Yok annem abimi ve kardeşimi kaybetti. Yani vefat ettiler. O yüzden hassas. Bir orta yol bulurum umarım. Teşekkür ederim.Olaya duygusal yaklaşıyor anneniz. Zaten iş için farklı şehirdesiniz . Acaba içine sinmeyen farklı bir konu mu var ? Anneniz ayrı yerde yaşamak istemez diyelim zaten uzun yıllardır aileden uzaktasınız . Bence anneniz uzaklığı bahane etmiş gibi .
Hımym dizisinde 100 bölüm robine olan askını anlatıp son 2 bölüm karısından bahseden ted gibi olmusBen bu paragrafı okuyunca ne iş ne meslek ne tayin ne aile ne aynı şehir mevzularını, sadece bu adama gerçekten tutkuyla bağlı olmadığınızı gördüm.
Sakın okutma. Eski sevgilin hakkında konulari okutup sogutacaksin adamı kendinden. Cok mu safsın sen. Saçmalama. Ve evet sivasta iş bulması zor olur eşinin ama imkansız değil hatta kendi işinizi kurarsınız bi dükkan açar küçük bi ciglofteci bile dünya kadar jaxaniyor. Ama Sizin şehrinize gelmesini de annen istemiyor yanlış mı anladım?Aileme eziyet çektiriyorum diye bunu düşünmeye başladım. Konuyu açma sebebim de buydu.
Açtığım konuyu ve gelen yorumları zaten sevgilime okutacam. Sevip sevmediğime, kafa yapıma vs. kendisi karar versin.
Teşekkürler.
Yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim. Siz sevgilinizi karakteri için insanlığı için değil, sizi sevdiği için seviyorsunuz. Kendinizi ilişkinin merkezine koyup değer veriyorsa severim şeklinde düşünüyorsunuz. Bir tane cümleniz yok insanlara karşı şöyle bir adamdır, bu huyu çok güzeldir dediğiniz. Ben ben ben demişsiniz sürekli. Ben sevgilinizi değil ilgisini sevdiğinizi düşündüm açıkçası.Kalbimi açıp baktınız mı? Sizler olumsuz gördüğünüz bir yorum bulunca onu destekliyorsunuz, kendi fikriniz bile yok. Evet bana çektirmediği için şefkatli merhametli oluşunu beni sevme şeklini seviyorum. Güvenilir buluyorum. Son 5 yılımı sevgi dolu, huzurla geçirdim. Ve bunun için çok şanslıyım. Bana değer veren sevgilimin varlığına her gün şükrediyorum ben. Onun desteği olmasaydı şu an çalıştığım işte 4 yılımı tamamlayamazdım bile. Hep yanımdaydı, her zaman beni sevdi. Evet ben bu yüzden onu seviyorum. Çok mu komik, çok mu abes? Çok mu kabul edilmez duygularım var? Sevgimi ispat etmeye çalışmayı kendime hakaret sayıyorum.
Annenler egeye taşınsa keşke. Hep birlikte gidersiniz o da olabilirYok annem abimi ve kardeşimi kaybetti. Yani vefat ettiler. O yüzden hassas. Bir orta yol bulurum umarım. Teşekkür ederim.
Başınız sağolsun . Sabırlar dilerimYok annem abimi ve kardeşimi kaybetti. Yani vefat ettiler. O yüzden hassas. Bir orta yol bulurum umarım. Teşekkür ederim.
Annem yakın olmamızı istiyor, hatta arada bir şehirde yaşarsanız da olur diye 3,4 saatlik mesafede. 10 saat olmasını istemiyor.Sakın okutma. Eski sevgilin hakkında konulari okutup sogutacaksin adamı kendinden. Cok mu safsın sen. Saçmalama. Ve evet sivasta iş bulması zor olur eşinin ama imkansız değil hatta kendi işinizi kurarsınız bi dükkan açar küçük bi ciglofteci bile dünya kadar jaxaniyor. Ama Sizin şehrinize gelmesini de annen istemiyor yanlış mı anladım?
Böyle bir durum varsa annene senin yaşadığın yere gelmeyi teklif etsen? Bir de okutacağım demişsin yorumları soğutucam diyorsan kendimden okutYok annem abimi ve kardeşimi kaybetti. Yani vefat ettiler. O yüzden hassas. Bir orta yol bulurum umarım. Teşekkür ederim.
E tamam eşin olacak kişi de gelirim demiş zaten sorun nedirAnnem yakın olmamızı istiyor, hatta arada bir şehirde yaşarsanız da olur diye 3,4 saatlik mesafede. 10 saat olmasını istemiyor.
Yok yanlış anlaşılmış. Şefkatli biridir. Konuşması düzgündür. Hiç küfür çıkmaz ağzından. Sigara içmez. Kötü bir huyu yoktur. İşinde sevilir herkes tarafından. Efendidir. Sağlam karakterlidir. Ses tonuna bile aşığım. O derece bağımlıyım. O saatlerce işte ne yaşadığını anlatsın, sesinin güzelliğine, karakterinin güzelliğine kapılıp saatlerce dinlerim. Hiçbir zaman beni neden aramadın, neden mesaj atmadın demedim. Çünkü ona çok güveniyorum. Bana davranışından bahsederek karakterini de anlatırım sanmıştım. Ama konu yanlış anlaşıldı. Ama anladığınız gibi olmadığını ben yüreğimden biliyorum.Yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim. Siz sevgilinizi karakteri için insanlığı için değil, sizi sevdiği için seviyorsunuz. Kendinizi ilişkinin merkezine koyup değer veriyorsa severim şeklinde düşünüyorsunuz. Bir tane cümleniz yok insanlara karşı şöyle bir adamdır, bu huyu çok güzeldir dediğiniz. Ben ben ben demişsiniz sürekli. Ben sevgilinizi değil ilgisini sevdiğinizi düşündüm açıkçası.
E tamam eşin olacak kişi de gelirim demiş zaten sorun nedir
Yok gelirim demiyor ki. Ona da eziyet ediyorum bu sebepten. Ben sanki kendimi hayırsız evlat gibi hissettiriyor annemi de üzüyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.Annem yakın olmamızı istiyor, hatta arada bir şehirde yaşarsanız da olur diye 3,4 saatlik mesafede. 10 saat olmasını istemiyor.
Ne alakası var allah aşkına? Drama seviyorsunuz sanırım. Her insan hayatının bir döneminde birilerini kaybediyor, hiç birimiz kazık çakmıyoruz dünyaya. Hepimiz üzülüyoruz, ağlıyoruz, kahroluyoruz ama hayatımıza devam ediyoruz. Birini kaybettik diye bütün hayatımızı hayatta kalanlara endeksli yaşamıyoruz.Siz benim ailemden ayrı neler yaşadığımı, onların nasıl kayıplar verdiğini, ne çektiğini bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Ben 4 yıldır yalnız yaşıyorum. Şu an yaşadığım evde ailemden birini kaybettim. Benden uzakta kalamadıkları için yanıma geldikleri bir dönemde. Böyle acı bir travma yaşadım. Ne yaşadığımı, yaşadığım vicdan azabını, onların ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Lütfen böyle konuşmayın.
Alakası benim şu an atandığım şehirde vefat etmesi. Benim vicdan azabı çekmem. Babamın keşke getirmeseydim diye üzülmesi. Evet dram severim. Neden tanımadığınız bir insana karşı bu kadar saldırgansınız?Ne alakası var allah aşkına? Drama seviyorsunuz sanırım. Her insan hayatının bir döneminde birilerini kaybediyor, hiç birimiz kazık çakmıyoruz dünyaya. Hepimiz üzülüyoruz, ağlıyoruz, kahroluyoruz ama hayatımıza devam ediyoruz. Birini kaybettik diye bütün hayatımızı hayatta kalanlara endeksli yaşamıyoruz.
Sizin atandığınız şehire gelmese yaşıyor mu olacaktı? Gerçekten anlamıyorum aradaki bağlantıyı.Alakası benim şu an atandığım şehirde vefat etmesi. Benim vicdan azabı çekmem. Babamın keşke getirmeseydim diye üzülmesi. Evet dram severim. Neden tanımadığınız bir insana karşı bu kadar saldırgansınız?
Ortada aşk yok gibi zaten . Belli ki adam aşık, arkadasimiz da ooo super adami buldum, kaçırmayayim ama ailemden de ayrilmayim istiyor gibiBen bu paragrafı okuyunca ne iş ne meslek ne tayin ne aile ne aynı şehir mevzularını, sadece bu adama gerçekten tutkuyla bağlı olmadığınızı gördüm.
Ben de anlatmak istemiyorum.Sizin atandığınız şehire gelmese yaşıyor mu olacaktı? Gerçekten anlamıyorum aradaki bağlantıyı.
Sizin bileceğiniz şey. O zaman gelen yorumlara kızma hakkınız yok. Yarım yamalak anladığımız şeye kafamıza göre yorum yapıyoruz haliyle.Ben de anlatmak istemiyorum.
Ne alaka?Sizin bileceğiniz şey. O zaman gelen yorumlara kızma hakkınız yok. Yarım yamalak anladığımız şeye kafamıza göre yorum yapıyoruz haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?