ardayasbu ve arzuco buluştuuu

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.304
15
358
İstanbul
bizde dün minik bir buluşma yaptık. çok güzeldi. :dance: sanki yıllardır tanışıyor gibiydik. fazla resim çekemedik ama bir iki tane var yinede... birazdan geliyor resimler

ben arzuco ve kızım buse :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ardayasbu ve buse :)

Son düzenleme:
evet ççok sıcak bir buluşmaydı .çok mutlu oldum valla. bu arada arzu da kızı buse de çok güzel ve çok sıcak kanlılar. nice buluşmalara inşallah:))

resimler bu kadar konuşmaktan resim cekmeyi unuttuk alkisalkisalkis ben çok iyi vakit geçirdim teşekkür ederim canım benim Şeniz

Son düzenleme:
süpersiniz hanımlar..
yaseminimi çok severim :)))
arzuco maşallah sanada canım kızında sende çok şekersiniz...

Çok güzel çıkmışsınız...
Dostluğunuz daim olsun hanımlar...
Gülen yüzlerinizden sıcacık gülümsemeniz hiç eksik olmasın... a.s.

Çok tatlısınız,Allah nazardan korusun,dostluğunuzun daim olması dileklerimle
Minişleride öpüyorum kocaman kocaman.

resimler bu kadar konuşmaktan resim cekmeyi unuttuk alkisalkisalkis ben çok iyi vakit geçirdim teşekkür ederim canım benim Şeniz

ben de güzel çok güzel vakit geçirdim zaman su gibi geçti cidden resim çekilmeyi unuttuk. inşallah daha büyük bir buluşmada görüşürüz tekrar. gerÇİ arzuyla çok yakın oturuyoruz bu kadarla kalmaz:)))

kızlar bebişleri derken bebek bir tane :))) dikkatli bakın.ardam anneannesinde olduğu için sadece arzunun bebişi buse vardı yanımızda:)

inşallah yazseminim inş.oda olucak bir gün merak etme sen

valla inşallah olur çünkü ben çokkk istiyorum ve seni çok seviyorum. arzu da çok tatlı ve canayakın bir arkadaş. onu da tanımanı çok isterdim. kk iyi ki var. böyle güzel dostluklar kurabiliyoruz

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
:enbuyukkk::enbuyukkk:
:enbuyukkk:

canım eminimki hiç şüphem yok buna :)))
senin sevdiğin arkadaşı kesin kez bende severim..
anladın sen onu:)))))))))))

ooo maşallah ,ne güzel bayanlar varmış burda...
yasemin ve arzu iyi ki buluşmuşsunuz,çok da iyi geçmiş,devamını getirisiniz inşallah...
siz güzelsiniz ama buse sizden daha güzelmiş maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…