- 9 Ağustos 2021
- 15.701
- 54.120
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ailenizden uzakta mı yaşıyorsunuz?Ben sevgilinizin yerinde olsam annesinin ağzıyla konuşup ailesine yakın olmayı şart koşan biriyle evlenmem. Çünkü hem beni yeterince sevmediğini hem evlenme olgunluğu olmadığını düşünürüm. Konunun eski sevgilinizle alakasını da gerçekten çözemedim. Konunun büyük bölümünde onu anlatmışsınız üstelik.
Sevgilimin aileme yakın olayım gibi bir takıntısı yok gerçekten. Benim var. O da buna anlam veremiyor. Annemin söylediklerini ona söylediğimde sizin dediğiniz gibi anlamıştı. Ben dediğiniz gibi düzeltmiştim. Tekrar düzeltiyim gerekirse. Bu konuda uyardığınız için teşekkür ederim. İlişkimden memnunum onu hayatımda kimseyi sevmediğim kadar arı ve berrak duygularla seviyorum. O benim aklımı, kalbimi, zihnimi hiç kirletmedi. Konuda geçmişte aldatıldığımı, saçma sapan olayların içine itilip üzüntüler içinde yıllar geçirdiğimi anlatmaya çalıştım. Sebebi sevgilimin ilişkimizi hiç kirletmediğini anlatmaya çalışmak istememden dolayıydı. Ama yorumlarda yanlış değerlendirildim. Böyle düşünmediğiniz için mantıklı yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Sırf bu yorum için bile konuyu açmama değdi diyorum şimdi. Teşekkür ederim.Erkek arkadaşınız bulunduğu şehri, şehrin sosyal kültürel durumunu, insani ilişkilerini sevdiği için tercih ediyorsa, kendi ailesine aşırı bağımlılık, onlardan uzak yaşayamama takıntısı gibi nedenlerle sizi oraya istiyor değilse bir sorun yok. Siz de o şehiri beğeniyorsanız zaten sorun da değil güzel bir fikir birliği var ortada.
Anne doğal olarak yanında ister çocuklarını. Ama sırf uzağa gelin olmasın diye hiç bir sorunu olmayan kızına duygu sömürüsü yapıp sevdiğinden ayrılmasını beklemek / önermek annelik değil kişinin şahsi bencilliği ve egosudur açıkçası.
Yaşlandığında yanında olan evlat değil ilgili, vefalı evlat ilgilenir anne ile. Hastalığında yanındaki evladın topuklarını poposuna vura vura kaçtığını, dünyanın bir ucundaki evladın uçakla yetişip on sene baktığına şahit oldum şu hayatta. Ayrıca aynı şehirde olan annede kalamaz da uzak şehirde olan yatılı gelip yirmi gün kalıp anasına doyar gibi de bir gerçek var ülkemizde :)
Eğer memnun olduğunuz bir ilişkiniz varsa böyle anne baskısı, şehir fantezisi gibi nedenlerle mutlu olma şansınızı elinizin tersiyle itmeyin.
ÇOK ÖNEMLİ NOT ; Asla ve asla annenizin sevgilinizi istemiyor olması konusunu sevgilinize yansıtıp annenize düşman etmeyin Onu. Asıl bunu yaparak ciddi bir sorunla hayat boyu aralarında kalırsınız. İstemediği sen değilsin, benim uzakta olmamı istemiyor 'şeklinde düzeltin durumu bir an önce
Yani haklı gibi görünüyor. Is bulamazsa çok sıkıntı olur depresyon, ekonomik darlık, tüm çevresinin degismesi vb. Bir de bu konuları konuşurken annenizi falan hiç karıştırmayın...ıçten içe bilenir, belli etmez. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Fabrikada çalışıyor. İş bulamam diye istemiyor zaten. O korkusu var. İç Anadolu da ailemin olduğu şehir de büyük bir şehir. Ama onun yaşadığı yer kadar değil tabi ki.
Siz benim ailemden ayrı neler yaşadığımı, onların nasıl kayıplar verdiğini, ne çektiğini bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Ben 4 yıldır yalnız yaşıyorum. Şu an yaşadığım evde ailemden birini kaybettim. Benden uzakta kalamadıkları için yanıma geldikleri bir dönemde. Böyle acı bir travma yaşadım. Ne yaşadığımı, yaşadığım vicdan azabını, onların ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Lütfen böyle konuşmayın.E ailenizden ayrı yaşıyormuşsunuz zaten. Şurda okuduğum en saçma konular listesinde ilk üçe girer bu konu.
Evet haklı ve şu aralar da stresli bir dönem yaşıyoruz bu sebepler yüzünden. Onu kaybetmek istemiyorum asla. Teşekkür ederim, sizin de inşallah.Yani haklı gibi görünüyor. Is bulamazsa çok sıkıntı olur depresyon, ekonomik darlık, tüm çevresinin degismesi vb. Bir de bu konuları konuşurken annenizi falan hiç karıştırmayın...ıçten içe bilenir, belli etmez. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Siz ailenizden uzakta mı yaşıyorsunuz?
Ben de liseyi 4 yıl, üniversiteyi 4 yıl, ailemden uzakta okudum. Sonra 4 yıldır da uzakta bir şehirde atandım. Geçici bir süre gözüyle baktığı için ailem karışmadı. Zaten önümüzdeki ay tayin olacam. O yüzden hep ayrı şehirlerde yaşadığım hep yalnız olduğum için bu kadar hassasım belki de bu konuda. Özlem duyuyorum yanlarında yaşamaya. Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki çok uzakta mı şu an yaşadığınız şehir?Evet. Üniversiteyi ailemden uzakta okudum, mezun olunca evime döndüm. Evlenince başka şehire gittim tekrar.
+1 aradığım yorum buydu. Eski sevgili ne alaka destan gibi onu yazmışsınız. Siz bu adamı sevmiyorsunuz, eskisi size çektirmiş bunu sadık güvenilir bulduğunuz için berabersiniz. Burada yapışık ikiz gibi illa annesiyle yaşamak isteyen erkeklere memeyi bıraksın da gelsin diyoruz, aynı şey kadınlar içinde geçerli maalesef. Ve erkek arkadaşınızın sağlam bir işi yok başka şehirde tayin gibi devam edebileceği o yüzden maddi kaygıları kafasına takmak durumunda. Özel sektörde öyle iş bulmak kolay değil işini bulun hazır edin o zamanBen sevgilinizin yerinde olsam annesinin ağzıyla konuşup ailesine yakın olmayı şart koşan biriyle evlenmem. Çünkü hem beni yeterince sevmediğini hem evlenme olgunluğu olmadığını düşünürüm. Konunun eski sevgilinizle alakasını da gerçekten çözemedim. Konunun büyük bölümünde onu anlatmışsınız üstelik.
Ben de liseyi 4 yıl, üniversiteyi 4 yıl, ailemden uzakta okudum. Sonra 4 yıldır da uzakta bir şehirde atandım. Geçici bir süre gözüyle baktığı için ailem karışmadı. Zaten önümüzdeki ay tayin olacam. O yüzden hep ayrı şehirlerde yaşadığım hep yalnız olduğum için bu kadar hassasım belki de bu konuda. Özlem duyuyorum yanlarında yaşamaya. Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki çok uzakta mı şu an yaşadığınız şehir?
iyi de eski sevgilinizi anlatana kadar neden ailenizle yaşayacağınızı anlatsaydınız uzuun uzun .Yorum yapanlar kahin değil ki ?Siz benim ailemden ayrı neler yaşadığımı, onların nasıl kayıplar verdiğini, ne çektiğini bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Ben 4 yıldır yalnız yaşıyorum. Şu an yaşadığım evde ailemden birini kaybettim. Benden uzakta kalamadıkları için yanıma geldikleri bir dönemde. Böyle acı bir travma yaşadım. Ne yaşadığımı, yaşadığım vicdan azabını, onların ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Lütfen böyle konuşmayın.
Siz benim ailemden ayrı neler yaşadığımı, onların nasıl kayıplar verdiğini, ne çektiğini bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Ben 4 yıldır yalnız yaşıyorum. Şu an yaşadığım evde ailemden birini kaybettim. Benden uzakta kalamadıkları için yanıma geldikleri bir dönemde. Böyle acı bir travma yaşadım. Ne yaşadığımı, yaşadığım vicdan azabını, onların ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Lütfen böyle konuşmayın.
Kalbimi açıp baktınız mı? Sizler olumsuz gördüğünüz bir yorum bulunca onu destekliyorsunuz, kendi fikriniz bile yok. Evet bana çektirmediği için şefkatli merhametli oluşunu beni sevme şeklini seviyorum. Güvenilir buluyorum. Son 5 yılımı sevgi dolu, huzurla geçirdim. Ve bunun için çok şanslıyım. Bana değer veren sevgilimin varlığına her gün şükrediyorum ben. Onun desteği olmasaydı şu an çalıştığım işte 4 yılımı tamamlayamazdım bile. Hep yanımdaydı, her zaman beni sevdi. Evet ben bu yüzden onu seviyorum. Çok mu komik, çok mu abes? Çok mu kabul edilmez duygularım var? Sevgimi ispat etmeye çalışmayı kendime hakaret sayıyorum.+1 aradığım yorum buydu. Eski sevgili ne alaka destan gibi onu yazmışsınız. Siz bu adamı sevmiyorsunuz, eskisi size çektirmiş bunu sadık güvenilir bulduğunuz için berabersiniz.
Bir yoruma katılmış olmam, neden kendi fikrim olmadığı anlamına gelsin ki. 5 yılınızı sevgi dolu, huzurlu geçirdi iseniz, eskisi neden daha ağzınızda dolanıp duruyor. Çok komik, ya da abes de demedim duygularınıza, sadece söylediğiniz kadar sevginiz geçmedi bize. Ayrıca yorumuma sonra devam ettim ona da bakarsınız isterseniz. Sevginizi ispat etmek zorunda da değilsiniz bu arada. Siz şanlısınız inş adam da şanslı hissediyordur.Kalbimi açıp baktınız mı? Sizler olumsuz gördüğünüz bir yorum bulunca onu destekliyorsunuz, kendi fikriniz bile yok. Evet bana çektirmediği için şefkatli merhametli oluşunu beni sevme şeklini seviyorum. Güvenilir buluyorum. Son 5 yılımı sevgi dolu, huzurla geçirdim. Ve bunun için çok şanslıyım. Bana değer veren sevgilimin varlığına her gün şükrediyorum ben. Onun desteği olmasaydı şu an çalıştığım işte 4 yılımı tamamlayamazdım bile. Hep yanımdaydı, her zaman beni sevdi. Evet ben bu yüzden onu seviyorum. Çok mu komik, çok mu abes? Çok mu kabul edilmez duygularım var? Sevgimi ispat etmeye çalışmayı kendime hakaret sayıyorum.
Aileme eziyet çektiriyorum diye bunu düşünmeye başladım. Konuyu açma sebebim de buydu.Adama belli ki tam bir sevgi durumunuz yok. İnanın duygularınız tam olsaydı bunu düşünmezdiniz. O adamla dünyanın öbür ucuna bile gidersiniz. Ömürlerinin sonuna kadar ailenizin yanında olamazsınız. Onların da bu duruma alışması gerek. Keşke erkenden ayrılıp komşunun çocuğunu bulsaydınız.