Çok teşekkür ederim. Tanışmamış olsakda ben de seni seviyorum.İnternetten tanışmaları pek tasvip etmesem de senin güzel hatrına inşallah hayırlı olur diyorum.
Nedenini bilmesem de severim seni...
Normalde yaşadığı şehir komşu şehir bize Ama senenin 11 ayını orda okuduğu için istanbulda geçiriyor zaten Bana baya uzak ama idare ediyoruzEpey olmuş maşallah. Peki siz farklı şehirlerde misiniz?
Yani şehirler yakında olsa sık görüşülemeyebiliyor...Normalde yaşadığı şehir komşu şehir bize Ama senenin 11 ayını orda okuduğu için istanbulda geçiriyor zaten Bana baya uzak ama idare ediyoruz
10 yıl mıııııııııEn yakin arkadasim tanisti on yil gorustuler simdi alti aylik evliler.
İkiside ayni mrmleketten asil ama hic bir ortak nokta yoktu. Aileler farkli sehirlere goc etmis . uc saat mesafe vardi. Gel git yapiyorlardi. Artik ikisinin de beyninde tumor cikacagini dusunmustum gun yirmi dort saat yirmi saat nerdeyse telefonda gorusuyorlardi. İctikleri suya kadar biliyorlardi. O derece soyliyim.10 yıl mıııııııııBulundukları şehirler yakın mıydı? Diğer türlü 10 yıl idare etmek çok zor
2-3 ayda bir geliyor en fazla 10 gün kalıyor Hatta çoğunlukla bir hafta Bu süre içinde en az 5 gün beraber geçiriyoruz Ama çok tatlıdır , çok candan çok fedakar Ve sanırım bu çok önemli Çünkü benim gibi sabırsız tahammülsüz bir insan böyle bi ilişkiyi sürdüremeyebilirdi Onun özverisi bizi korudu hep Birşey olsa kalbimi kırsa mesela İşi gücü ne olursa olsun bırakır Bir günlüğüne de olsa sarılıp gönlümü almaya gelir ve hemen geri döner Bu çok harika bişeyYani şehirler yakında olsa sık görüşülemeyebiliyor...
Ben de tezcanlıyım, sabırsızım. O bana nazaran daha sakin ve sabırlı. Bu konuda birbirimizi dengelediğimizi düşünüyorum bende.. Nazar değmesin size2-3 ayda bir geliyor en fazla 10 gün kalıyor Hatta çoğunlukla bir hafta Bu süre içinde en az 5 gün beraber geçiriyoruz Ama çok tatlıdır , çok candan çok fedakar Ve sanırım bu çok önemli Çünkü benim gibi sabırsız tahammülsüz bir insan böyle bi ilişkiyi sürdüremeyebilirdi Onun özverisi bizi korudu hep Birşey olsa kalbimi kırsa mesela İşi gücü ne olursa olsun bırakır Bir günlüğüne de olsa sarılıp gönlümü almaya gelir ve hemen geri döner Bu çok harika bişey
Aminn SağoolBen de tezcanlıyım, sabırsızım. O bana nazaran daha sakin ve sabırlı. Bu konuda birbirimizi dengelediğimizi düşünüyorum bende.. Nazar değmesin size
1 dk 1 dkmsnden tanıştık 2 yıl boyunca hiç birbirimizi görmeden her gün akşam saat 8den 11e kadar konuştuk çok eğlenceliydi. sonra birbirimizi görmeye karar verdik kameradan gördük sonra geldi.. 6 yıl yanıma geldi gitti her ay ve şu an 2 yıllık evliyim çok şükür tersleyip engellememişim
Ohoo o daha okuyor sn daha kazanacksn oncelikle kazanmaya odaklan.Sorum gayet açıkİnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.
Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz.
İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım varFakat bu durum başka...
Mesleklerimiz aynı onunla. o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor banaGeleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.
Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorumSadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.
Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ellerinize, yüreğinize sağlık
evet hiç görüşmedik foto falan da görmedik, benim arkadaşımın arkadaşıydı o biraz anlatmıştı sadece, sohbetimiz çok eğlenceliydi korktuk biraz da ya beğenmezsek birbirimizi sohbetimizi engellerse diye, açıkçası o zamanlar sen bu adamla evleneceksin deselerdi güler geçerdim1 dk 1 dk2 yıl hiç mi görmediniz birbirinizi? Yanlış mı anladım? Fotoğraf falanda mı?
İnan çok şaşırdım. Hiç böylesini duymamıştım.evet hiç görüşmedik foto falan da görmedik, benim arkadaşımın arkadaşıydı o biraz anlatmıştı sadece, sohbetimiz çok eğlenceliydi korktuk biraz da ya beğenmezsek birbirimizi sohbetimizi engellerse diye, açıkçası o zamanlar sen bu adamla evleneceksin deselerdi güler geçerdim
Hem okuyup hem mesleğimize devam edebiliriz. Neticede memuruz, paramızı kazanıyoruz. Amacımız kariyer sahibi olmak.Ohoo o daha okuyor sn daha kazanacksn oncelikle kazanmaya odaklan.
Konuyu üstün körümü okudum o zamn ya. Eger memursan kariyer icin hukuk okuyorsan durum cok ii. Illa biri tanistiracak diye bi durum yok :) nette de saglikli bi ortam yakaladiysan ve konustugun kadariyla iyi biri ise görüş olursa olur olmazsa nasip degl dersinHem okuyup hem mesleğimize devam edebiliriz. Neticede memuruz, paramızı kazanıyoruz. Amacımız kariyer sahibi olmak.
Biz tanistik. 7 yildir beraberiz. 4 yillik da evliyiz.MutluyumSorum gayet açıkİnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.
Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz.
İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım varFakat bu durum başka...
Mesleklerimiz aynı onunla. o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor banaGeleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.
Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorumSadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.
Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ellerinize, yüreğinize sağlık