Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

Yahu çocuk bana her gün bi dünya fotoğraf gönderiyor. Görüntülü konuşuyoruz. Üniv kimlik kartını gönderdi, seninde bundan olacak inşallah dedi. Üstelik bizim bakanlıkta "haberci" denen bir şey var. Aynı msn gibi. Biz mesai içinde ordan yazışıyoruz. Yani yaşı, mesleği, osu busu farklı çıkmayacak bunu biliyorum. Yaşadığı şehirde tanıdık biride var. Görüştüğümüzde tamam bu iş olur dersek ona söyleyip araştıracağım. Korkulacak bir durum yok yani.

Ben iyi cesaretlıydım ya Tanıştıktan 1 hafta sonra hatta hiç ortak arkadaşımız yoktu o halde okulumun orda tek başıma buluştum
keşke hatırlasam çoğu şeyi unuttum çünkü o zaman takmıyordum pek onu ne yalan söyliyim :)
telefonda konuştuk diyor evet o aklıma geliyor ama numaramı nasıl verdim orası yok meçhul

Biz de nacizane fikrimizi söylüyoruz. Öyle kolay değil hukuk ki ben de hukuk eğitimi aldım ilk mesleğim makina mühendisliği. Sana okumak için geç kaldın demedim sadexs 24 yaşında koskoca kadının 3 hafta yazıstigi adamla bu kadar hayaller kurması garip hele karşındaki adam hukuk okuyor ve internetten biriyle yogun yazışmalarda o iyice garip

Hayal? Ne hayali? Sadece geleceğe yönelik yapmak istediğimiz şeyler ortak dedim. Kurulmuş bir hayal yok. Görüşüp konuştuğumuz zaman anlayacağız ne olacağını. Hukuk okumak kolay değil evet. O şu an vizelerine hazırlanırken bende bir taraftan mantık ve matematik çalışmaya devam ediyorum. Birlikte derse başlayıp, birlikte bitiriyoruz. Ben çözemediğim soruları ona soruyorum, o da anlatıyor çözümünü. Uzaktan bakınca çokta mantıklı gelmiyor evet kabul ediyorum. Ben aşığım, seviyorumda demiyorum. Olabileceğini düşünüyorum hepsi bu. Hayırlısı olur umarım.

İnternetten tanışıp evlenenler başlığı bile isteğini, hayalini gösteriyor canım. 3 haftada fazla kaptirmissin ayrıca hukuk okumak istiyorsun ya herseyi her yönüyle değerlendir.. Hayirlisi olsun sözü bile şu an ilişkiniz için fazla abartı. Neyse başarılar sinavinda

Teşekkürler

Bennnn 1 yıl kanka olduk sonra 1 yıl nişan ve şimdi 6 yıldır evliyim ve ikinci çocuğumuzu bekliyoruz çok da mutluyum eşimden yana. Eskiden biri çıkıp dese Ankara- Tekirdağ yok be ankaradan ayrilmam derdim ama karşındaki insan çok iyi olunca mesafe çok önemli olmuyor. İnşallah sende çok mutlu olursun kardeşim

Biz 9yıl önce tanıştık bir yıl öncede evlendik. Şuan bebişimizi bekliyoruz. Neden olmasın? Sadece temkinli olmak lazım herkese inanmamak gerekir

Ben de internetten tanisip evlendim:) Cok buyuk bi askla evlendim,iyi ki de evlenmisim:) akrabalara arkadasimiz tanistirdi dedik:)) arkadaslara da akrabamiz tanistirdi dedik oldu bitti:)))) Allah bize bir de bebek verdi:) Dunyalar kadar mutluyum cok sukur.. ve ayrica ikimiz de internet bagimlisi degildik, ben ev arkadasima kizdim bi gun girdim nete o gun tanistik. 6 ay sonra gorustuk. 1 yil sonra evlendik:)) ama bu iyi ornek yine de dikkkkaaaaattttttt!!!

Ben de aynı durumdayım sene 2001 di ingilizce yazışıyorduk o amerikadaydı abimle konuşmuştu önce arkadaş olmuşlardı sonra 1 kaç kez bana denk gelmişti.sonra 1yıl konuştuk türkiyeye gelmişti şuan 8 yıllık evliyiz ve çooookkkk mutluyuz hala aşığız sayar severiz birbirimizi .Ben büyük konuştum adam çıkmaz derdim ama çok şükür Allah yardımcım oldu hep.Yanlış birşey yapmadım ,ailem destek olmadı ilk zamanlar sağolsun abim yardımcı oldu .6 yıl beni bekledi mezun olunca da evlendik hemen.Umarım sen de mutlu olursun .Önemli olan düşüncelerdir,bnm eşimde evlendik ikizlerimiz oldu İst.hukuk kazandı şimdi avukatlık yapıyor

Benim teyzemin oğluda internette tanısıp evlendiler hemde okey sitesinde daha sonra facedn birbirlerini eklemisler cameradan birbirlerini görüyolar aileler birbirini görüyo ve kiz taaaa istanbuldan eskisehire geliyo tanismak icin ve evlendiler simdi 1 buck yasinda kizlari var ve cok mutlular. Nasip iste bi sekilde insan birbirini buluyo ve oluyo. Allah seninde gönlüne göre versn insallah

Canım bizimki de int değil telefonla oldu olur mu :)

Bende internette biriyle tanismistim. TAnistik iki gün sonra bulustuk cesarette bak. Adam sapik olsa eve kadar takip edebilirdi. GErci bizim aramizda duygu yakalamasi olmamisti o yüzden yasanilanlar tek tarafliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…