• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız Awox çok heyecanlıyım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam !
5nci yılımız bir kaybım var öncesinde
Geçen ay 8 şubat adet gördüm , döngüm yok aslında pcosum geç oluyorum ama son 2 aydır tedavi oluyorum düzenli oldum
17 ve 23 şubatta korunmasız ilişki oldu dün çok fazla göğüs sızlamam oldu ve kasıklarıma belden vuran bir ağrım var ama adet ağrısı gibi değil bu farklı kızlar neredeyse hamile olduğuma emin gibiyim his olarak
Şunu merak ediyorum ne zaman kana ne zaman idrara düşüyor ?
Awox test yaptım ilk 10 dakikada belirgin birşey çıkmadı ama çıplak gözle bakınca çok ince de olsa bir çizgi var gibi efekt uygulayınca da incecik te olsa görünüyor lütfen yorumlar mısınız
İnce çizgi hafif görünüyor
Awox test silik cizgi bile çıkarmıyor normalde yinede tekrar edin testi

Kızlar selam !
5nci yılımız bir kaybım var öncesinde
Geçen ay 8 şubat adet gördüm , döngüm yok aslında pcosum geç oluyorum ama son 2 aydır tedavi oluyorum düzenli oldum
17 ve 23 şubatta korunmasız ilişki oldu dün çok fazla göğüs sızlamam oldu ve kasıklarıma belden vuran bir ağrım var ama adet ağrısı gibi değil bu farklı kızlar neredeyse hamile olduğuma emin gibiyim his olarak
Şunu merak ediyorum ne zaman kana ne zaman idrara düşüyor ?
Awox test yaptım ilk 10 dakikada belirgin birşey çıkmadı ama çıplak gözle bakınca çok ince de olsa bir çizgi var gibi efekt uygulayınca da incecik te olsa görünüyor lütfen yorumlar mısınız
Awox bende ilk dakikalarda böyle gölge şeklinde çizgi çıkarmıştı ama kan sonucum negatifti. İnşallah hamilesindir. Testi tekrarladın mı

Eklentiler

• IMG_20250205_153057.webp
    IMG_20250205_153057.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 22
İnce çizgi hafif görünüyor
Awox test silik cizgi bile çıkarmıyor normalde yinede tekrar edin testi
Edeceğim biraz daha bekliyorum belirtilerim de artmaya başladı ptesi doktora gidip kan vereceğim kimininki de idrarda çıkmayıp kanda pozitif oluyormuş belki öyle de olabilir

Awox bende ilk dakikalarda böyle gölge şeklinde çizgi çıkarmıştı ama kan sonucum negatifti. İnşallah hamilesindir. Testi tekrarladın mı
İnşallah 🫶🏻 tekrarlamadım daha net öğrenmek için biraz daha yükselsin istiyorum belirtilerim de arttı ptesi doktora gideceğim

İnşallah 🫶🏻 tekrarlamadım daha net öğrenmek için biraz daha yükselsin istiyorum belirtilerim de arttı ptesi doktora gideceğim
Anladım canım ben hiç sabırlı olamıyorum o konuda. Senin yerinde olsam kaç tane test yapmıştım kim bilir. Ama böylesi daha iyi yoksa takıntı oluyor.

Anladım canım ben hiç sabırlı olamıyorum o konuda. Senin yerinde olsam kaç tane test yapmıştım kim bilir. Ama böylesi daha iyi yoksa takıntı oluyor.
Ahh canıım ben de öyleydim öyle yalancı pozitifler , kuruma çizgileri gördüm ki ...
Sonra hamile kaldım kalbi durdu
İnsan hevesi bu kadar kursağında kalınca artık tedirgin oluyor
Tek isteğim olması ve sağlıkla dünyaya gelmesi inan heves kaçıyor biraz

Ahh canıım ben de öyleydim öyle yalancı pozitifler , kuruma çizgileri gördüm ki ...
Sonra hamile kaldım kalbi durdu
İnsan hevesi bu kadar kursağında kalınca artık tedirgin oluyor
Tek isteğim olması ve sağlıkla dünyaya gelmesi inan heves kaçıyor biraz
Üzgünüm canım kaybın için... Çok yorucu bir süreç gerçekten. Allah sabır versin önce sana sonra hepimize. İnşallah bebişine kavuşmuşsundur bu ay ❤️

Üzgünüm canım kaybın için... Çok yorucu bir süreç gerçekten. Allah sabır versin önce sana sonra hepimize. İnşallah bebişine kavuşmuşsundur bu ay ❤️
İnşallah , güzel temennilerin için çok teşekkür ederim ❤️ Rabbim sana da gönlündekini en doğru en güzel zamanda versin inşallah

Back