hoppalaaa uçakla 11 sat nasil oluyor kiibende internetten tanıştım. ama aramızda 11 saat var(tabi uçakla)
Onu ilk gördüğümde elektrik çarpması yaşadım.
Ama daha ne kadar bu şekilde devam edecek bilmiyorum..
Bu internet bana bir tanede çok iyi, çok tatlı bir kız arkadaş verdi. Annelerimizi tanıştırdık. Birbirimizde kalmaya başladık.. Birlikte gezmelere gittik. Şimdi en yakın arkadaşım oldu.. :)
uçakla 11 saatmıııbende internetten tanıştım. ama aramızda 11 saat var(tabi uçakla)
Onu ilk gördüğümde elektrik çarpması yaşadım.
Ama daha ne kadar bu şekilde devam edecek bilmiyorum..
Bu internet bana bir tanede çok iyi, çok tatlı bir kız arkadaş verdi. Annelerimizi tanıştırdık. Birbirimizde kalmaya başladık.. Birlikte gezmelere gittik. Şimdi en yakın arkadaşım oldu.. :)
uçakla 11 saatmııı
hoppalaaa uçakla 11 sat nasil oluyor kii
kutuplarda falan mi yasiyor
yada senmi ordasin :))
HAHHA çok yakinmissyok o yurt dışında ben türkiyedeyimçok karmakarışık birşey.. ama işte uçakla 11 saat.. akşam burdan biniyorsun öğlen orda iniyorsun uzakdoğuya doğru .yol alıyorsun.. hemen şurası .
Evet ama sonuçta biz birebir görmedik birbirimizi :) Bir nevi sanal oluyor.aslinda sanal sayilmaz pek
arkadasin araciligyla tanismisin ki sen :)
Tamda bu sebeplerden ötürü yüzyüze görüşmeden herhangi bir beklentiye girmemesi gerektiğini söyledim. O da en kısa zamanda yanıma geleceğini söyledi :) Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.Bizim zamanimizda internet yoktu 146yla cevirmeli ag baglantisi yapilan karanlik yillardi
internet asklarina aklim ermiyor benim, fiziksel cekim cok onemli, biriyle hic yuzyuze gelmeden aylarca sevgili moduna girmek garip geliyor, belki kokusunu begenmeyecegim, belki ten uyumu olmayacak, belki o cekim yakalanmayacak, zor iş.
İnşallah en kısa zamanda görüşeceğiz. Evlilik değilde bir birliktelik olup olmayacak mı. Önemli olan bu konu şu an benim için :) Buna da görüştükten sonra karar vereceğiz.Biran önce yüzyüze görüşün bence.Nerde tanıştığın önemli değil nasıl tanıdığın önemli..
İnternetten konuşmaya karşıyım bu surec uzadıkca kötü.Yüzyüze görüşün tanıyın gezin konuşun ailesi kendisi herseyi ...evlilik sevmekten öte bişey
Bende ülke sınırları içindeki adama çok uzak diyorumyok o yurt dışında ben türkiyedeyimçok karmakarışık birşey.. ama işte uçakla 11 saat.. akşam burdan biniyorsun öğlen orda iniyorsun uzakdoğuya doğru .yol alıyorsun.. hemen şurası .
OooooBenim cok yakin bi arkadasim nette tanisip evlendi. Su an 3 yasinda kizi var. Hatta eniste bey arkadasimdan 6 yas kucuk
Tamda bu sebeplerden ötürü yüzyüze görüşmeden herhangi bir beklentiye girmemesi gerektiğini söyledim. O da en kısa zamanda yanıma geleceğini söyledi :) Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.
Aslinda bende ilk oyle dusundum de cocukla tanismaya gidince sok oldum. Damat bey peder bey gibiydiOooooKendimden 6 yaş küçük biriyle yapamazdım galiba. Yani 24 yaşındayken yapamazdım.
Ooo size de bayağı olmuş. Mutluluğunuz daim olsun :)biz de varız, 11 yıldır beraberiz 6 yıldır da evliyiz. hakkınızda hayırlısı olsun.
Peder bey gibi miAslinda bende ilk oyle dusundum de cocukla tanismaya gidince sok oldum. Damat bey peder bey gibiydi
Arkadasim ondan kucuk gorunuyordu ki hala da oyle.