- 12 Temmuz 2008
- 2.576
- 4
- 40
- Konu Sahibi divine_time
e tabi oda haklı koskoca Türk tarihinde isim kalmadı oda yunan ismi koymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şimdi birşey diyecem gülben diyecek kızacak ben ares ismini köpeğime vermeyi düşünüyordum türk ismi bitmişte savaş tanrısına mı kalmış oldu ya marsta savaş tanrısı onu koysun yok yok aşk tanrısı eros olsun bence.
Sırf değişiklik olsun diye çocuğuna acayip isim koyanlara da Allah akıl fikir versin diyorum :Saruboceq:
Ya şimdi birşey diyecem gülben diyecek kızacak ben ares ismini köpeğime vermeyi düşünüyordum türk ismi bitmişte savaş tanrısına mı kalmış oldu ya marsta savaş tanrısı onu koysun yok yok aşk tanrısı eros olsun bence.
Hacı ,hocayla dertler ,hastalıklar çözülseydi...Çocuğun kim bilir ne sıkıntısı vardı ? İsmine yorulması çok abes olmuş.:1closedeyes:bilmiyorum ne kadar dogru ama bir arkadasimin akarabasi cocuguna ezra ismi koymus cocuk ne emiyomus ne uyuyomus hep agliyomus sonra doktora goturmusler doktor bisey yok demis eve gelmisler bakmislarki olacak gibi degil hocaya goturmusler hocada ismini degistirin ezra ismi yahudi ismiymis cocuk bu isimden dolayi yapiyolarmis sonra ismini rabia olarak degismislerde rahat etmisler...
ne kadar dogru bilmiyorum gercekden ama cocugunuza verilen isim cok onemli anlaminada dikkat etmelisiniz...isimleriyle yasasinlar insallah butun bebislerimizi...
Bende bir müslüman olarak bu tarz isimler koymayı hiç doğru bulmuyorum. lmaz:
Hacı ,hocayla dertler ,hastalıklar çözülseydi...Çocuğun kim bilir ne sıkıntısı vardı ? İsmine yorulması çok abes olmuş.:1closedeyes:
İster Yunan olsun,ister Türk ...Sığınılan tek varlık Tanrı'dır ,Allah'tır.Adlandırılış şekli teferruattır.Tanrı kelimesi saçma sapan değildir bu noktada.
Hacı ,hocayla dertler ,hastalıklar çözülseydi...Çocuğun kim bilir ne sıkıntısı vardı ? İsmine yorulması çok abes olmuş.:1closedeyes:
İster Yunan olsun,ister Türk ...Sığınılan tek varlık Tanrı'dır ,Allah'tır.Adlandırılış şekli teferruattır.Tanrı kelimesi saçma sapan değildir bu noktada.
Tanrı diye bir şey elbette var.Burada bile annesi ya da babası yabancı olan üyeler var.Bunu da düşünmek lazım.:umursamaz:Arkadaşım tanrı diye bişeyy yokk :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:ben saçma sapan buluyorum.burdaki çogu arkadaşta eminim öyle düşünüyordur.tanrı yerine ALLAH,RAB,YARABBİ Gibi güzel sıfatlar söylemiiz daha doğru..!!!buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
Hacıdan ,hocadan medet umup ancak çocuk ismi değiştirilir.Herkesin hayat görüşü farklı işte.Kimine göre olaağan bir durum.Bana göre abes.haci hocaninda faydasi var canim dunya dua ustune kurulu ...
tabiki cocugun baska sikintisida olabilir orasini bilemiycem onemli olan burda cocuga verilen isimleri oyle degisik olsun diye abiduk kubiduk isimler konmamasi...
Hacıdan ,hocadan medet umup ancak çocuk ismi değiştirilir.Herkesin hayat görüşü farklı işte.Kimine göre olaağan bir durum.Bana göre abes.
Abudik gubidik olabilir ,ama size göre...Onlar beğenmiş,uygun görmüş ki koymuşlar.
Sıradan isimler yerine farklı isimler koymayı tercih ederim ben.Farklı olmayı seviyorum belki de ondandır.zemuszemus