- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 42
İgne coook agri yapiyor ama napalim katlancazBende hiç birşey yok henüz. Bir de fitil değil iğne kullanıyorum bu keZ. Delik deşik oldum:/ fitilden başka ne kullanıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İgne coook agri yapiyor ama napalim katlancazBende hiç birşey yok henüz. Bir de fitil değil iğne kullanıyorum bu keZ. Delik deşik oldum:/ fitilden başka ne kullanıyorsunuz?
Ben de proluteks kullanıyorum sabah akşam. Başka hangi ilaçları kullandın transferden beri?Ben elevit kullaniyorum lekelendim deyince doktora prolutex kullan dedi 2 gundur kullaniyorum lekem geçti
Yazarım mutlaka. İnşallah güzel haberi paylaşırım☺Bize de haber verin lütfen merak ederiz..
Ben de proluteks kullanıyorum sabah akşam. Başka hangi ilaçları kullandın transferden
Ben de proluteks kullanıyorum sabah akşam. Başka hangi ilaçları kullandın transferden beri?
transferden sonra progestan fitil ve elevit kullandim başka birsey vermedi dr iste leke olunca prolutex verdi 1 haftalik
Yapan kişiden çok farkediyor biliyor musunuz. Benim geçen transferde çok kötüydü hatta 1ay geçmedi ağrıları. Bu sefer hiç ağrım olmadı.İgne coook agri yapiyor ama napalim katlancaz
Ben kendim yapiyorum bu seferYapan kişiden çok farkediyor biliyor musunuz. Benim geçen transferde çok kötüydü hatta 1ay geçmedi ağrıları. Bu sefer hiç ağrım olmadı.
Yok hayır canım yüksek çıktığı için gerek görmedi doktorumBhcg testini tekrarlamayacakmisin canim 2 gun sonra
Ben kendim yapıyorum♀Yapan kişiden çok farkediyor biliyor musunuz. Benim geçen transferde çok kötüydü hatta 1ay geçmedi ağrıları. Bu sefer hiç ağrım olmadı.
Bende de oluyor o ağrı arada girip gidiyor canım yarın test günüm inşallah tutmuşturAdet ağrım var neden bana tutmadı gibi geliyor
Onu allah bilir idrardan bakarim ben dayanamazdimAdet ağrım var neden bana tutmadı gibi geliyor
Insallah tutmustur amiiiiinBende de oluyor o ağrı arada girip gidiyor canım yarın test günüm inşallah tutmuştur
İnşallah canımBende de oluyor o ağrı arada girip gidiyor canım yarın test günüm inşallah tutmuştur
Transferden sonra bugün 5. Günüm o yüzden bakmak istemiyorumOnu allah bilir idrardan bakarim ben dayanamazdim
Çok erken bakma zaten o günlerde belirti olmuyo olcaksa 8 gün ve sonrasında adet ağrısı gibi ağrı lekelenme ve göğüskerde damarlabma şişme oluyoTransferden sonra bugün 5. Günüm o yüzden bakmak istemiyorum
Siz göbekten olanları yapıyorsunuzdur. Ben kalçadan yapılan protestondan bahsetmiştimBen kendim yapıyorum♀
Transferden öncede sonrada hatta 10. Haftaya kadar progestan igne yaptırıyorum. İlk zamanlar çok zorlamıştı beni, ama sanırım yavaş yavaş vücut alısıyor artık eskisi gibi çokta acımıyor gibi geliyor. Tabi psikolojik olabilir bilemiyorumSiz göbekten olanları yapıyorsunuzdur. Ben kalçadan yapılan protestondan bahsetmiştim
Amin canım aminnInsallah tutmustur amiiiiin
Merhaba 19 aralık 3. Gün tek embriyo transferi oldumMerhaba canım kesinlikle bende bi bilgi için giriyorum sayfalarca sohbet olunca araya girip soru soramıyorum benim 17 aralıkta 3. Gün embriyosu çift koyuldu bende belirti yok sende ne var senin belli olur bugün yarın