- 15 Temmuz 2016
- 7.839
- 13.039
Banada çok terbiyesiz imalarda bulundu görümce terbiyesizi. Öyle böyle değilSizde müthiş bulduğum bir şey oldu o da hak edene hak ettiği şekilde bam bam konuşmak, akıllıca bi şekilde gereken cevabı yerli yerinde verebilmek. Benim o yanım hiç gelişmemiş malesef. Babam çok ezdi beni büyütürken dayakla, hakaretle, en ufak tepkimde çok ağır küfürler etti ben artık sesimi çıkaramaz kendimi savunamaz olmuştum, şimdi de haksızlığa uğrayınca derdimi anlatamaması, karşıdakine hatasını açık net anlatamamayı buna bağlıyorum. İstiyorum ki kaynım eşi maşalı biriyle evlensin, ona da bana davrandıkları gibi davransınlar, o benim diyemediklerimi desin. Hatta bazen eşime diyorum inşallah ikinci evlilik yaparsın da beni mumla ararsın, o size hak ettiğiniz muameleyi yapar diyorum. O kep olayını okuyunca ben de çok güldüm ya bi burhan altıntop kolay yetişmiyi hesabı insanlar kendini kaf dağında görüyorevliliği savaşa girmek için yaptım lafı da benim yaşadıklarıma uydu benim de ilk günden başladı, bir haftalık, bir aylık gelinken neler duydum aklımdan bile geçmeyen şeylerle itham edildim defalarca. bir daha eşimle ailesi yüzünden tartışırsak bunu da söylicem kendi lafımmış gibi
Ne söylemicem bu terbiyesiz insanlara, sende tutma kendini söyle, aklına sonra gelirse sonra söyle.
Oğluma hamile kaldım doğdu eşim asla söylemedi. Instagramdan foto gördüler şok.
Bu senede ikinciye gebeyim nasip kısmetse eşim gene söylemiyor.
Bunda da şok olacaklar.
Hak edene hak ettiği gibi davranacaksın.
Bir kere gittim yerimden kalkmadım hiç yardım felan etmedim enayi gibi ben ederdim ama baktım bunlar hayatta yerlerinden kalkmıyor bende yapmadım.
Ya bı zorlarına gitti karı koca. Nasıl bı bozulmak.
Ay hamileydi ya benim karım hamile yapamıyor sen kalk yapa getirdi lafı, bende sen eşi değilmisin senin çocuğunu taşıyor karına yardım et öyleyse dedim.
Şok şok şok.
Ben söylerim ekmeğimi aşımı onlar mı veriyor anam değil babam değil. Saygı isteyen saygı gösterecek
Ya sorma ay fotoğrafı gördüm gülücem gülemiyorum da, eşimle dönerken güldük baya.
Senin lafın olsun canım benim ne demek.