Aynen 3gündür bakınıyorum o sayfaya biri de dişe dokunur bişy yazmadı şırdan,lazımlık... bile konuştular belirti ilaçlar vs hiçbişy yokMerhaba ben de 16 Aralık’ta transfer oldum. Tüp bebek grupları genelde sohbete dönüşmüş Hele Aralık Ocak tüp bebek diye minnoş analar diye bir gurup var tamamen sohbete dönmüş bir bilgi bulamadım. Senin az kalmış sonuca ulaşmaya inşallah pozitif sonuçlanır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralıkta transfer olanlar
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 23
- 42
Allah razi olsun 3.gun embriyosuysz normal silik olmasi hem silikte olsa cikmis iste sizin de gozunuz aydin test neden yaptirmiyorsunuzGözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bugün 11.gün. idrarda 2 gündür silik çizgi görüyorum. Son gün olduğu için silik olmaması lazım diyorum. Kafam karışık
Benimde 11 günüm elim durmadı yaptım canım ama test bozukmuydu aceba iki tamla yanlarım hiç gitmedi içine sonda bir damla daha damlattım hiç çıkmadı canım ikinci çizgi korkmaya başladım bende yarın kan vereceğimGözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bugün 11.gün. idrarda 2 gündür silik çizgi görüyorum. Son gün olduğu için silik olmaması lazım diyorum. Kafam karışık
- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 23
- 42
Aynen bende cok bakindim sohbete donusmus bisey bulamadim karilar kulübu olmusAynen 3gündür bakınıyorum o sayfaya biri de dişe dokunur bişy yazmadı şırdan,lazımlık... bile konuştular belirti ilaçlar vs hiçbişy yok
Erken yaptırınca değer düşük çıkarsa kimyasal korkusu sarmasın diye tam gününü bekliyorum.Allah razi olsun 3.gun embriyosuysz normal silik olmasi hem silikte olsa cikmis iste sizin de gozunuz aydin test neden yaptirmiyorsunuz
- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 23
- 42
Dun test krizine girdim yasak bir yandan arabayi sattik bir yandan tanidik eczaci kapali ay cildirdimBenimde 11 günüm elim durmadı yaptım canım ama test bozukmuydu aceba iki tamla yanlarım hiç gitmedi içine sonda bir damla daha damlattım hiç çıkmadı canım ikinci çizgi korkmaya başladım bende yarın kan vereceğim
- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 23
- 42
Erken degil yarin 12. Gun isteErken yaptırınca değer düşük çıkarsa kimyasal korkusu sarmasın diye tam gününü bekliyorum.
Bende yapmayım dedim sonra vazeçtim çok afedersin idrarınyaptım bir kaba bir 20 dakikadan fazla durdum yok yapmayacam dedim sonra yaptım ama inşallah kanda görürüm bendeDun test krizine girdim yasak bir yandan arabayi sattik bir yandan tanidik eczaci kapali ay cildirdim
Yarın yapicam zaten kan testini:)Erken degil yarin 12. Gun iste
Bi daha test alıp deneseydin keşke.Benimde 11 günüm elim durmadı yaptım canım ama test bozukmuydu aceba iki tamla yanlarım hiç gitmedi içine sonda bir damla daha damlattım hiç çıkmadı canım ikinci çizgi korkmaya başladım bende yarın kan vereceğim
- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
İdrara en son yansır beta. Hamilesinizdir büyük ihtimalle. Hiç kafanız karısık olmasınGözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bugün 11.gün. idrarda 2 gündür silik çizgi görüyorum. Son gün olduğu için silik olmaması lazım diyorum. Kafam karışık
Öyle oluncaya denemedim canım hiç yarın zaten kan vereceğim belim ağrıyor benim birde adet olacakmışım gibi ağrıyor gidiyor göüslerimde sadece yanlarına dokununca ağrıyor bileniyorum inşallah vardırBi daha test alıp deneseydin keşke.
- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
Beta kişiye göre değişen bişi canım, takılma sayıya. Değerin gayet iyi erken tutunmuş olabilir benimki. 5. Gün embriyosu işk 3 günde tutunuyor. Buda betayı etkiliyor kacıncı gün tutunduğu. Önemli olan saglıklı artış olmasıSizin deger baya yuksek cikmis benimki 111 ayni bende 9.gun yaptim testi neden acaba
- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
Benimde hep adet agrılarım oldu hala oluyor. Çok normal hiç korkma canım.Öyle oluncaya denemedim canım hiç yarın zaten kan vereceğim belim ağrıyor benim birde adet olacakmışım gibi ağrıyor gidiyor göüslerimde sadece yanlarına dokununca ağrıyor bileniyorum inşallah vardır
Gözün Aydın canım sağlıkla gelsin bebişinKızlar merhaba sonucum pozitif allah hepinize nasip etsin inşallah 11. Gün 330 çıktı değerim
- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
Sizinde gözünüzaydıııınnnnn. Allahım her isteyene nasip etsiiinnnKızlar merhaba sonucum pozitif allah hepinize nasip etsin inşallah 11. Gün 330 çıktı değerim
Amin canım çok sağollGözün Aydın canım sağlıkla gelsin bebişin
4+2 yizSizinde gözünüzaydıııınnnnn. Allahım her isteyene nasip etsiiinnn
- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
Hayırlı olsunnn Belirtilerin var mıydıKızlar merhaba sonucum pozitif allah hepinize nasip etsin inşallah 11. Gün 330 çıktı değerim