tatlım tabiki gidip ıssız köşede görüşmedim adam şizofren çıktı diyorum... neyse kendi kararın umarım zararsız biri çıkar karşındakiGidip ıssız, kuytu köşelerde görüşmeyeceğimKalabalık bir ortamda görüşüp, kendimi yoklayacağım.
Yorum için teşekkür ederim..
Sorum gayet açıkİnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.
Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz.
İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım varFakat bu durum başka...
Mesleklerimiz aynı onunla. o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor banaGeleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.
Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorumSadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.
Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ellerinize, yüreğinize sağlık
İnsanlardan banane? Ben zaten memurum :) Hukuk okumak istediğim için sınava hazırlanıyorum. Katip değilde hakim olmak istiyorum. Nasip olur inşallah..Ben de oraya takıldım. 24 yaşındasın bu yaşta insanlar mezun olmuş oluyorlar genelde.
Çok güzel. Bizimde öyle, tamamen bölüm ve ders üzerine olan bir tanışma oldu. Fotoğraflar, konuşmalar derkenBiz metin2de oyunda tanıştık.Bilen bilir ergen kaynayan bir oyun. Ben kimseyle konuşmazdım. Herkes beni erkek sanıyordu. Erkek arkadaşımla locadakiler merak etmişler kız mı erkek mi diye Uzun zaman sessiz sedasız oyuna devam ederken beni faceten eklemek istedi. Normalde vermezdim de veresim tuttu. Sonra 3 ay faceten yazıştık çıkma teklifi falan olmadı. O kadar iyi anlaştık o kadar ortak noktamız vardı ki saatlerce telefonla konuşmaya başladık. İstanbula geldi buluştuk bir de baktım sevgili olmuşuz
4,5 yıl oldu. ağustosta düğün var
Not: İnternette tanışma gerçekten çok tehlikeli olabilecek bir olay. Bizim ki ilişki niyeti olmayan bir başlangıçla oldu. Yani art niyetli yaklaşılabilecek bir durum değildi. Yine de tedbirli olmakta fayda var.
Nişanlınla mı 6 ay görüşmedin?bi arkadaşım vesilesiyle nette görüştüm. yüz yüze kendi isteksizliğim yüzünden 6 ay görüşmedim bahane ettim hep.
pişmanım keşke görüşseydim nişanlıyım canım nisanda evleniyorum.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Keşke bizde aynı şehirde olsaydık. Ya da daha yakın şehirlerdebizimde ilk tanışmamız nette oldu ama arkadaş ortamı idi direk face yada başka bi yer değildi sonra arkadaş ortamında yüz yüze geldik aynı şehirde yaşıyorduk şuan 6 yıllık evliyiz
Eğer nasibim oysa anlamında öyle yazmıştım.3 hafta olmuş yazısali,daha yüzyüze görüşmeden inşallah benim de başıma gelen en güzel şey diyebiliyorsun hayret. Canım 24 yaşında üniversiteden mezun olup çalışıyoruz daha üniversiteyi kazanacaksın bence gerçekleri gor derslerine yogunlas
Arkadaşım bana "Vesfa böyle biri var, bi tanışın, anlaşırsanız evlenirsiniz" tarzında bi şey dese reddederdim. Biz farklı amaçla tanıştırıldık ve şu an daha farklı boyuttayız. Adı konulmuş bir şey yok. Yüzyüze görüşmeyi bekliyoruz. İnşallah hayırlısı olur :)nette herhangi bir sitede tanışmıyorsunuzki arada bir tanıdığınız varmış, denemeye değer
Esimle lisede aynı okuldaydik o ailevi sebeplerinden dolayı 2 yil sonra bırakmıştı ben hala devam ediyordum . bir gün facebook da anasayfada geziniyordum . İnsanlar benim durumlarimi begensin diye bende beğeni yapıyordum . sonra esimin durumunu beğendim . maksat tanışmak değildi . o da karşılık olarak begenecekti . sonra mesaj attı 2 gün sonra bir arkadaş ortamima cagirdim . hatta ilk buluşma fotoğrafımiz bile var :)) gel zaman git zaman gorustuk konuştuk . onun için kavga bile ettim :)) beni her sabah evden alır okula bırakırdı . akşamda çıkışta alırdıSorum gayet açıkİnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.
Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz.
İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım varFakat bu durum başka...
Mesleklerimiz aynı onunla. o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor banaGeleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.
Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorumSadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.
Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ellerinize, yüreğinize sağlık
Nasipten öte köy yokEsimle lisede aynı okuldaydik o ailevi sebeplerinden dolayı 2 yil sonra bırakmıştı ben hala devam ediyordum . bir gün facebook da anasayfada geziniyordum . İnsanlar benim durumlarimi begensin diye bende beğeni yapıyordum . sonra esimin durumunu beğendim . maksat tanışmak değildi . o da karşılık olarak begenecekti . sonra mesaj attı 2 gün sonra bir arkadaş ortamima cagirdim . hatta ilk buluşma fotoğrafımiz bile var :)) gel zaman git zaman gorustuk konuştuk . onun için kavga bile ettim :)) beni her sabah evdan alır okula bırakırdı . akşamda çıkışta alırdıo zamanlarda eşim böyle okulun en havalisi tabii herkes peşinden ayrılmıyor .Kaslı fit bir vucudu vardi spor yapardi . Simdi ise gobekli oldu .hantallaştı :)) 1 buçuk yıl. Gorustuk 17 yasimda evlendim şimdi 20 yaşındayım eşim 22 yasında . ne bileyim bazen sorunlarımiz olmuyor değil ama seviyoruz birbirimizi .
Oyyy süpermişben de aynen nette tanıştım bizim ki ilginçti. beni facede eklemiş. ikimizde aynı şehirliyiz ama ikimiz de farklı bir şehirde görev yapıyorduk. eşim seyyar memur gibiydi o vakit. çeşitli yerlerde görev yapıyordu. eklemiş beni. inceledim inceledim tanımadım. silecektim baktım aktif. kimsin tanıyamadım dedim. o da ben de x şehirliyim y de görev yapıyorum senin gibi. sayfamda çıktın ekledim dedi. hangi kurum da görev yapıyorsun dedi. niyeyse söyledim. o da yok artık bugün senin kurumda görev yapıyorum dedi. öyle tanıştık patladı gitti
evliyim 4 yıllık bir de çocuğum var. bana uygun birini görerek seçmeye çalışsam bu kadarı denk gelmezdi sanırım. kısmet işi işte
H E görüyosun değil mi? Ben ne diyorum insanlar ne diyor Bilseydim detay vermezdim
Oyyy süpermişİlginç hikayeler var işte
hayır nette tanıştıktan sonra 6 ay görüşmedim ne bileyim in mi cin mi arkadaşım tanıyor olsadaNişanlınla mı 6 ay görüşmedin?
Ben iyi cesaretlıydım yahayır nette tanıştıktan sonra 6 ay görüşmedim ne bileyim in mi cin mi arkadaşım tanıyor olsada