Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız Awox çok heyecanlıyım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gölge gibi çizgi gördüm inşallah vardır şuan bende hamilemiyim bilmiyorum alt karnımda aşırı sancı oluyor bıçak saplanıyor sanki iştahım gitti beyaz ve sarı akıntı oluyor arada adet günümede 2 gün var 4 gün önce test yaptım negatif çıktı inşallah senin vardır

Benim az önce kahverengi akintim oldu transferin 7. gunundeyim adet olduğumda savcıdan duramam normalde ama bu sefer hiç bi ağrım yok alt karnında igne gibi batıyor arada biseyler kan versem çıkar mı acaba yoksa bikac gün sonra mi kana düşer hcg?
Canım bekle bence üzülme çünkü bende her ay adet olurken ağrı kesici içerdim ilk 2 gün asla içemeden yapamam ilk defa bu ay ağrımadı o yüzden beklemen gerek canım belirtilere kulak asma çoğu psikolojik ama inşallah bu ay güzel haberini alırsın🤲🤲

Güzel sonuç alırsın inşallah , bana hiç faydası olmadı aksine adet olamadım ondan sonra , soğanı ocakta közleyip bir beze koyup bezi vajinaya koyma yöntemi var adetten sonra 7 gün yapılıyor yumurtlama ve yumurta çatlama sıkıntıları için ondan fayda gören çok diye duydum
Ay yok yapamam öyle bişey kız 😀 soğan suyunu denicem ne kaybederim inşallah işe yarayanlardan olurum

Aynı durumu bende yaşadım ve hamileyim silik çizgi çıkması çok erken test yapılmasından kaynaklı 2 3 gün sonra tekrar yaptığım da kırmızılaşmıştı
Kan verdim negatif çıktı , bu testten 10 gün sonra yumurtlama dönemiydi şuan onu bekliyorum

Back
X