Aranızda kv olan varmı ?

Benim eşim her gün annesini arar birkaç dakika nasılsınız iyi misiniz der kapatır. Ben de bizimkilerle konuşurum mesela. Belki annesi de bekliyor olabilir. Bence sizlik hiçbir şey yok bu arada. Anne oğul kendi arasında halletsin

Eşine bırak bu durumu. Benim eşimde böyle her gün konuşurdu. Ama sıkıntı ne biliyor musun annesine beni kötülemiş evde konuştuğumuz her şeyi anlatmış şimdi boşanmak üzereyim. Eşimle hiç birbirimizi anlayamıyoruz bem a diyorum b anlıyo daha bide beni suçlar her şeye. Evinin senin fırsatını vermiyosa annesine bırak istediği gibi konuşsun

Sizin tavır takınmanızı gerektiren bir durum yok ki. Eşinizle annesi arasında bir mevzu. Buna o karar versin.

Normal değil tabi ki. Eşiniz arasın annesini size ne. Ben kv olsam oğlum aramiyorsa ben ararım seni özledim evladım der tatlı tatlı konuşurum. Maksat çocuğunun sesini duymak

Bekarken kayinvalidenin böyle bir talebi olduğunu hiç sanmıyorum. Belkide haftada bir konuşuyorlardir. Ama evlendikten sonra her gün aranmayı bekliyorlar. Yapmazsa karısı mı izin vermiyor oluyor.

Anne evlat arasına kimse girmemeli ama anne burda "evlendikten sonra değiştin" diye sitem ederek diretk gelinini konuya dahil ediyor ama. Bu kısım hoşuma gitmezdi benim de. Beni ne karıştırıyor ki diye düşünürdüm. Evlendin değiştin yani karın engel oluyor ya da karını buldun bizi unuttun demeye getiriyor gibi algılanabilir.

ANasını 3 günde bir arayan soğuktur. Dilerseniz biraz daha heceleyebilirsiniz.
Niye soğuk olsun gereken durumda her gün de aranabilir ama sürekli sürekli aramak mantıklı değil. Evlenince eşler birbirine odaklanmalı anne babalar da gereken seviye de ilgilenilmeli. Mesafe eşittir saygı. Bu sefer evdeki her şeyden haberleri oluyo. Kaç yuva yıkılıyo haberiniz yok sizin. Basit gibi geliyo ama çok etken bir durum. Ha kimse bişey yansıtmıyosa o ayrı herkes ailesine istediği gibi davranmakta özgür.

Ay geleceğin kaynanasıyım ben açılın ababsjssk
Ya ben kendim oğullarımı da gelinlerimi de kızımı da ararım. Ne rahatsız ederim ne bir zorunluluk yüklerim.
Ben kendi ailemle de her gün konuşurum.

Yine sizinki ogluna söylemis,benim kaynana oglunun onu aramadıgını,eskiden böyle olmadıgını(?)(20 senedir evliyiz)söyledi.Duyunca faltası mod ben tabi.Ana oğul arasına girmem anne ara oglunu söyle dedim tabi.Ben anneme istediğim an gider en fazla da iki günde bir konusurum.Eşime de söylüyorum bensiz asla gitmez mesela ve aramıyormus da üstüne üstlük..
Oğlum evlendiğinde trip atmam tavir yapmam simdiki mantıgımla..Kaynanaları anlamak icin yasına gelmek gerek belki de bilemedim.

Ben annemi hergün aradığım için konuşmuyorum. Bir gün aramadım trip yedim bende hiç aramıyorum. O aramazdı mesela illa ben arardım. Bunu isteyen ve saçma bir tribe giren anneler var. Siz dahil olmayın kesinlikle. Dengeyi kocanız kurmak zorunda.

Abartın biraz daha buyrun. Günde 5 dk anamızı arayınca yıkılacak yuva zaten olmasın.

Aramayı görev olarak dayatan anneler çok bunaltıcı.
Annem haftasonu aramaz kızım esinle vakit geçir der mesela. Arada görüntülü konuşuruz vs yani çok yoğun olunca konuşamıyoruz falan. Bazen dedikodu için gülerek ararız
Normal ve sıradan
Hergun beni ara diye baskı yapsa aramam

Benim meselem değil eşim bana akıl danıştığı için bende düşündüm . fakat bu işin ucunun bana dokunacağını düşünüyorum . Çünkü eşim kendisi bile arayığ sormasa karın yüzünden diye ben suçlu görülüyorum

Yok ya bu bahaneyle kaynanama küssem mi trip mi alsam kendime nasıl yontabilirim bu durumu diye soruyor üstü kapalı. Konu sahibi tehlikeli bence
Hahahahah hayır ben zaten kayınvalidemle aramı seviyeli tutmaya çalışıyorum . Belirli sebeplerden . Bu işin ucu da bana dokunacak eminim bu yüzden düşünüyorum bi iş olduğunda enine boyuna . Eşime de söylüyorum annesini seviyorum ya da sevmiyorum diyemem ortadayım ailenke olan şeyleri bana yansıtma diye . Kimsenin derdiyle uğraşmak istemiyorum .

Yok ediyordu evliliğimin daha ilk haftasından kendisinde geceye kadar kalmamızı bekliyordu . Sonra bir kaç olay oldu . Ben arama mesafe koymak durumunda kaldım . Alışık değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…