Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Günaydın kızlar ben güne hiçte iyi başlamadım kar çalıştığım köy yolunu kapatmış yine bir sürü rezillikk çektik gelirken ya bu havalar çok acıktırıyor beni hep uyuşuğum gücüm yok sanki..

günaydın canım maalesef ki kış günlerin de ben hep kilo almışımdir yazin daha zayıf oluyorum benim için böyle. Genel olarak nasıl bilemeyeceğim. Ve bu arada ben döndüm sıkı bi diyet yapıp yılbaşına kadar olan 3 kilomu vereceğim :)

günaydın canım maalesef ki kış günlerin de ben hep kilo almışımdir yazin daha zayıf oluyorum benim için böyle. Genel olarak nasıl bilemeyeceğim. Ve bu arada ben döndüm sıkı bi diyet yapıp yılbaşına kadar olan 3 kilomu vereceğim :)

ohh süperr :) ben de bişi yapmıorum genel tembelliğim diyet konusuna da vurdu :) bir arkadaşım 1 ayda 6 kilo vermiş diyetisyene gidiyor. görüştüğümüzde neler yaptığını öğrenmeye çalışıcam, size de yazarım kızlar :) yılbaşına kadar verelim bi kısmını şu kiloların :)

ohh süperr :) ben de bişi yapmıorum genel tembelliğim diyet konusuna da vurdu :) bir arkadaşım 1 ayda 6 kilo vermiş diyetisyene gidiyor. görüştüğümüzde neler yaptığını öğrenmeye çalışıcam, size de yazarım kızlar :) yılbaşına kadar verelim bi kısmını şu kiloların :)
1 ayda 6 kilo süper ama :) inşallah verelim ya böyle ha verdim ha verecem çok sıkıldım ben

Bu aralar diyet yapmamanın yanı sıra bir de her gece bu saatlerde sıcak çikolata içiyorum :/ ama çok güzel napiyim karşı koyamıyorum ve niyeyse hep gece bu saatte canım çekiyor. gündüz fln hiç istemezken gece birden krize giriyorum :/

kızlar merhaba nasılsınız bugün kusura bakmayın yazamadım bugün çok hastayım şeker düzenim altüst oldu tabii esimde diyet yapıyorsun niye sinirlendi kilom 64.5 yine ikinci haftaya döndüm kimse kilo bildirimi yapmamış sizler neler yaptınız?

Kizlar form light Musli hiic denedinizmi içindki keten tohumu yulaf ezmesi kuru kayısı kuru elma kuru incir kayısı Çekirdeği ici kuru üzüm bunlar varmis icinde % 52 yagi azaltılmış kizlar aldim bu ürünü faydasi olur mu

Selamlar arkadaşlar

Pazar boğaz enfeksıyonu ıle başlayan rahatsızlığıma pazartesı orta kulak enfeksıyonu da eklenınce haftam kaosa döndü. hala kulaklarım tıkalı, çınlıyor ve basınç nedenıyle sınırlerım bozuk. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Bu tıkanıklık ne kadar zamanda geçıyor? :KK43:

Dıyete gelınce zaten ıştahım yoktu ama yıne de dıkkat ettım vıtamın almaya. Salı çarşamba spor yapmadım ama dün ve bugün yıne aynı tempo devam. hastalığında etkısı ıle kılo kaybım hızlı oldu bu hafta. şuan da 74,9

Sızler nasılsınız?

Selamlar arkadaşlar

Pazar boğaz enfeksıyonu ıle başlayan rahatsızlığıma pazartesı orta kulak enfeksıyonu da eklenınce haftam kaosa döndü. hala kulaklarım tıkalı, çınlıyor ve basınç nedenıyle sınırlerım bozuk. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Bu tıkanıklık ne kadar zamanda geçıyor? :KK43:

Dıyete gelınce zaten ıştahım yoktu ama yıne de dıkkat ettım vıtamın almaya. Salı çarşamba spor yapmadım ama dün ve bugün yıne aynı tempo devam. hastalığında etkısı ıle kılo kaybım hızlı oldu bu hafta. şuan da 74,9

Sızler nasılsınız?

geçmiş olsun ben hastalanınca iştahım açılıyor ve tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin..

Bugün 100 gr daha vermişim ama hasta oldum. Bi sürü ilacım damlam pastilim le zor duruyorum ayakta. Bugün annem bolca besliyor beni :) iyileşene kadar yine diyet yok yanii :)

X