• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ardayasbu ve arzuco buluştuuu

benim ilk göz ağrım
.kkda ilk tanıdığım ardayasbum.
benle ilk iletişim kuran arkadaşım.

ahh. keşke orada olsaydım. umarım bu gerçekleşir.
arzuco sende çok tatlısın.
ikinizide antalyadan kucak dolusu selamlar.

ooo maşallah ,ne güzel bayanlar varmış burda...
yasemin ve arzu iyi ki buluşmuşsunuz,çok da iyi geçmiş,devamını getirisiniz inşallah...
siz güzelsiniz ama buse sizden daha güzelmiş maşallah...

kesinlikle haklısın çok güzel bir bebek. bir de yakından gözlerini görseniz ahh ahh :nazar:

benim ilk göz ağrım
.kkda ilk tanıdığım ardayasbum.
benle ilk iletişim kuran arkadaşım.

ahh. keşke orada olsaydım. umarım bu gerçekleşir.
arzuco sende çok tatlısın.
ikinizide antalyadan kucak dolusu selamlar.

sen de benim ilkgözağrımsın canım. umarım bir gün yüz yüze görüşme imkanımız olur
iyi geceler:)) i

ey kk sen nelere kadirsinki sayende bayanlar birbirleriyle tanışıyor kaynaşıyor kıslar dostluğunuz daim olsun çok şekersiniz bebeklerinizde...

güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. alkisalkisalkisen yakın zamanda tekrar buluşacağız :) böyle güzel arkadaşlıklar kurmak tanışmak herkes nasip olur inşallah. buyrunnnnnnnnn
Ardayasbu ile yakın oturuyoruz hem komsu hemde hemşeri çıktık çok ortak noktamız varmış keşke daha önce tanışsaydık :1hug:
Özlem ve okytepe sizleri de andık kulaklarınız çınlamıştır seviyoruz sizi kaydirigubbakcemile3

hmm çınladı zaten:))))))))))))))
inşallah kısmet olurda gelirsem oraya mutlaka tanımak isterim bende sizleri:))))

süpersiniz baaaayanlar. Allah dostluğunuzu daim etsin. o bebişi varya yerim ben. maşallah.

]
1001692011.jpg

canım dostum harıka cıkmısısn basta prensesım desen hepınızden harıka orda olamk vardı vallh
can dostum benım senınle gecılen her dakıka harıka gecer keske bende sızle olsaydım
bu arada super cıkmıs fotolarnız kalbındekı guzelık yuzune yansımıs benım melek kalkplı arkadasım

Çok tatlısınız arkadaşlar:)
Muhabbetiniz daim olsun

Ne güzell bi buluşma olmuş yine...
Süper görünüyorsunuz...
Buse ye de maaşallah....
Dostluğunuz daim olsun inş..

]
canım dostum harıka cıkmısısn basta prensesım desen hepınızden harıka orda olamk vardı vallh
can dostum benım senınle gecılen her dakıka harıka gecer keske bende sızle olsaydım
bu arada super cıkmıs fotolarnız kalbındekı guzelık yuzune yansımıs benım melek kalkplı arkadasım

amanın canım benim neler yazmışsın böyle. o senin güzelliğin :utangac: uzak olmasakda keşke seninlede uzun uzun görüşebilsek canım kankam benim

Back