Çok sevindim adınıza. Güvenilir biri gibi görünüyor ama şimdiden bu konuda net konuşamam tabiki. İnşallah hayırlısı olur :)Biz tanıştık görüştük evlendik :) neden olmasın ? tabiki güvenilmeyecek insanlar var onlarda kendilerini belli ediyolar
Teşekkür ederim. :)Aile evlilik diye bir topik var, orada bu konuyla ilgili uzun uzun yorumlar var, bakmanızı tavsiye ederim.
Yüzyüze görüşene kadar geçen süre neydi? Aranızdaki mesafe kaç kilometre idi?bizde tanıştık sonra görüştük ve 3 yıldır da evliyiz ve de çok mutluyum
Canım seni biliyorumVesfa dememe gerek var mı , Bildiğin gibi bende internette tanıştım
Bende dedim bu kız benı niçin etiketlememişCanım seni biliyorumHatta Elçin başlığı görsün hemen koşar dedim kendi kendime
Bizimde 8 saat var. Çok sık görüşebileceğimiz bir mesafe değil ama içimden bir ses bunları düşünmemem gerektiğini söylüyor.aramızda 12 saatlik mesafe vardı 4 ay kadar zaman geçti yüz yüze görüşmek için
bir şekilde kendini belli eder
Ayyy çok güzel yaaaVar varDört sene önce tanıştık, bir buçuk senedir evliyim ve başıma gelen en güzel şey diyorum Önyargılı olmamalı ama tedbiri de elden bırakmamalı tabii.
Ahahahah eveeeettt KBende dedim bu kız benı niçin etiketlememiş
K
Kartları açık oynamaktan yana oldum hep. Ne düşünüyorsam evirip çevirmeden söylüyorum. O da öyle olduğunu iddia ediyor. Genel anlamda bakarsak bizde çok uyumluyuz. Tabi bunu zaman daha net gösterecekbenim de bir tanıdıgım var 13 yıldır evliler hem de cok uyumlu ve mutlular
Güzel haberlerınızı beklıyorumAhahahah eveeeettt KD