Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

arkadaşlar bu yazımın altındaki kilo çizelgesinde koşan kız 74te onu verdigim kiloya göre nası ilerletirim ? ayaarı nerde nası yapçam bunu

bu arada yasmin7 piniko yoklar değilmi ?neredesiniz kızlar :KK3::KK3::KK3:
burdayım cnm ama ben bu siteyi kullanmayı pek ögrenemedim sanırım birileri bnm yazımı alıntıyıp cvp verince nerden bildirim geliyor? ben hep konunun eski sayfalarına gelince görüyorum birilerinin bana yazdıgını. bana biraz ögretirmisin :KK43:

arkadaşlar diyete 10 kasımda başlamıstım 74 kiloydum,bugün itibariyle 69.50 kiloyummm :KK52::KK52::KK52:
ama dün kaçamak yaptım daha dogrusu içtim içtim sarhoş oldum:18: yanında bikaç tanede cips attım agzıma.ama bugün diyeti hiç bozmadan devam ediyorum . benim kilolarımın asıl sebebi abur cuburdur onları bırakmak cok zor olsada bıraktım tabi yanımda yiyen olursa 1 tane atarım agzıma dayanamam. kaçamak yaparsanız ertesi günü sakın bozmayın diyetinizi kızlar ben bu istikrarla devam edicem.aralık sonuna dogru en yakın arkadasımın nişanı var ve nisan ayındada dügünü var, aslında onun için zayıflamıyorum ama oda bana bir hedef oldu diyelim :)) dügünde eger istedigim kiloya ulasırsam cok güzel bir abiye alacagım kendime,eğer yine tombiş kalırsam elbise yok eskileri giyerek ceza veririm kendim :KK43:(( ben sağlıklı beslenmeyi ögrendim bu en güzeli. ama tabi insanız arada canımız ceker hiç cekinmeyin arkadaslar 1 kasık alın yiyin ama koca tabagıda bitirmeyin.1 haftadır sürekli aşure geliyor eve 1 kaşık yada 2 kacık alıp hemen cıkıyorum mutfaktan hızlı adımlarla uzaklasıyorum.yemek yerkende öyleyim yedigim an tabagımı lavaboya koyuyorum eskisi gibi sofra sohbetleri yaparsam eger yerim hep :)) herkese basarılar , gitsin kilolar gelsin mutluluklar...

canım 14 günde 4.5 kilo nasıl verdin yasmin neler yaptın merak ediyorum..

arkadaşlar bu yazımın altındaki kilo çizelgesinde koşan kız 74te onu verdigim kiloya göre nası ilerletirim ? ayaarı nerde nası yapçam bunu

canım bunu yaptığın siteye Weight Loss - Diet Ticker - TickerFactory.com gir ve yeniden oluştur sonra profilimden çizelge yazan yere oluşturduğun çizelgenin altında çıkan url ile başlayan url ile biten yeri kopyala yapıp yapıştır karışık oldu ama önceden yapmışsın sanırım zorlanırsan yardımcı olurum yine :)

burdayım cnm ama ben bu siteyi kullanmayı pek ögrenemedim sanırım birileri bnm yazımı alıntıyıp cvp verince nerden bildirim geliyor? ben hep konunun eski sayfalarına gelince görüyorum birilerinin bana yazdıgını. bana biraz ögretirmisin :KK43:

Bunuda sayfanın başında profil -çıkış gibi yazıların yazdığı sağ üst köşede bildirimler var orada bildirim gelir sana kırmızı ve sayı yazar oradan bakabilirsin canım..

canım 14 günde 4.5 kilo nasıl verdin yasmin neler yaptın merak ediyorum..
canım inan bende cok sasırdım muhtemelen ödem attım , spor yapamıyorum ve cok hareketlide degil yaşam tarzım ama ben cok cips yerdim koca paketi bitirirdim onları bıraktım.bide günde iki bardak bol limonlu mate cayı içiyorum besi biyerde diyorlar.içinde mate kekik yeşil cay funda yapragı var içtikten sonra hemen çişe kosuyorum:) ödem attırıyo sanırm,onu mutlaka içiyorum .ben yesil cayı sade içemedigim için bunu içiyorum içide bol yeşil cayda ekliyorum hem tadı daha hoş bence.uykum cok düzensiz cok gec yatıyorum ama asla yatmadan 4-5 saat önce yemegi kesiyorum.eskiden catlayana kadar yerdim.şimdi sadece koydugum yemegi yiyp tabagı lavaboya koyup cıkıyorum sonra hissediyorum ki aslında doymusum.tabi eskiden doygunluk hissi karnımı şişirene kadar yemek yemekti.o alıskanlıkları bıraktım.köfte bile yerken yagı cıksın diye peceteyle bastırıyorum.salataya hiç yag eklemiyorum bol bol limon ekliyorum.aslında cok sıkmıyorum kendimi ama 6 ögünde beslenmiyorum yani 3 ana 3 ara ögün yemiyorum o bence fazla.kahvaltıyı güzel yapınca baya bi süre acıkmıyorum zaten.haslanmıs yumurta,domates,zeytin,1 dilim tam tahıllı ekmek ve pınarın ekmeye sürülen beyaz var onun light olanını yiyorum biraz hatta 1 tanede salam yiyorum ki kahvaltıyı seviyim cünkü eskiden kahvaltı alıskanlıgım yoktu patates kızartır yerdim.BÜTÜN OLAY ALISKANLIKLARIMI DEGİŞTİRMEYE BASLAMAMLA OLDU. benim tavsiyelerim bu kadar canım ama baska sorun olursa cevplarım.. ama kilo vermem ilerde yavaslıycak bence, ilk hızlı verilir ya ben ona baglıyorum.gecen yıl spor yaparak ayda 5 kilo vermiştim ama kardiyo yapmak beni cok acıktırıyordu doymuyordum bile hep açtım.ama bu sefer hareket potansiyelime göre yiyorum fazla hareketli bi insan olmadııgm için yemegide ona göre az yiyorum ama eger tempolu bir gün beni bekliyorsa kuru kayısı ve eti form falan atıyorum cantama.hıı birde akşam migdem kazınırsa yarım yeşil elma yerim. biraz uzun oldu kusura bakma :KK1:

canım bunu yaptığın siteye Weight Loss - Diet Ticker - TickerFactory.com gir ve yeniden oluştur sonra profilimden çizelge yazan yere oluşturduğun çizelgenin altında çıkan url ile başlayan url ile biten yeri kopyala yapıp yapıştır karışık oldu ama önceden yapmışsın sanırım zorlanırsan yardımcı olurum yine :)

canım cok zor geldi yapması ben oraları biyere bakarak doldurmustum şimdi hepsi boş , tekrar doldurmak zor geldi karıstırırım iyice :)

canım sen o siteye gir ben detayları yazıcam bir dak.

Weight Units: kg olacak
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: başlangıç kilon
Your current weight: şimdiki kilon
Weight Date:başlama tarihini yazacaksın

Height Units: metric olacak
Your Height: boyunu yazacaksın diğer yerleri doldurmana gerek yok birde pin istediğin birşey girebilirsin tamamladıktan sonra yine next yapıp altta

bbCode ile başlayan kutucukta ımg ile başlayıp img ile biten yeri koplayacaksın..umarım olmuştur..

günaydin günaydinnnnnnnnnnn
terazi zornan yerinden kimildadiiiiii
anca 1kilo vermisimmm yaaaaaaaa baskasi olsa 4 veya 5 kilo verir ben deli giyi yürüyüs yapmayinca anca buncacik verebiliyorumm:KK14:

Günaydın herkese..şeydacım benimde öyle zor gidiyor direnç kırılıncaya kadar çabalamak lazım ben cimcimenin dediği çörek otunu yapıyorum ondanmı nı yediğim halde cumadan beri 500 gr gitti..dene canım istersen hem faydalı..

Günaydın herkese..şeydacım benimde öyle zor gidiyor direnç kırılıncaya kadar çabalamak lazım ben cimcimenin dediği çörek otunu yapıyorum ondanmı nı yediğim halde cumadan beri 500 gr gitti..dene canım istersen hem faydalı..

gecmisi bir okuyum cimcime nasil yapmis bakammm cörek otunu nasil yemiss :KK34:

bende yiyeyim bari çörek otu çok önceden duymuştum tok tutuyormuş galiba :)) çok geç kalktım of ya daha yeni kahvaltı yaptım kek yedim birde üstüne :KK70: nasıl gitcek bu kilolarr ??

ebrussen tok tutmuyor beni çörek otu ama sanırım yağ yakıyor birde çok güzel kilo verdin geçen hafta çok kasmamak lazım zaten yoksa insan saldırıyor yiyeceklere..

sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karına 1 tatlı kaşığı içiyorum üstüne de 2 bardak ılık su gayet tok tutuyor diğer öğünlerde ben yapmıyorum ama kızlar işe yarasin da bana dua edin inşallah :)

X