E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi divine_time
-
bademcigim benim de eşim çerkez ve çerkez isimlerini ben de cok begeniyorum ama ileride cocugumuz olursa esim koymak istemiyor.. zaten dikkat edersen bi tek kız isimleri cok hos, erkek isimleri biraz zor, degil mi sence de?
ares e de gelince.. bence soylemi biraz zor bir isim.. ben de lisede cok mitoloji ve epik okumustum cok tanınan bir isimdir ama ileride sıkıntı verecek bir isim herkes aras la karıstıracak bence..
bu arada herkes kendi dilinde dininde isim koysun muhabbeti sahsen beni cok geriyor..
yani genel anlamda bir kural yok bence , kulagina hos gelmistir anlamını bilmeden bile koyabilirsin..
dikkat ederseniz bir suru isim de cennet bahcesi, cennet tokmagı yok o , yok bu şu diye konuyor ama asıl anlamı baska cıkıyor.. dolayısıyla kulaga guzel gelen bir isim secip bir de anlamı kotu degilse konulabilir .. tabi bunlar benim dusuncem..
Köpekler canlı değil mi?Mesela köpeğinin ismi de Efe vb. olanlar var.Şimdi adı Efe olan insanoğulları n'apsın?
Ben peygamber isimleri koymayı da doğru bulmuyorum...Sadece içimden geçen bir şeydi..Dip not geçeyim dedim...Saygılar herkese...
ben de asla bu adı koymazdım çocuğuma. farklı olmak için yapılmış bence.ayrıca lütfen güney ismini koyanlar veya koymayı düşünenler yanlış anlamasın(ki bence de çok güzel) ama güney ismini de yılmaz güney yüzünden koyduklarını düşünüyorum,popüler solculuk yapmak adına.böyle şeylere çok başvuruyor erdoğan ailesi maalesef.halbuki yanından bile geçmezler.:umursamaz:Yunan mitolojisinde bahsi geçen tanrı Ares maalesef annesi ve babası zeus tarafından dahi sevilmeyen, durduk yere kafa kesebilen, yaramaz herifin tekidir...
evet savaş tanrısıdır fakat herşey için adam öldürebilen psikoloji bozuk bir tipdir yani kendisi bir savaş nedenidir. karakter olarak bu denli zayıf bir şahsın ismini çocuğumun taşımasını asla istemezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?