Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

bende internetten tanıştım. ama aramızda 11 saat var(tabi uçakla)
Onu ilk gördüğümde elektrik çarpması yaşadım.
Ama daha ne kadar bu şekilde devam edecek bilmiyorum..

Bu internet bana bir tanede çok iyi, çok tatlı bir kız arkadaş verdi. Annelerimizi tanıştırdık. Birbirimizde kalmaya başladık.. Birlikte gezmelere gittik. Şimdi en yakın arkadaşım oldu.. :)
hoppalaaa uçakla 11 sat nasil oluyor kii
kutuplarda falan mi yasiyor
yada senmi ordasin :))

bende internetten tanıştım. ama aramızda 11 saat var(tabi uçakla)
Onu ilk gördüğümde elektrik çarpması yaşadım.
Ama daha ne kadar bu şekilde devam edecek bilmiyorum..

Bu internet bana bir tanede çok iyi, çok tatlı bir kız arkadaş verdi. Annelerimizi tanıştırdık. Birbirimizde kalmaya başladık.. Birlikte gezmelere gittik. Şimdi en yakın arkadaşım oldu.. :)
uçakla 11 saatmııı:KK57::KK57::KK57::KK57::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bizim zamanimizda internet yoktu 146yla cevirmeli ag baglantisi yapilan karanlik yillardi :KK70:
internet asklarina aklim ermiyor benim, fiziksel cekim cok onemli, biriyle hic yuzyuze gelmeden aylarca sevgili moduna girmek garip geliyor, belki kokusunu begenmeyecegim, belki ten uyumu olmayacak, belki o cekim yakalanmayacak, zor iş.

Biran önce yüzyüze görüşün bence.Nerde tanıştığın önemli değil nasıl tanıdığın önemli..
İnternetten konuşmaya karşıyım bu surec uzadıkca kötü.Yüzyüze görüşün tanıyın gezin konuşun ailesi kendisi herseyi ...evlilik sevmekten öte bişey

Bizim zamanimizda internet yoktu 146yla cevirmeli ag baglantisi yapilan karanlik yillardi :KK70:
internet asklarina aklim ermiyor benim, fiziksel cekim cok onemli, biriyle hic yuzyuze gelmeden aylarca sevgili moduna girmek garip geliyor, belki kokusunu begenmeyecegim, belki ten uyumu olmayacak, belki o cekim yakalanmayacak, zor iş.
Tamda bu sebeplerden ötürü yüzyüze görüşmeden herhangi bir beklentiye girmemesi gerektiğini söyledim. O da en kısa zamanda yanıma geleceğini söyledi :) Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.

Biran önce yüzyüze görüşün bence.Nerde tanıştığın önemli değil nasıl tanıdığın önemli..
İnternetten konuşmaya karşıyım bu surec uzadıkca kötü.Yüzyüze görüşün tanıyın gezin konuşun ailesi kendisi herseyi ...evlilik sevmekten öte bişey
İnşallah en kısa zamanda görüşeceğiz. Evlilik değilde bir birliktelik olup olmayacak mı. Önemli olan bu konu şu an benim için :) Buna da görüştükten sonra karar vereceğiz.

İnternetten tanıştığım bir arkadaşım vardı zamanla samimi olduk ve yakın arkadaşımla tanıştırdım onunla da kaynasti şimdi enistem olur kendisi 2.5 yıldır evliler

yok o yurt dışında ben türkiyedeyim :KK70: çok karmakarışık birşey.. ama işte uçakla 11 saat.. akşam burdan biniyorsun öğlen orda iniyorsun uzakdoğuya doğru .yol alıyorsun.. hemen şurası . :KK70::KK70::KK70:
Bende ülke sınırları içindeki adama çok uzak diyorum :KK53::KK53::KK53:

Benim cok yakin bi arkadasim nette tanisip evlendi. Su an 3 yasinda kizi var. Hatta eniste bey arkadasimdan 6 yas kucuk :KK53:

Tamda bu sebeplerden ötürü yüzyüze görüşmeden herhangi bir beklentiye girmemesi gerektiğini söyledim. O da en kısa zamanda yanıma geleceğini söyledi :) Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.

Kesinlikle dogru karar :KK54: iyice ilerledikten sonra gorup hayal kirikligina ugramaktansa baştan ne olacagini kestirmek lazim.

İnternetten tanışmaları pek tasvip etmesem de senin güzel hatrına inşallah hayırlı olur diyorum.
Nedenini bilmesem de severim seni...

X