım kendini sıkma böyle güzel ihtimallerin birikirken
Hayırlısı olsun inşallahBende öyle istiyorum canım, yarın kontrol var bakalım opudan sonra dönerim evime rahatlamaya ihtiyacım var inşallah nisan gibi de transfer yaparız
4 yumurta vardı bu sefer hepsi toplandı çok şükür. 2 tanesi ertesi gün dollendi, biri 24 saat sonunda olgun yumurta haline geldi. Sonradan işlem uygulandı, O da dollenmis. Bugün ilk 2si donduruldu, diger sonradan dollenen 1 tane güzel giderse yarın dondurulacak. 3 opu oldum ben aret hocada. İlkinde 3 yumurtadan 1i dollendi. İkincide hiç dollenmedi, bu sefer 3 oldu şükür.Nasıl geçti opunuz, güzel haberler gelmiştir inşallah bugün
Benim de öyle oluyor büyüklükleri birbirine cok yakin olmuyor, mesela her biri 10 mm büyüse 16,20,26 olur. Ucu de uygun olur toplanmaya. İnşallah hepsi dollenir dondurulur. Ben de yorulduğumu hissediyorum ama yine vazgeçemiyorum, emeklerimizin karşılığını alalım da bu yorgunluklar geçer3 yumurta var 6 10 ve 16 mm hepsi aynı anda büyümez herhalde bakalım. Kızlar ben biraz yoruldum sanırım
Tup bebek tedavisinin hiç bir aşaması ağrılı değil, sadece maddi manevi yıpratıyor insanı.Opu nasıl yani çok ağrı acı vs oluyormu biraz daha deneyip bizde tüp bebek düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizde hayırlı haberleri alırsıniz
Biz bir türlü başlayamadik hazirandan beri hep tamam artık tüp bebek diyoruz ama ilk adım yokTup bebek tedavisinin hiç bir aşaması ağrılı değil, sadece maddi manevi yıpratıyor insanı.
Yaşınız gencse bekleyebilirsiniz tabii ama 35 ve ustuyse bence hemen gidin. Sonra kaybettiğimiz vakit için üzülüyoruz. Bana öyle olduBiz bir türlü başlayamadik hazirandan beri hep tamam artık tüp bebek diyoruz ama ilk adım yok
39 yaşım sanırım artık mart nisan başlayacağız herkes öyle diyor gec kalmadan dene olur olmaz nasipYaşınız gencse bekleyebilirsiniz tabii ama 35 ve ustuyse bence hemen gidin. Sonra kaybettiğimiz vakit için üzülüyoruz. Bana öyle oldu
Şu ana kadar hiç doktora gittiniz mi, kan testleri ve rahim filmi falan çekildi mi39 yaşım sanırım artık mart nisan başlayacağız herkes öyle diyor gec kalmadan dene olur olmaz nasip
Gittim gittim testler normal tabi yaşa göre amh düşük ama bu yaşta beklenen değer dediler rahim filminde normal çıktı eşimin degerleride normalŞu ana kadar hiç doktora gittiniz mi, kan testleri ve rahim filmi falan çekildi mi
Benim de durumum aynı, bende bu yıl 40 olacağım. Hatta az kaldi, 15 şubatta. Rahim filmim, sperm değerleri vs normal ama kadin yaşı çok önemli bir faktör. Hem yumurta az oluyor, hem kalitesi düşüyor. Tavsiyem maddi olarak hazırsanız hemen tedaviye başlamanız. Dilerim her şey gönlünüzce olsunGittim gittim testler normal tabi yaşa göre amh düşük ama bu yaşta beklenen değer dediler rahim filminde normal çıktı eşimin degerleride normal
geçen sene aynısını doktorda söylemişti aynı değerlerde 20 li yaşlarda biri olsaydı kaliteli yumurta ihtimali daha yüksektiBenim de durumum aynı, bende bu yıl 40 olacağım. Hatta az kaldi, 15 şubatta. Rahim filmim, sperm değerleri vs normal ama kadin yaşı çok önemli bir faktör. Hem yumurta az oluyor, hem kalitesi düşüyor. Tavsiyem maddi olarak hazırsanız hemen tedaviye başlamanız. Dilerim her şey gönlünüzce olsun
Hayırlısı olsun hepimiz içingeçen sene aynısını doktorda söylemişti aynı değerlerde 20 li yaşlarda biri olsaydı kaliteli yumurta ihtimali daha yüksekti
Allah herkese en hayırlı şekilde kolaylıkla nasip etsin ..
niyetimiz artık başlamak :)
İnşallah büyürler üçüde beraber toplanır bende 3. Opuya hazırlanıyorum aret hocada şimdi kontrole geldim bakalım son durumlar nasılBenim de öyle oluyor büyüklükleri birbirine cok yakin olmuyor, mesela her biri 10 mm büyüse 16,20,26 olur. Ucu de uygun olur toplanmaya. İnşallah hepsi dollenir dondurulur. Ben de yorulduğumu hissediyorum ama yine vazgeçemiyorum, emeklerimizin karşılığını alalım da bu yorgunluklar geçer