ah ah hep erkek annesi işte nasıl bağ kuruluyorsa benim eşim aileciydi ailesini çok seven biri hani gel deseler gelir git deseler gider para gönder gönderir vs ama evlendikten sonra böyle olmadı ama senin eşin gibi de değildi yani sana ne desem o kadar ya aslında evlilik bak ben bir aile oldum demek bu noktayı verebilmek çok önemli.Ben senin yerinde olsam bu perdeyi bu kadın nasıl indirdi neler yapıyor oğluna sende ona benzer işler değilde eşine göre davranışlar yapabilirsin ve kanına huyuna suyuna giderek bak diyorum ya önemli olan eşini kaybetmemek şu durumda . Ah be canım evlenmeden önce de illaki böyle sorunlar yaşatmıştırlar sana hiç mi anlamadın.Ama bence ailesine karşı yargıyla hırçınca yaklaşman eşinin gerçeği yani seni görmeden kendi ailesine kucak açması olur.Şeffaf ol saydam ol geçer illa geçer sen kendini kanıtla kendini önce kendine sonra eşine diperlerine.Çık dışarı ben o zor zamanları yaşarken haber vermeden çıkıp gidiyordum arıyordu mesela napıyorsun sahilde x cafede kahve içiyorum derdim gelirdi yanıma hiç bişi yokmuş gibi sohbet muhabbet ederdik konu da açılsa tarafsız görüşlerimi söylerdim.Bak sabrettim herşeyi bıraktım tek teeek hepsi çıkmaya başladı ben babasının suratına domuzsun diyen bir gelinim asla ne eşim sen kimsinde dedin dedi ne de babası çekinmem söylerim ben buyum he arkamdan illaki konuşmuşlardır umurumda bile değil.Sen evliliğine bak sakinliğini koru.Yanına mı gidecek asla tek bırakma bak bu çok önemli.Hani eşin annesinin sözünden gözünden çıkmayan insan ya sürekli takipte ol sürekli yanında ol ama bir eş olarak bir ajan olarak değil.Çağırdılar mesela diyelim sen git deme ya da olay çıkarma hadi hayatım hazırlanalım de birlikte el ele göz göze gidin.Neden annesi sonuçta biliyor oğlunun düşkünlüğünü peki seninle olan ilişkini görünce kıskançlık çıkmayacak mı çıkacak pekiii oğlunla özel görüşmeler yapmayacak mı yapacak fevri davranmayacak mı davranacak ama sen ne yapacaksın sakin tarafsız ama dik kalacaksın e eşinde düşüncesiz saygısız bir insan elbet değildir sevip evlendiğinize göre elbet düşünecektir.ama bu hemen olmaz zaman o kadar önemli ki kozunu pozitif açık olarak oynayıp savaşacaksın ama ne asla eşini yalnız bırakacaksın ne de kendi gücünden tavşz vereceksin. Bu tek erkek tarafı için değil kendi ailene de karşı herkese karşı böyle olacaksın.yılların yaşanmışlığı diye övemem kendimi ama eğer ki ben fevri davranıp kararlar alsaydım şu an eşimden ayrıydım.Ailesi mutluydu.Neden aile kendi istediğinle evlendirmek istiyordu oğlunu ve ben bir batı geliniydim.Ama noldum kızları oldum birden nedense ama onlar benim annem babam mı hayır benim bir tek annem babam var çok şükür kimseyede değişmem,yakınmıyım değğilim neden unutmam kinci bir insan değilim ama unutmam yüzlerine vururmuyum hayır vurmam çünkü onlar en beterini yaşıyor ben doğrudan yanayım her zaman içimdekileri de söylemekten . Eşinle birbirinizden asla birşey gizlemeyin normal olarak konuşun daha yeni evli sayılırsınız zamanla daha neler neler görüyorsun da umursamıyorsun.Çok uuzn yazıyorum valla aklıma ne gelirse direkt ekranda cümlelerim ama bak yeniden diyorum aile olduğunu herkese göster unutma,sabret,eşinin yanında her zaman ol,kendinden ve eşinden başkasına güvenme.Kendi ailenede birşey anlatma.Eşinede asla senin ailen böyle senin ailen şöyle deme nasıl bi çözüm bulabiliriz neler yapabiliriz bak hep biz li planlar yapın.Ama karşı taraf bu şekildeyse sen o kadar güzel şeyler yap ve eşini yalnız bırakmaki bırak onlar kendileri kuyularına düşsünler. Sen siz hep mutlu olun hep gülün eğlenin ama yanında sadece eşin