- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
2009 da tanışmıssınız ? 2012 de evlenmişssiniz ?6 yıl olacak tanisali vee 3.5 yıldır evliyiz kızımız vargayet de mutluyuz elhamdulillah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2009 da tanışmıssınız ? 2012 de evlenmişssiniz ?6 yıl olacak tanisali vee 3.5 yıldır evliyiz kızımız vargayet de mutluyuz elhamdulillah:)
Ben iyi cesaretlıydım ya Tanıştıktan 1 hafta sonra hatta hiç ortak arkadaşımız yoktu o halde okulumun orda tek başıma buluştum
Yahu çocuk bana her gün bi dünya fotoğraf gönderiyor. Görüntülü konuşuyoruz. Üniv kimlik kartını gönderdi, seninde bundan olacak inşallah dedi. Üstelik bizim bakanlıkta "haberci" denen bir şey var. Aynı msn gibi. Biz mesai içinde ordan yazışıyoruz. Yani yaşı, mesleği, osu busu farklı çıkmayacak bunu biliyorum. Yaşadığı şehirde tanıdık biride var. Görüştüğümüzde tamam bu iş olur dersek ona söyleyip araştıracağım. Korkulacak bir durum yok yani.KK da böyle işte takmışlar avukat olayına ya kız onu mu dıyo
Ben şimdi ağzım açık okuyorum yorumları.
Çocuğu bı tanıdığım önerdi dediğin halde belkı 52 yaşında diyen bile çıkmış.
Hayır madem yorum yapıyorsunuz konuyu okuyun. Okey uzun ama sonuna kadar okumazsanız böyle saçma sapan yorum yaparsınız.
Allahtan eskı olayı anlatmadın senı taşlardı burda ben dıyım Ben yanındayım ama merak etme yaz kızım !
keşke hatırlasam çoğu şeyi unuttum çünkü o zaman takmıyordum pek onu ne yalan söyliyim :)Ben iyi cesaretlıydım ya Tanıştıktan 1 hafta sonra hatta hiç ortak arkadaşımız yoktu o halde okulumun orda tek başıma buluştum
İzmir bornova buyukpark Gayet kalabalık tı ve okulum hemencik yanındaBir hafta çok riskliymiş Kalabalık bir yerse yine iyi...
2010 da tanıştık 2012 de evlendik2009 da tanışmıssınız ? 2012 de evlenmişssiniz ?
Aynı tarıhlerdeyız :)) Ondan dedım2010 da tanıştık 2012 de evlendik
Biz de nacizane fikrimizi söylüyoruz. Öyle kolay değil hukuk ki ben de hukuk eğitimi aldım ilk mesleğim makina mühendisliği. Sana okumak için geç kaldın demedim sadexs 24 yaşında koskoca kadının 3 hafta yazıstigi adamla bu kadar hayaller kurması garip hele karşındaki adam hukuk okuyor ve internetten biriyle yogun yazışmalarda o iyice garipEğer nasibim oysa anlamında öyle yazmıştım.
24 yaşındayım evet, 5 yıllıkta memurum. Her şeye sahibim çok şükür. Hukuk okumayı daha iyi bir kariyere sahip olmak için, o bölümü okumak istediğim için istiyorum. Yani 24 yaşında yeni mezun olup, iş arayan arkadaşlarımdan öndeyim. Birçok talip var, bir kaçıyla görüştüm, sırf hukuk okumak istediğim için sorunlar çıktı. Ben benimle aynı yollardan geçen biriyle daha iyi anlaştığımı düşünüyorum, hepsi bu.
Hayal? Ne hayali? Sadece geleceğe yönelik yapmak istediğimiz şeyler ortak dedim. Kurulmuş bir hayal yok. Görüşüp konuştuğumuz zaman anlayacağız ne olacağını. Hukuk okumak kolay değil evet. O şu an vizelerine hazırlanırken bende bir taraftan mantık ve matematik çalışmaya devam ediyorum. Birlikte derse başlayıp, birlikte bitiriyoruz. Ben çözemediğim soruları ona soruyorum, o da anlatıyor çözümünü. Uzaktan bakınca çokta mantıklı gelmiyor evet kabul ediyorum. Ben aşığım, seviyorumda demiyorum. Olabileceğini düşünüyorum hepsi bu. Hayırlısı olur umarım.Biz de nacizane fikrimizi söylüyoruz. Öyle kolay değil hukuk ki ben de hukuk eğitimi aldım ilk mesleğim makina mühendisliği. Sana okumak için geç kaldın demedim sadexs 24 yaşında koskoca kadının 3 hafta yazıstigi adamla bu kadar hayaller kurması garip hele karşındaki adam hukuk okuyor ve internetten biriyle yogun yazışmalarda o iyice garip
İnternetten tanışıp evlenenler başlığı bile isteğini, hayalini gösteriyor canım. 3 haftada fazla kaptirmissin ayrıca hukuk okumak istiyorsun ya herseyi her yönüyle değerlendir.. Hayirlisi olsun sözü bile şu an ilişkiniz için fazla abartı. Neyse başarılar sinavindaHayal? Ne hayali? Sadece geleceğe yönelik yapmak istediğimiz şeyler ortak dedim. Kurulmuş bir hayal yok. Görüşüp konuştuğumuz zaman anlayacağız ne olacağını. Hukuk okumak kolay değil evet. O şu an vizelerine hazırlanırken bende bir taraftan mantık ve matematik çalışmaya devam ediyorum. Birlikte derse başlayıp, birlikte bitiriyoruz. Ben çözemediğim soruları ona soruyorum, o da anlatıyor çözümünü. Uzaktan bakınca çokta mantıklı gelmiyor evet kabul ediyorum. Ben aşığım, seviyorumda demiyorum. Olabileceğini düşünüyorum hepsi bu. Hayırlısı olur umarım.
Teşekkürlerİnternetten tanışıp evlenenler başlığı bile isteğini, hayalini gösteriyor canım. 3 haftada fazla kaptirmissin ayrıca hukuk okumak istiyorsun ya herseyi her yönüyle değerlendir.. Hayirlisi olsun sözü bile şu an ilişkiniz için fazla abartı. Neyse başarılar sinavinda
Canım bizimki de int değil telefonla oldu olur mu :)