- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 42
Aaa hic duymadim ben degisikmisTutunamayı kolaylaştırıyomuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa hic duymadim ben degisikmisTutunamayı kolaylaştırıyomuş
Bende ilkkez duydum.Tutunamayı kolaylaştırıyomuş
Günaydın sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız merak ediyorumAynen canım inşallah bende yarın iyi sonuç alırım idrar testinde çıkmayınca çok kötü oldum ama kanda çıkar inşallah
Ben bunu çatlatma iğnesi olarak kullandım çok ilginç bilmediğim bir şey daha öğrendimTutunamayı kolaylaştırıyomuş
Tabiki canım verdim sonuç bekleyeceğimGünaydın sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız merak ediyorum
Doktor verince bende sordum öyle dediBen bunu çatlatma iğnesi olarak kullandım çok ilginç bilmediğim bir şey daha öğrendim
Merakla heyecanla ,ve duayla sizi bekliyoruz insallah hayirlisiyla guzel haber alirsinizTabiki canım verdim sonuç bekleyeceğim
Ee canim sonuç ne insallah guzel haberTabiki canım verdim sonuç bekleyeceğim
Canım çıkmadı daha bekliyorum üç gibi çıkar denildi çamlık ocağında verdim pandemiden dolayı hastaneye gidemedim korktuğum içinEe canim sonuç ne insallah guzel haber
Benimki 1 bucuk saatte cikmisti seninki de öyle sandim canim sabirsizlikla bekliyorumCanım çıkmadı daha bekliyorum üç gibi çıkar denildi çamlık ocağında verdim pandemiden dolayı hastaneye gidemedim korktuğum için
Sağlık ocağında verdim ondan canımBenimki 1 bucuk saatte cikmisti seninki de öyle sandim canim sabirsizlikla bekliyorum
He tamamSağlık ocağında verdim ondan canım
Çooookkkk sevindiiimmm kaçıncı gününde bugün canımmm ayy gözünaydın yaaaaBenim sonucun çıktı çok şükür 88. Allahım inşallah katlanarak artar Rabbim isteyen herkese versin
Allah razı olsun. Allahım hep böyle seçimlere ortak etsin bizi. 12.gündü bugün benim. Biraz düşük gibi ama önemli olan düzenli artmasıÇooookkkk sevindiiimmm kaçıncı gününde bugün canımmm ayy gözünaydın yaaaa
Aaa sizin de bugunmuydu test günu allahim cok şükür insallah saglikli bir sekilde devam eder hayirlisiyla kucaginz alirsin transferin kacinci gunu bugunBenim sonucun çıktı çok şükür 88. Allahım inşallah katlanarak artar Rabbim isteyen herkese versin
Gözünüz aydın hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuyduBenim sonucun çıktı çok şükür 88. Allahım inşallah katlanarak artar Rabbim isteyen herkese versin
Canim sen neden erken yaptin testi 3. Gün embriyosu ve daha 6. Günun daha anca yerlesiyordur coook erken vermissin testiGözünüz aydın hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu
Önemli olan düzenli artış olması hiç merak etme olucak insallah. Allahım hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallahAllah razı olsun. Allahım hep böyle seçimlere ortak etsin bizi. 12.gündü bugün benim. Biraz düşük gibi ama önemli olan düzenli artması