- Konu Sahibi divine_time
-
ben de turkce olmayan isimlere karsiyim. ermeni olsam ermenice, kurt olsam kurtce, yunan olsam yunanca isim koyardim, ama turkum turkce koyacagim. bir de degisik olsun diye cocugu maymun etme taraftari degilim, sanki savas cok guzel cok ovunulecek bir sey de onun tanrisinin ismini koyuyor cocuga...
Ares 'in yanında Güney ismi daha sönük kalacak.:umursamaz:Güney bu duruma baya bozulacak büyüyünce. :içelim:
Çok bozulacak,çokkkk... :roflol:Benim de içimden geçti valla...kaydirigubbakcemile3:içelim:
cennette oldugu rivayet edilen isimlerden sonra bide mitolojimi çıkdı yaaawww
Ares 'in yanında Güney ismi daha sönük kalacak.:umursamaz:Güney bu duruma baya bozulacak büyüyünce. :içelim:
Bebekler çift yumurta ikizi..Biri sarışın biri esmermiş..Esmer olana Ares,Sarışın olana Güney adını vermişler...benim asıl kafama takılan hangi bebeğe hangi isim kondu.
yani bunlar ikiz sonuçta.bakınca nasıl karar verdiler acaba bu ares bu güney olsun diye.:sm_confused:
ama sonuçta bu isim konuları çok derin mevzular.klasik isim sevenler var mesela.ben asla koymam .
birde bir arkadas yazmış çok mantıklı.herkesle aynı ismi taşımaktansa farklı olup açıklama yapmayı tercih ederim bende.,amaaaa farklı olucak diye abartmamak koşuluyla tabiii
yani ares çokta abartılı değil bence.ama ben olsam koymazdım o ayrı konu yerimseniben
valla herkes kendi bebeğine isim koymakta özgür olduğu gibi bu ünlü çiftte özgür bence sadece hayırlı olsun demek düşer bize
pkk destekcisi yunanistana jest olsun diye konmustur.ayrica musluman bir insan savas tanrisi ismi koyar mi yaaa??? Allahin varligina ve Tek ligine inanan bir insan gidipte uydurma tanri ismi koymaz..koyamaz.yazik cocuga yaaaa
Ünlü olmak da zor .Bebeklerine konulan isimler bile olay oluyor.Pkk 'ya kadar dayanıyor yorumlar.kafamçokkarıştıValla tebrik ederim nasıl bağladıysanız oralara.:umursamaz: Beğenmişler koymuşlar ,bize ne yani...:1closedeyes:
Yiğeninin adı Berfin.Kürtçe bir kelime.Şimdi her Kürt ya da Kürtçe isim koyan Pkk'lı mı oluyor.Herkesi aynı kefeye koymak uygunsuz oluyor.Dediğin gibi çocuk onların.Adam Kürt kökenli..Kürtçe isim de isteyebilirdi...Koyar koyar kime ne....O zaman da yine Pkk lı yakıştırması mı yapılacaktı? çocuk onların....
Ada ve Ege ismini koyanlar da Yunanlılara jest olsun diye mi koyuyorlardır sizce ?? :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?