Bu anneyle oğlu arasında sizi ilgilendirmiyor ki?Herkese merhaba
Eşim bana bugün annesiyle tartıştığını konununda annesinin onu neden beni herhün aramıyosun diyerek onla kavga ettiğini söyledi . Aynı apartmanda oturuyoruz eşim çalışıyor zaten haftada bir görüşürüz ya biz gider ya davet ederiz . Eşim eve gelir dinlenir vs . Kv kendisine evlendikten sonra çok değiltiğini onu herhün araması gerektiğini onu çok ihmal ettiğini ve arayı soğuttuğunu söylemiş . Gerçekten aranızda bunu yapan ve normal karşılayan insanlar varmı ? Eşime birşey demedim ama kafamı kurcalado bu konuda tavrım ne olsa kestiremiyorum .
Benim eşim de her gün annesiyle konusuyor tlfda.Farklı sehirdeyiz ama ayni sehirde olsak her gün görmek de isterdi muhtemelen aralrında öyle bir bag var ne denilebilir ki.fakat senin esin istemiyor anladigim kadariyla tek tarafli bir durum biraz daha farkli.Herkese merhaba
Eşim bana bugün annesiyle tartıştığını konununda annesinin onu neden beni herhün aramıyosun diyerek onla kavga ettiğini söyledi . Aynı apartmanda oturuyoruz eşim çalışıyor zaten haftada bir görüşürüz ya biz gider ya davet ederiz . Eşim eve gelir dinlenir vs . Kv kendisine evlendikten sonra çok değiltiğini onu herhün araması gerektiğini onu çok ihmal ettiğini ve arayı soğuttuğunu söylemiş . Gerçekten aranızda bunu yapan ve normal karşılayan insanlar varmı ? Eşime birşey demedim ama kafamı kurcalado bu konuda tavrım ne olsa kestiremiyorum .
Kızın olursa da yatıcan mıVar ben
Müstakbel kaynanayım yani bir oğlum olursa gelinle aralarına geçip yatıcam2
Hahah beni ilgilendirdiğini düşünüyo olacakki eşim anlattı bu yüzden benide düşündürdüBu anneyle oğlu arasında sizi ilgilendirmiyor ki?
Oğlundan aramasını istiyor olabilir karışmayın.
ben annemi her gün ararım. Eş kişisi de arayabilir o onların bağı.
Aşkım sen karışma ana oğul didişir de barışır da, sen annenle hep mikemmel misinz, yooo ,arada didişir herkes sonra da canım anam der sarılır boşver barışır onlarHerkese merhaba
Oh çeyize bir yastık daha ekleyinVar ben
Müstakbel kaynanayım yani bir oğlum olursa gelinle aralarına geçip yatıcam2
Aşkım sen karışma ana oğul didişir de barışır da, sen annenle hep mikemmel misinz, yooo ,arada didişir herkes sonra da canım anam der sarılır boşver barışır onlar
Haklısın aşkım tamam aşkım annendir yine de aşkım de politik ol geç
Dimi düşünse zaten arar ama beni ilgilendirmiyor bunu düşünmeli insan fakat demekki düşünülmüyor kendilerini ilgilendirirBiraz kişisel.
Ben hergün aramaktanda aranmaktanda hoşlanmam, bir annenin beni neden hergün aramıyorsun tribini de pek uygun bulmam.
Bu karşılıklı beklentiyle alakalı, eşiniz zaten hergün aramaktan memnunsa arar ama annenin arayacaksın zorlaması bana pek mantıklı gelmiyor.
Zaten hergün illaki görüyor fakat oturmaya gitmekten eve misafir geldiğinde muhakkak onunda orda bulunmasını istemesinden bahsediyorEşiniz de aynı binada haftada bir mi görüyor annesini?
Ben bu isteği ilginç bulduğumdan yazdım kendi annemlede üç günde bir konuşurum asla bundan dolayı bana kalp kırıcı konuşmaz kapris geliyor diğer herşeyle birlikte baktığımdaEvet hergün anasını arasın. Aynı apartmandaysa görsün de 5 dk da olsa.
Zaten anneler çöp demiyorum ki . Benimde annem var kendisi için ölürüm bile ama onu hergün aramanın bir gereklilik olduğunu düşünmüyorum bu bence görev bilinciyle yapılıcak birşey değil istemeyle yapılacak birşeyGayet normal olması gereken de o.
Anneler baş tacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?