Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

Vesfa

Şahsına münhasır.
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
1.436
1.383
Sorum gayet açık İnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.

Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz.

İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım var Fakat bu durum başka...

Mesleklerimiz aynı onunla (memuruz). o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor bana Geleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.

Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorum Sadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.

Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ellerinize, yüreğinize sağlık

Son düzenleme:
Biz tanıştık görüştük evlendik :) neden olmasın ? tabiki güvenilmeyecek insanlar var onlarda kendilerini belli ediyolar

Aile evlilik diye bir topik var, orada bu konuyla ilgili uzun uzun yorumlar var, bakmanızı tavsiye ederim.

Biz tanıştık görüştük evlendik :) neden olmasın ? tabiki güvenilmeyecek insanlar var onlarda kendilerini belli ediyolar
Çok sevindim adınıza. Güvenilir biri gibi görünüyor ama şimdiden bu konuda net konuşamam tabiki. İnşallah hayırlısı olur :)

aramızda 12 saatlik mesafe vardı 4 ay kadar zaman geçti yüz yüze görüşmek için

bir şekilde kendini belli eder
Bizimde 8 saat var. Çok sık görüşebileceğimiz bir mesafe değil ama içimden bir ses bunları düşünmemem gerektiğini söylüyor.

Var var Dört sene önce tanıştık, bir buçuk senedir evliyim ve başıma gelen en güzel şey diyorum Önyargılı olmamalı ama tedbiri de elden bırakmamalı tabii.
Ayyy çok güzel yaaa Allah nazardan korusun sizi. Önyargılı olmadım hiçbir zaman bu konuda. Tedbiride elden bırakmıyorum tabiki. İnşallah bende "başıma gelen en güzel şey" derim

benim de bir tanıdıgım var 13 yıldır evliler hem de cok uyumlu ve mutlular

benim de bir tanıdıgım var 13 yıldır evliler hem de cok uyumlu ve mutlular
Kartları açık oynamaktan yana oldum hep. Ne düşünüyorsam evirip çevirmeden söylüyorum. O da öyle olduğunu iddia ediyor. Genel anlamda bakarsak bizde çok uyumluyuz. Tabi bunu zaman daha net gösterecek Yakınınız için sevindim. Allah daim etsin.

bi arkadaşım vesilesiyle nette görüştüm. yüz yüze kendi isteksizliğim yüzünden 6 ay görüşmedim bahane ettim hep.
pişmanım keşke görüşseydim nişanlıyım canım nisanda evleniyorum.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

3 hafta olmuş yazısali,daha yüzyüze görüşmeden inşallah benim de başıma gelen en güzel şey diyebiliyorsun hayret. Canım 24 yaşında üniversiteden mezun olup çalışıyoruz daha üniversiteyi kazanacaksın bence gerçekleri gor derslerine yogunlas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…