AminnnSizinde gözünüzaydıııınnnnn. Allahım her isteyene nasip etsiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnSizinde gözünüzaydıııınnnnn. Allahım her isteyene nasip etsiiinnn
3. Gecesi transferin çok şiddetki bel ağrım oldu bacağıma kadar vurdu sonra göğüslerim şişti damarlandı hasaslaştı bide 8. Günün gecesi lekelenme oldu toz pembe açık kahve 1 gün aralıklu sürdü durduHayırlı olsunnn Belirtilerin var mıydı
Masallah bizde persembe günü gidiyoruz muayneye4+2 yiz
AYnenAynen 3gündür bakınıyorum o sayfaya biri de dişe dokunur bişy yazmadı şırdan,lazımlık... bile konuştular belirti ilaçlar vs hiçbişy yok
Coook iyi gözunuz aydin allah tamamini erdirsinKızlar merhaba sonucum pozitif allah hepinize nasip etsin inşallah 11. Gün 330 çıktı değerim
Benimde hep adet ağrım var simdi bileBenimde hep adet agrılarım oldu hala oluyor. Çok normal hiç korkma canım.
Ben varim 5.gun yaptim hayalet çizgiyi gordum sonra gun gun koyulasti adet agrim bacak cekilmesi,gögüs hassasiyeti oldu 7.gun pembeden kahveye donen akintim oldu gecti tabi bunlar kisiden kisiye degisir allah size de gostersin insallahhhh12 günden önce idrar testi yaptıran var mı? Belirtiler psikolojik olabiliyormuş ama olsun.. belirtisi olanlar nasıl belirtilerdi? Bir de pozitif olanları yürekten tebrik ederim Allah bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettiniz ?
Bize de haber verin lütfen merak ederiz..Yarın yapicam zaten kan testini:)
Bize de haber verin lütfen merak ederiz..Yarın yapicam zaten kan testini:)
Bende daha hiçbişey yok istiyorum ki midem bulansın başım dönsün (daha 3gün transferden sonra)Ben varim 5.gun yaptim hayalet çizgiyi gordum sonra gun gun koyulasti adet agrim bacak cekilmesi,gögüs hassasiyeti oldu 7.gun pembeden kahveye donen akintim oldu gecti tabi bunlar kisiden kisiye degisir allah size de gostersin insallahhhh
Aminn canımCoook iyi gözunuz aydin allah tamamini erdirsin
Benim 5 ocak muayneMasallah bizde persembe günü gidiyoruz muayneye
Ben idrar hiç yapmadım yanıltıyor o silik çizgiler diye direk 11. Gün kan verdim. Bol bol avakado yedim ananas suyu içtim başkada bişi yapmadım açıkcası sürekli yatmadım aksine hep yürüdüm rahime kan akışı sağlansın diye çok şükür meleğim tutundu12 günden önce idrar testi yaptıran var mı? Belirtiler psikolojik olabiliyormuş ama olsun.. belirtisi olanlar nasıl belirtilerdi? Bir de pozitif olanları yürekten tebrik ederim Allah bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettiniz ?
Belirtide 3. Gece bel ağrısından bacağıma vuran ağlıcaktım uyutmadı 8. Gün lekelenme oldu bide fitil kullanırken rahim çok genişledi fitik çok kolay giriyodu göğüslerim şişti (progestandan da şişiyor) koltuk altından hafif damarlanma oldu12 günden önce idrar testi yaptıran var mı? Belirtiler psikolojik olabiliyormuş ama olsun.. belirtisi olanlar nasıl belirtilerdi? Bir de pozitif olanları yürekten tebrik ederim Allah bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettiniz ?
Bhcg testini tekrarlamayacakmisin canim 2 gun sonraBenim 5 ocak muayne
Belirtilerimiz ayniymisBelirtide 3. Gece bel ağrısından bacağıma vuran ağlıcaktım uyutmadı 8. Gün lekelenme oldu bide fitil kullanırken rahim çok genişledi fitik çok kolay giriyodu göğüslerim şişti (progestandan da şişiyor) koltuk altından hafif damarlanma oldu
Bende hiç birşey yok henüz. Bir de fitil değil iğne kullanıyorum bu keZ. Delik deşik oldum:/ fitilden başka ne kullanıyorsunuz?Belirtide 3. Gece bel ağrısından bacağıma vuran ağlıcaktım uyutmadı 8. Gün lekelenme oldu bide fitil kullanırken rahim çok genişledi fitik çok kolay giriyodu göğüslerim şişti (progestandan da şişiyor) koltuk altından hafif damarlanma oldu
Ben elevit kullaniyorum lekelendim deyince doktora prolutex kullan dedi 2 gundur kullaniyorum lekem geçtiBende hiç birşey yok henüz. Bir de fitil değil iğne kullanıyorum bu keZ. Delik deşik oldum:/ fitilden başka ne kullanıyorsunuz?
İnşallahİdrara en son yansır beta. Hamilesinizdir büyük ihtimalle. Hiç kafanız karısık olmasın