- 11 Aralık 2018
- 40.849
- 253.947
- 598
Gayet açık yazmışım, tekrar dikkatlice okuyun anlayabileceksiniz bence.Ne alaka?
Allah aşkına konuyu sevgilinize okutun, adama belki bişeyler dank eder. Yazık günah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet açık yazmışım, tekrar dikkatlice okuyun anlayabileceksiniz bence.Ne alaka?
Sizde anlayış özrü var bence. Ben de gayet açık yazıyorum. Kimse anlamıyor.Gayet açık yazmışım, tekrar dikkatlice okuyun anlayabileceksiniz bence.
Allah aşkına konuyu sevgilinize okutun, adama belki bişeyler dank eder. Yazık günah...
Teşekkür ederim.Başınız sağolsun . Sabırlar dilerim![]()
Kimse anlamıyorsa problem anlatandadır.Sizde anlayış özrü var bence. Ben de gayet açık yazıyorum. Kimse anlamıyor.
Yazık günah mı? Çok mu üzüldün?
Değer vermediğimi nasıl anladınız?Kimse anlamıyorsa problem anlatandadır.
Üzüldüm valla, mis gibi adam anlattığınıza göre. Kendisine daha çok değer veren bir kadını hak ediyor bence. Üzgünüm ama görüşüm bu.
Anlattıklarınızdan. Töbest...Değer vermediğimi nasıl anladınız?
Ben ayrılmaya çalışmıyorum da içimdeki huzursuzluğu gidermeye çalışıyorum. Ailesinden uzakta evlenen kızlar arıyorum mesela çevremde, iş yerinde. Ailelerini sıkıntılarını anlatınca pür dikkat dinliyorum ki benim durumumda bir şey yok diye içimi rahatlatmak için. Teşekkür ederim.Hiç böyle saçma bir ayrılık sebebi yada anlasamama sebebi mi demeliyim bilmiyorum ,duymadım..yaşayın bir yerde gitsin
İlla anamın yanı anamın yanı diye tutturmanızdanDeğer vermediğimi nasıl anladınız?
Hmmm. Peki.Anlattıklarınızdan. Töbest...
Onu nerden anladınız? Anam kelimesi bile çıkmadı kalemimden.İlla anamın yanı anamın yanı diye tutturmanızdan
Başkasının dertlerini oh bende yok demek için , rahatlamak için mi pür dikkat dinliyorsunuzBen ayrılmaya çalışmıyorum da içimdeki huzursuzluğu gidermeye çalışıyorum. Ailesinden uzakta evlenen kızlar arıyorum mesajla çevremde, iş yerinde. Ailelerini sıkıntılarını anlatınca pür dikkat dinliyorum ki benim durumumda bir şey yok diye içimi rahatlatmak için. Teşekkür ederim.
E yuh artıkOnu nerden anladınız? Anam kelimesi bile çıkmadı kalemimden.
Sabahtan beri biz ne konuşuyoruz ?Onu nerden anladınız? Anam kelimesi bile çıkmadı kalemimden.
Ben de onu çözmeye çalışıyorum. Bunlar ne yaşıyor diyorum.Sabahtan beri biz ne konuşuyoruz ?
Terbiyeye davet ediyorum. Deneyin bence. Güzel şey.E yuh artık![]()
Siz ne olsun istiyorsunuz?ne olunca içinizdeki huzursuzluk bitecek?Ben ayrılmaya çalışmıyorum da içimdeki huzursuzluğu gidermeye çalışıyorum. Ailesinden uzakta evlenen kızlar arıyorum mesajla çevremde, iş yerinde. Ailelerini sıkıntılarını anlatınca pür dikkat dinliyorum ki benim durumumda bir şey yok diye içimi rahatlatmak için. Teşekkür ederim.
Anlayış özrüne bir yenisi daha. Tekrarlayım. Ailesinden uzakta mı yaşıyor acaba diye, anlattıklarına bunu çözmeye çalışarak uzaktan dinliyorum.Başkasının dertlerini oh bende yok demek için , rahatlamak için mi pür dikkat dinliyorsunuz
Ben de sizi mantığa davet ediyorum. Sevgilim ailemin yanında yaşasın diye ısrar ediyorum diye konu açıp sonra ben öyle bişey demedim demek mantıksızlığın dibi çünkü. Ya da ciddi bir sağlık sorununuz var, b12 falan düşük heralde. Başka açıklaması yok çünkü.Terbiyeye davet ediyorum. Deneyin bence. Güzel şey.