Çalıştığım yere teyzesi gelip gidiyordu musterimizdi yeğenim var askerde evlenmek istiyor dedi bi görüşün falan neyse tlf verdi ben de verdim annesi babası geldi gördü beni eşime foto falan göndermiştim ama ben onun sadece bi tane askerlik fotosunu görmüştüm telefonda konuşuyorduk sık sık askerdeyken gelince de hemen nisanlandik 6 ay sonra evlendik yani ilk defa canlı canlı askerden gelince görmüştük birbirimizi şu an mutluyuz iki tane de çocuğumuz var :)Nasil oldu?
Düşüncelerimi okumuşsunuzValla ben şüphecinin önde gideniyim
Daha yeni diyosun...
Hukuku kazanmamışsın bile daha aynı meslekteniz diyosun...
Telde bile ders anlatıyor diyosun daa,adliyede çalışan çaycı amca bile çıkabilir
27 yaşında 2. Sınıf...bu bile düşündürdü beni
Ben ikinizden de emin olamadım, boşanın
Mesela biz tanıştırıldık :) Bana arkadaşım başka bir sebepten ötürü onunla tanışmamı söyledi. Ekledim, arkadaşın söylediğini belirttim. Yani internet üzerinden tanıştırılmış oldukbende internetde tanistim ,10 yil once
8 yillik evliyim 3 çocuugmuz var
sorunlarimiz oluyor arada bunda internetin bi suçu yok klasik erkek odunlugu
komsumun igluylada evlensem ayni seyler olbailirdi sanala özgü bisey yok yani
tanisma okeyde tanistirilma nasil oluyor onu bilemedim :))
tanistiran kisidemi sanal arkadasin senin yada onun sanal arkadasimi
Tanıyıp sonra karar vercem o kısmınaİnternetten tanışıp eğlenilir mi ya derdim hep ama bende internetten tanistim eşimleşimdi bi elmanın iki yarısı derler bize neden olmasın ailesi kendisi düzgün bi insansa olabilir :)
Ne mutlu size..Var, benim :)
Çok mutluyum çünkü eşim tam idealimdeki erkek
Çalıştığım yere teyzesi gelip gidiyordu musterimizdi yeğenim var askerde evlenmek istiyor dedi bi görüşün falan neyse tlf verdi ben de verdim annesi babası geldi gördü beni eşime foto falan göndermiştim ama ben onun sadece bi tane askerlik fotosunu görmüştüm telefonda konuşuyorduk sık sık askerdeyken gelince de hemen nisanlandik 6 ay sonra evlendik yani ilk defa canlı canlı askerden gelince görmüştük birbirimizi şu an mutluyuz iki tane de çocuğumuz var :)
tamamda araci olan kisi sanal arkadasmi reel mi onu anlamadim benMesela biz tanıştırıldık :) Bana arkadaşım başka bir sebepten ötürü onunla tanışmamı söyledi. Ekledim, arkadaşın söylediğini belirttim. Yani internet üzerinden tanıştırılmış oldukAmaç böyle bir şey değildi tabi.
Reel arkadaşım ama şu an onunla da farklı illerdeyiz. O başka bir il'de çalışıyor.tamamda araci olan kisi sanal arkadasmi reel mi onu anlamadim ben
Aynı şehirde olmanız büyük avantaj bence. Biz görüştükten sonra bir şeyler hissedip bunun adını koyarsak daha zor bir süreç bizi bekliyor olacak ne yazıkki...Bizde eşimle internette tanıştık. Facebook'ta okey oynarken üstelik :) 10-15 gün sadece yazıştık, ortalama 1-2 ay telefonda görüştük en sonunda buluştuk. 24 Eylül 2011 traihinde buluştuk , şimdi bir kızımız var. Aynı şehirdeydik biz.
Epey olmuş maşallah. Peki siz farklı şehirlerde misiniz?Biz internetten tanıştık sevgili olduk üç buçuk sene oldu Yaza nişanımız var inşallah
aslinda sanal sayilmaz pekReel arkadaşım ama şu an onunla da farklı illerdeyiz. O başka bir il'de çalışıyor.