• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ardayasbu ve arzuco buluştuuu

Ne güzel mini bir buluşma olmuş...:lepi:Dotluğunuz daim olsun...bunlar da benden size nazarlara gelmeyin diye...:nazar::nazar::nazar:

maaşaallah kızlar çok tatlısınız Allah nazarlardan korusun:nazar:dostluğunuz daim olsun inş...
yavrularınızda çok tatlı Allah bağışlasın....a.s.

teşekkür ederiz arkadaşlar. orda yavru bir tane idi. arabadan indirirsem hep yürümek istiyor onun için onu mercedesinde çektik :)

arzuco maşallah kızın çok tatlı öpermisin benim için:nazar:
dostluğunuz daim olsun :1hug:

teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınızdan ötürü. inşallah daha büyük bir buluşmada görüşürüz

kızlar bebişlerle birlikte çok güzel bir buluşma yapmışsınız harika görünüyorsunuz
anneleri benim için öpermisiniz o dünya güzellerinikaydirigubbakcemile3
biz de samsunlular olarak yarın buluşuyoruz inşallah güzel bir buluşma olur:Saruboceq:

kızlar bebişlerle birlikte çok güzel bir buluşma yapmışsınız harika görünüyorsunuz
anneleri benim için öpermisiniz o dünya güzellerinikaydirigubbakcemile3
biz de samsunlular olarak yarın buluşuyoruz inşallah güzel bir buluşma olur:Saruboceq:

inşallah canım

kızlar nek güzel çıkmışsınız..yabnlıs bebişleriniz çok güzell..allah bağışlasın..benim yerime kocaman öpün onları..allah dostluğunuz daim etsin..

Back