- 17 Haziran 2021
- 224
- 141
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Oh çok iyi maşallah, o telefonu beklerken insan korkuyor ve çok heyecanlı oluyorCanımmmm aradılar sabah 9.30 telefonlarına uyandım ikiside döllenmiş çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh çok iyi maşallah, o telefonu beklerken insan korkuyor ve çok heyecanlı oluyorCanımmmm aradılar sabah 9.30 telefonlarına uyandım ikiside döllenmiş çok şükür
Tabi şimdi sabah ki telefonun etkisi geçti yarın ne diyecekler diye bekliyorum eşimde diyor ki çocukları bırakıp gelmesemiydikOh çok iyi maşallah, o telefonu beklerken insan korkuyor ve çok heyecanlı oluyor
36 ya gircem bu ay sonunda cnmSenin Yaşın kaçtı canım? 35 ve üstüyse Aret Hoca 2 embriyo koyuyormuş, hatta eğer embriyo kaliteleri düşükse 3 tane..
Ben sadece bir kere transfer oldum. O da taze transfer olduğu için embriyolar 3 günü bekledi ve hemen transfer yapıldı. O yüzden dondurulmuş embriyo transferinde ne kadar beklendiğini ben de bilmiyorum
Çok israrla tek embriyo transferi istersen belki öyle yapar36 ya gircem bu ay sonunda cnm
evet şu anda hepimizin çocukları aynı yerde çok garip bir şeyTabi şimdi sabah ki telefonun etkisi geçti yarın ne diyecekler diye bekliyorum eşimde diyor ki çocukları bırakıp gelmesemiydik
Canımm aradılar gelişimleri devam ediyormuşevet şu anda hepimizin çocukları aynı yerde çok garip bir şey
Maşallah çok güzel canım, yarın dondurulur. Elde var 5Canımm aradılar gelişimleri devam ediyormuş
Çok saol canım. Bir şey vermediler regl olunca arayın dediler sadeceMaşallah çok güzel canım, yarın dondurulur. Elde var 5
Sana transfer oncesi için yaptirman gereken kan testleri verdiler mi
Çok saol canım. Bir şey vermediler regl olunca arayın dediler sadeceSüreni
5. Günü mü deniycekler dondurcaklar mı 3 te acabaCanımm aradılar gelişimleri devam ediyormuş
2 embriyom var, bu ay 4 görünüyor bakalım inşallah eşit büyüyüp döllenirler dua edin.Senin kaç embriyon vardı canım? Bu ay kaç yumurta görüldü
Hep iki iki toplandı benim eşit büyümediler hiç, eğer yarına kadar gelişimleri devam ederse yarın dondurulucaklar regl olunca transfer süreci başlayacak2 embriyom var, bu ay 4 görünüyor bakalım inşallah eşit büyüyüp döllenirler dua edin.
Sizin kaç oldu yumurta sayınız az değildi diye hatırlıyorum
Benim 4 vardı canım hepsi toplandı ama 2'si embriyo olup donduruldu. Şu anda toplam 3 embriyomuz oldu. İnşallah sizin hepsi dollenir dondurulur2 embriyom var, bu ay 4 görünüyor bakalım inşallah eşit büyüyüp döllenirler dua edin.
Sizin kaç oldu yumurta sayınız az değildi diye hatırlıyorum
Çok güzel canım gözünüz aydın şimdi regl beklemeye baslaKızlarr 8 hücreli olarak 2 embriyom donduruldu
Çok rahatladım regl artık istediği kadar geç gelebilir hiç acelem yok o kadar uzun sürdü ki yumurta toplama işlemleri en rahat kısmı şimdiÇok güzel canım gözünüz aydın şimdi regl beklemeye basla
Çok rahatladiysan zamanında gelebilir stres etkiliyor sonuçtaÇok rahatladım regl artık istediği kadar geç gelebilir hiç acelem yok o kadar uzun sürdü ki yumurta toplama işlemleri en rahat kısmı şimdi
Opu’dan 14 gün sonra dedi hemşireler regl başlama zamanını. Geçen ay seninle ben 1 regl döngüsünde 2 opu olduğumuz için başlangıcımız gecikti, yani 2. Opudan 14 gün sonra olmuş oldum.Çok rahatladım regl artık istediği kadar geç gelebilir hiç acelem yok o kadar uzun sürdü ki yumurta toplama işlemleri en rahat kısmı şimdi
Hadi süper canım maşallahKızlarr 8 hücreli olarak 2 embriyom donduruldu
İnşallah miss gibi embriyolarınız olur hepsi annelerine tutunsunHadi süper canım maşallah
Darısı başımıza