İnşallah pozitif olurMerhaba ben de 16 Aralık’ta transfer oldum. Tüp bebek grupları genelde sohbete dönüşmüş Hele Aralık Ocak tüp bebek diye minnoş analar diye bir gurup var tamamen sohbete dönmüş bir bilgi bulamadım. Senin az kalmış sonuca ulaşmaya inşallah pozitif sonuçlanır
Evet daha minikKıyamam çoook küçükkkmasallah. Benide 15 gün sonra çağırdı
Evet gülüm kesinlikle korkma aklina kotü şeyler getirme tadini cikar melegin orda seninle insallahValla mecbur kuzu doktoruma çok güveniyorum bir sürü doktor gezdim zamanında bu doktorum ilk denemede güven verip güvenimi boşa çıkarmadı hiç inşallah sağlıkla devam ediyordur herhalde bi problem olsa kanamam başlardı veya gebelik testim hala pozitif göstermezdi diye düşünüyorum
İnşallah kuzumEvet gülüm kesinlikle korkma aklina kotü şeyler getirme tadini cikar melegin orda seninle insallah
Kuzum hayırlısı olsun üzülme inşallah bir dahaki denemende sende pozitif sonuç alırsın biz hep burda seni bekliyor sana destek oluyor olacağızKan testi verdim sonuç negatif. Adet olmayı bekliyorum
Ablam Ocak 12’de tam 15 gün oluyordu. Ama ben direkt 14üne aldım randevuyu daha net olsun diye. Sen aldınmı randevuEvet daha minikyani sen ayin kacinda gideceksin kuzum
Hiç canını sıkma kuzum, nasip kısmet herşey insallah diğer denemenizde nasip olsunKan testi verdim sonuç negatif. Adet olmayı bekliyorum
Simdiden verirlermi randevu 15inde benim kontrol bende alayimmi ama daha cok erken degilmi gülum yaAblam Ocak 12’de tam 15 gün oluyordu. Ama ben direkt 14üne aldım randevuyu daha net olsun diye. Sen aldınmı randevu
Allahim jnsallah en kisa zamanda sana da muradini versin kuzum pes etme lütfen nolur umutsuzluga kapilma olacagina inanKan testi verdim sonuç negatif. Adet olmayı bekliyorum
Verirler ablam, sen ara hastaneyi direkt randevunu al.Simdiden verirlermi randevu 15inde benim kontrol bende alayimmi ama daha cok erken degilmi gülum ya
Ben bu ay tedaviye başlıcam çalısıyorum benim 3 çocuğum var ama 2.evlilik eşim çocuğu yok ve tüplerimi baglatmistim o yüzden tup bebekKan testi verdim sonuç negatif. Adet olmayı bekliyorum
Çok teşekkürler. Ama 2-3 gündür kendimi çok hırpaladım ağla ağla artık tükendim gibi. İsyan etmek istemiyorum. Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği. Ama 3 aşılama 1 tüp bebek tedavisi negatif. Bulduğum duyduğum her şeyi denemeye çalışıyorum. Hayırlısıyla olsun hayırlı değilse olmasın dedim. Ama yine de üzülüyorum elimde değil.Kuzum hayırlısı olsun üzülme inşallah bir dahaki denemende sende pozitif sonuç alırsın biz hep burda seni bekliyor sana destek oluyor olacağız
Hayırlısı inşallah. Dondurulmuş embriyom var ama bilmiyorum olacak mı olmayacak mı. Tedirginim.Hiç canını sıkma kuzum, nasip kısmet herşey insallah diğer denemenizde nasip olsun
Benim yasadigim yerde de bir bayan 2 cocuktan sonra tuplerini baglatti allah dusmanimin basina vermesin cocugun birisi vefat etti kadin 38 yasindz simdi 2 defa tup bebek denedi olmuyor tuplerini keske baglatmasaydin kuzum korunurdun bir süru yolu var korunmanin ama neyse olan olmus artik benim tupler tikali o sebepten tedavi oldumBen bu ay tedaviye başlıcam çalısıyorum benim 3 çocuğum var ama 2.evlilik eşim çocuğu yok ve tüplerimi baglatmistim o yüzden tup bebek
İnşallah. Gerçekten çok zor bir süreç. Bizi gerçekten biz anlıyoruz. Yani bu süreci yaşayanlar anlıyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllahim jnsallah en kisa zamanda sana da muradini versin kuzum pes etme lütfen nolur umutsuzluga kapilma olacagina inan
Böyle söyleme olacagina inan tup bebege basladigin ay benim kürü dene ben faydasini gordum sende goreceksin toparlan allah verecegi zamani bilirHayırlısı inşallah. Dondurulmuş embriyom var ama bilmiyorum olacak mı olmayacak mı. Tedirginim.
Hiç tedirgin olma. Önce biraz kafanı toparla, sonra tekrar dene. Pes etme!Hayırlısı inşallah. Dondurulmuş embriyom var ama bilmiyorum olacak mı olmayacak mı. Tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?