- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 23
- 42
Bas donmesi icin erken tansiyonun düşmüştür ama gaz ben dede oldu ve hala varMerhaba 19 aralık 3. Gün tek embriyo transferi oldum
Gaz sancısı
Kramplar
Bel ağrısı oluyor
bu gün baş dönmesi yaşadım günün ilk yarısında
Biraz yürüdüm sabah gaz sancısı zorluyor biraz iyi gelir diye düşündüm başım dönünce eve zor attım kendimi
Ilk negatif denememde popodan bir igne vuruyorlardi prognexmi neydi adi allahim o igne popomun ustune oturtmuyordu beni agliyordum resmen prolutexin gozunu seveyimTransferden öncede sonrada hatta 10. Haftaya kadar progestan igne yaptırıyorum. İlk zamanlar çok zorlamıştı beni, ama sanırım yavaş yavaş vücut alısıyor artık eskisi gibi çokta acımıyor gibi geliyor. Tabi psikolojik olabilir bilemiyorum
Baş dönmem fikan olmadı benim hiç ama gaz oluyo birde kasıklarım da ara da batma oluyoMerhaba 19 aralık 3. Gün tek embriyo transferi oldum
Gaz sancısı
Kramplar
Bel ağrısı oluyor
Biraz yürüdüm sabah gaz sancısı zorluyor biraz iyi gelir diye düşündüm başım dönünce eve zor attım kendimi
5.gun embriyosuydu benim transfer 5.gun hayalet gibi 2.cizgiyi gordum amz herkeste farkli olabilirTransferden sonra bugün 5. Günüm o yüzden bakmak istemiyorum
İnşallah tutunma belirtileridir bu yaşadıklarımızBaş dönmem fikan olmadı benim hiç ama gaz oluyo birde kasıklarım da ara da batma oluyo
Belirtilere çok güvenmiyorum bazıları hiç yaşamıyor yaşanmayadabilir o yüzden testten önce bişey düşünemiyorumİnşallah tutunma belirtileridir bu yaşadıklarımız
Ama sunuda söyleyim belirtiler psikolojik falan degil 4.gün bacaklarim kopuyordu karnimin icine bisey cekiliyordu sanki sabaha kadar donup durdum gögüslerimde catlatma ignesinin etkisiyle bir sisti sonra hic inmedi hep acıdi yanlariBelirtilere çok güvenmiyorum bazıları hiç yaşamıyor yaşanmayadabilir o yüzden testten önce bişey düşünemiyorum
Amiiiiin insallahİnşallah tutunma belirtileridir bu yaşadıklarımız
Tabi ilçalerdan da oluyo ya belirtiler insan ne düşüneceğini şaşırıyo sana transfer sonrası ovitrelle verdi mi bana verdiAma sunuda söyleyim belirtiler psikolojik falan degil 4.gün bacaklarim kopuyordu karnimin icine bisey cekiliyordu sanki sabaha kadar donup durdum gögüslerimde catlatma ignesinin etkisiyle bir sisti sonra hic inmedi hep acıdi yanlari
Benim 3. Gün embriyosu5.gun embriyosuydu benim transfer 5.gun hayalet gibi 2.cizgiyi gordum amz herkeste farkli olabilir
Evet ben çatlatma iğnesi olmadım donmuş tramsferdi benim ona rağmen bile doğru diyorsun bacaklarım 4. Gğn çok kötüydü sanırım 4. Gün en net belirti bacağa belden ağrı vurmasıAma sunuda söyleyim belirtiler psikolojik falan degil 4.gün bacaklarim kopuyordu karnimin icine bisey cekiliyordu sanki sabaha kadar donup durdum gögüslerimde catlatma ignesinin etkisiyle bir sisti sonra hic inmedi hep acıdi yanlari
Gaz sancısı olmadı hiç ama gaz oldu progestan gaz yapıyo çünküMerhaba 19 aralık 3. Gün tek embriyo transferi oldum
Gaz sancısı
Kramplar
Bel ağrısı oluyor
Bugün aynı merkezde birlikte tedavi olduğumuz arkadaş benden bir gün önceydi transferide kan sonucuda verdi kanı ama çıkmadı belirtiler de aynılarını yaşıyordu nasip değilmiş yani belirti aramıyorım artık kızlarEvet ben çatlatma iğnesi olmadım donmuş tramsferdi benim ona rağmen bile doğru diyorsun bacaklarım 4. Gğn çok kötüydü sanırım 4. Gün en net belirti bacağa belden ağrı vurması
Hayir neden veriliyor ki ovitrelle transferden sonraTabi ilçalerdan da oluyo ya belirtiler insan ne düşüneceğini şaşırıyo sana transfer sonrası ovitrelle verdi mi bana verdi
Hee o zaman 8.9.gun falan ancak idrarda cikarBenim 3. Gün embriyosu
Aynen öyle bence deEvet ben çatlatma iğnesi olmadım donmuş tramsferdi benim ona rağmen bile doğru diyorsun bacaklarım 4. Gğn çok kötüydü sanırım 4. Gün en net belirti bacağa belden ağrı vurması
Bugün aynı merkezde birlikte tedavi olduğumuz arkadaş benden bir gün önceydi transferide kan sonucuda verdi kanı ama çıkmadı belirtiler de aynılarını yaşıyordu nasip değilmiş yani belirti aramıyorım artık kızlar
TaBi canim herkesde ayni belirtiler olacak diye bisey yok herkesin bunyesi farkli takilma oralara sakin ol iyi dusun guzel olsunBugün aynı merkezde birlikte tedavi olduğumuz arkadaş benden bir gün önceydi transferide kan sonucuda verdi kanı ama çıkmadı belirtiler de aynılarını yaşıyordu nasip değilmiş yani belirti aramıyorım artık kızlar
Aynen canım inşallah bende yarın iyi sonuç alırım idrar testinde çıkmayınca çok kötü oldum ama kanda çıkar inşallahTabi can
TaBi canim herkesde ayni belirtiler olacak diye bisey yok herkesin bunyesi farkli takilma oralara sakin ol iyi dusun guzel olsun
Tutunamayı kolaylaştırıyomuşHayir neden veriliyor ki ovitrelle transferden sonra
İnsallaaaah Allahim yar ve yardimcin olsunAynen canım inşallah bende yarın iyi sonuç alırım idrar testinde çıkmayınca çok kötü oldum ama kanda çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?