- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
güzel paylaşımlar, konuşmalar ortak yonlerimiz coklar...sen şimdiden acaba hayallerini kenara koy :) çünkü aynı evde yan yana olunca ortak noktalar hayaller cupurrttt suya düşüyor.Sorum gayet açıkİnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.
Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz.
İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım varFakat bu durum başka...
Mesleklerimiz aynı onunla. o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor banaGeleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.
Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorumSadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.
Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ellerinize, yüreğinize sağlık
Bana da cok tuhaf geldi bu yazdiklarin. Konu sahibi 24 yasinda nasil bu sene hukuku kazanacak ve nasil bu kadar emin, dgs falan mi? O nasil 27 yasinda hukuk okuyor ve daha 2 senesi var? Ben 22 yasinda univ.den mezun oldum, esim 3 yil uzatmasina ragmen 24 yasinda mezun oldu.Valla ben şüphecinin önde gideniyim
Daha yeni diyosun...
Hukuku kazanmamışsın bile daha aynı meslekteniz diyosun...
Telde bile ders anlatıyor diyosun daa,adliyede çalışan çaycı amca bile çıkabilir
27 yaşında 2. Sınıf...bu bile düşündürdü beni
Ben ikinizden de emin olamadım, boşanın
Evet evet bizi bir arkadaşımız net üzerinden tanıştırdı. Hukuk ile ilgili bilgi alacağım biri lazımdı, arkadaşımda o'nu önerdi. Bu vesileyle tanıştık. Hayırlısı bakalım..güzel paylaşımlar, konuşmalar ortak yonlerimiz coklar...sen şimdiden acaba hayallerini kenara koy :) çünkü aynı evde yan yana olunca ortak noktalar hayaller cupurrttt suya düşüyor.
bir ele gezin karşı karşıya gelin ondan sonra bunu konuşak
net üzerinden tanışıp evlenen olur ama suistimale ugrayan da evlenenlerden daha fazla. ama senin durumunda anladıgım kadarı ile birileri var ikinizi de tanıyan...
İkimizde katibiz. Dikey geçis sınavı ile bu sene hukuk kazandı. Ben de aynı sınava hazırlanıyorum. Benim yakından tanıdığım arkadaşımın arkadaşı kendisi. Üniv öğrenci kartının fotoğrafını çekip gönderdi. 27 yaşında hukuk öğrencisi olmasının neresi düşündürdü onu anlamadımValla ben şüphecinin önde gideniyim
Daha yeni diyosun...
Hukuku kazanmamışsın bile daha aynı meslekteniz diyosun...
Telde bile ders anlatıyor diyosun daa,adliyede çalışan çaycı amca bile çıkabilir
27 yaşında 2. Sınıf...bu bile düşündürdü beni
Ben ikinizden de emin olamadım, boşanın
Yukarıda açıklamasını yaptım. Ben 5 senedir memurum. O da 7 senedir. Bu şekilde olan birçok arkadaşım var. Hatta hakim/savcılığı kazananlar var.Bana da cok tuhaf geldi bu yazdiklarin. Konu sahibi 24 yasinda nasil bu sene hukuku kazanacak ve nasil bu kadar emin, dgs falan mi? O nasil 27 yasinda hukuk okuyor ve daha 2 senesi var? Ben 22 yasinda univ.den mezun oldum, esim 3 yil uzatmasina ragmen 24 yasinda mezun oldu.
Nasip işte.. Kaderinizdeki insandan ne olursa olsun kaçamıyorsunuz. Mutluluğunuz daim olsun2007 de internetten tanistik. Msn den (o zamanlar msn messenger vardi) birkac ay yazistik, tel gorusmesi yapmadik. 6 ay sonra 3 kere yuzyuze gorustuk. O bana acildi, ben reddettim. Iki yil gorusmedik, birkac mesaj disi. 2 yil sonra tekrar gorusmeye basladik, ben hala cok kararsizdim, bu sefer tabi is biraz florte dogru gitti. 2 yil kadar gorustukten sonra, isteme-nisan oldu, bir yil nisanliliktan sonra 2012 de evlendik. 4 yildir evliyiz, 10 aylik kizimiz var. Ortalama bir evlilikte ne kadar olursa o kadar mutluyuz elhamdulillah.
Aynı biiizzzBen varım7 senedir evliyim ve çok mutluyum
Bizimde aramızda 7-8saat mesafe vardı
Ben de oraya takıldım. 24 yaşındasın bu yaşta insanlar mezun olmuş oluyorlar genelde.3 hafta olmuş yazısali,daha yüzyüze görüşmeden inşallah benim de başıma gelen en güzel şey diyebiliyorsun hayret. Canım 24 yaşında üniversiteden mezun olup çalışıyoruz daha üniversiteyi kazanacaksın bence gerçekleri gor derslerine yogunlas
Gidip ıssız, kuytu köşelerde görüşmeyeceğimben de netten biriyle tanışmıştım can sıkıntısı ile evlilik sitelerine giriyor dalga geçip geçip çıkıyordum. adım yerim yurdum herşeyimi yalan söylerdim. bir tanesi ile konuşa konuşa baya ısındım sonra, zararsız geldi, ve hatta görüştük 3-5. sonunda adamın şizofren bir tip olduğunu anladım, babama resim göndermekle falan tehdit etti beni. zorla evlencem sankigit sülaleme dağıt resimlerimi deyip ayrıldım. adam arkamdan nefromanyak olduğumu ilan etmişti facebookunda , kahve içmeye çağırdım başbaşa kalıp onu kirli emellerime alet edicem sanmış
yani zararsız atlattım ben çok şükür ama çok daha kötü şeyler de olabilirdi.
bence gerçekten gerek yok bu kadar büyük bir riske girmeye
ama kuzenim netten tanıştığı bir kızla evlendi , mutlular... bilemicem.
Katılıyorum.normal hayattan tanıştıklarımızda ne problemler çıkıyorsa intenretten tanışılanlar için de aynı şey geçerli.
karşındakinin nasıl bi insan olduğu önemli. nereden nasıl tanıştığın değil.
Telefon elimizden düşmüyor. Hayatımın her anında o var diyebilirim. Hiç şikayetçi değilim bu durumdan. Yıllarca süren ilişkimde sevgilim çok ilgisizdi. Bu konudan çok şikayetçiydim. Kendimi değersiz hissettirmişti. Ama bu farklı. İnşallah sonuda güzel olurBiz de evlendik öyle:) 8 saat vardı aramızda:) ayda 1 ya da 2 ayda bir göürüşüyorduk yüzyüze. Nette ve telefonda daha çok :) 2.5 seneyi geçti evliliğimiz. Darısı başına canım :)
Amin canım sende çok mutlu olursun inş.Aynı biiizzz
Allah mutluluğunuzu artırsın