Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

güzel paylaşımlar, konuşmalar ortak yonlerimiz coklar...sen şimdiden acaba hayallerini kenara koy :) çünkü aynı evde yan yana olunca ortak noktalar hayaller cupurrttt suya düşüyor.
bir ele gezin karşı karşıya gelin ondan sonra bunu konuşak
net üzerinden tanışıp evlenen olur ama suistimale ugrayan da evlenenlerden daha fazla. ama senin durumunda anladıgım kadarı ile birileri var ikinizi de tanıyan...

2007 de internetten tanistik. Msn den (o zamanlar msn messenger vardi) birkac ay yazistik, tel gorusmesi yapmadik. 6 ay sonra 3 kere yuzyuze gorustuk. O bana acildi, ben reddettim. Iki yil gorusmedik, birkac mesaj disi. 2 yil sonra tekrar gorusmeye basladik, ben hala cok kararsizdim, bu sefer tabi is biraz florte dogru gitti. 2 yil kadar gorustukten sonra, isteme-nisan oldu, bir yil nisanliliktan sonra 2012 de evlendik. 4 yildir evliyiz, 10 aylik kizimiz var. Ortalama bir evlilikte ne kadar olursa o kadar mutluyuz elhamdulillah.

Valla ben şüphecinin önde gideniyim
Daha yeni diyosun...
Hukuku kazanmamışsın bile daha aynı meslekteniz diyosun...
Telde bile ders anlatıyor diyosun daa,adliyede çalışan çaycı amca bile çıkabilir
27 yaşında 2. Sınıf...bu bile düşündürdü beni
Ben ikinizden de emin olamadım, boşanın

Ben varım 7 senedir evliyim ve çok mutluyum
Bizimde aramızda 7-8saat mesafe vardı

ben de netten biriyle tanışmıştım can sıkıntısı ile evlilik sitelerine giriyor dalga geçip geçip çıkıyordum. adım yerim yurdum herşeyimi yalan söylerdim. bir tanesi ile konuşa konuşa baya ısındım sonra, zararsız geldi, ve hatta görüştük 3-5. sonunda adamın şizofren bir tip olduğunu anladım, babama resim göndermekle falan tehdit etti beni. zorla evlencem sanki git sülaleme dağıt resimlerimi deyip ayrıldım. adam arkamdan nefromanyak olduğumu ilan etmişti facebookunda , kahve içmeye çağırdım başbaşa kalıp onu kirli emellerime alet edicem sanmış

yani zararsız atlattım ben çok şükür ama çok daha kötü şeyler de olabilirdi.

bence gerçekten gerek yok bu kadar büyük bir riske girmeye

ama kuzenim netten tanıştığı bir kızla evlendi , mutlular... bilemicem.

Çevremde 3 kişi var internette tanışan 3ü de evli ve çok mutlulular ama yakın arkadaşımın olayıyla daha iç içeydim 9 yıl sürdü çocuk gerçekten arkadaşımın gözünün içine bakıyor o ne derse o oluyor Allah hep mutlu etsin çok seviyorlar birbirlerini başta güvenme yapma etme desekte çocuğu yıllardır tanıyınca pişman olduk ön yargılı davrandığımıza bazen diyorum senin gibi cazgıra iyi dayanıyor bu çocuk
Nasip kısmet işleri bunlar tabi internet olunca biraz daha tedirgin oluyor insan ama normal yaşantıda da tehlikeli insanlar var Allah ne hayırlısıyla onu versin cümlemize herkesi de mutlu mesut inşallah.

Bana da cok tuhaf geldi bu yazdiklarin. Konu sahibi 24 yasinda nasil bu sene hukuku kazanacak ve nasil bu kadar emin, dgs falan mi? O nasil 27 yasinda hukuk okuyor ve daha 2 senesi var? Ben 22 yasinda univ.den mezun oldum, esim 3 yil uzatmasina ragmen 24 yasinda mezun oldu.

normal hayattan tanıştıklarımızda ne problemler çıkıyorsa intenretten tanışılanlar için de aynı şey geçerli.

karşındakinin nasıl bi insan olduğu önemli. nereden nasıl tanıştığın değil.

Size aracı olan kişi tanıyor mu? Yanı güvenilir biri olduguna %100 emınsenız nasıl tanıstırıldıgınız farketmez bence.. Yalnız aranızdakı cok fazla ileriye gitmeden yüz yüze gelmenizde fayda var..

Evet evet bizi bir arkadaşımız net üzerinden tanıştırdı. Hukuk ile ilgili bilgi alacağım biri lazımdı, arkadaşımda o'nu önerdi. Bu vesileyle tanıştık. Hayırlısı bakalım..

İkimizde katibiz. Dikey geçis sınavı ile bu sene hukuk kazandı. Ben de aynı sınava hazırlanıyorum. Benim yakından tanıdığım arkadaşımın arkadaşı kendisi. Üniv öğrenci kartının fotoğrafını çekip gönderdi. 27 yaşında hukuk öğrencisi olmasının neresi düşündürdü onu anlamadım Ben de inşallah bu sene kazanınca 25 yaşında hukuk öğrencisi olacağım.. Mesleğe başladığımda ise 29.. Hukuk için gayet normal yaşlar bence. İçinde olduğum için tuhaf gelmiyor bana. Bir stajyer avukat 52 yaşındaydı bize staja geldiğinde.

Yukarıda açıklamasını yaptım. Ben 5 senedir memurum. O da 7 senedir. Bu şekilde olan birçok arkadaşım var. Hatta hakim/savcılığı kazananlar var.

Nasip işte.. Kaderinizdeki insandan ne olursa olsun kaçamıyorsunuz. Mutluluğunuz daim olsun

Ben de oraya takıldım. 24 yaşındasın bu yaşta insanlar mezun olmuş oluyorlar genelde.

Gidip ıssız, kuytu köşelerde görüşmeyeceğim Kalabalık bir ortamda görüşüp, kendimi yoklayacağım.
Yorum için teşekkür ederim..

Biz de evlendik öyle:) 8 saat vardı aramızda:) ayda 1 ya da 2 ayda bir göürüşüyorduk yüzyüze. Nette ve telefonda daha çok :) 2.5 seneyi geçti evliliğimiz. Darısı başına canım :)

Katılıyorum.
Bulunduğum yerden de zamanında tanıştıklarım oldu ama ortak hiçbir şey bulamadım diyebilirim..

Biz de evlendik öyle:) 8 saat vardı aramızda:) ayda 1 ya da 2 ayda bir göürüşüyorduk yüzyüze. Nette ve telefonda daha çok :) 2.5 seneyi geçti evliliğimiz. Darısı başına canım :)
Telefon elimizden düşmüyor. Hayatımın her anında o var diyebilirim. Hiç şikayetçi değilim bu durumdan. Yıllarca süren ilişkimde sevgilim çok ilgisizdi. Bu konudan çok şikayetçiydim. Kendimi değersiz hissettirmişti. Ama bu farklı. İnşallah sonuda güzel olur

Aynı biiizzz
Allah mutluluğunuzu artırsın
Amin canım sende çok mutlu olursun inş.
Bide bizi arkadaş falanda tanıştırmadı o zamanlar msn vardı bi arkadaşımı kaydediyim derken bi harfle yanlışlıkla eşimi kaydetmişim o kim olduğumu sorana kadar farkında bile değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…