İnan bana bende evde yapmış olsam benimde çıkmazdı. Kan testinde pozitifi görüpte idrar çıkmayanları gördükçe idrar testi hiç yapmadım. 9. Gün kan testi yaptırmamın da sebebi daha fazla dayanamadım. Stres olmaya çok fazla başlamıştım. Nolucaksa olsun diye gittim. Çok şükür olduYa çok güzel canım gözün Aydın darısı bize benimde test günüm 22 Aralık yarın yaptıracağım ama evde test yaptım çıkmadı inşallah kanda çıkar
İnşallah canım inşallah dua et bende sevineyimİnan bana bende evde yapmış olsam benimde çıkmazdı. Kan testinde pozitifi görüpte idrar çıkmayanları gördükçe idrar testi hiç yapmadım. 9. Gün kan testi yaptırmamın da sebebi daha fazla dayanamadım. Stres olmaya çok fazla başlamıştım. Nolucaksa olsun diye gittim. Çok şükür oldu
SiZinde olucak inanın. Orda olduğuna tutunduguna inanın
İnsalah pozitifi görürsün canım benimİnşallah canım inşallah dua et bende sevineyimYarın sonuç alınca
Hamileyim 111 çikti sonucum transferin 9.gunüGüzel haberlerinizi bekliyoruz
Çok tesekkur ederim allah isteyen herkese nasip etsinAyy ne güzel kendiminmiş gibi sevindimhayırlı olsun
gözün Aydın canım hayırlı olsun darısı bize inşallahHamileyim 111 çikti sonucum transferin 9.gunüallah herkese nasip etsin insallah
Ayyy ne güzel hayılı olsunHamileyim 111 çikti sonucum transferin 9.gunüallah herkese nasip etsin insallah
Benim 5 aralık transfer, gitmeden önce ilaçların etkisiyle belirtiler başlamıştı göğüslerim şişti acıyordu, belde kasıkta batma vardı. Transfer sonrası devam etti yani gebelik belirtisi değildiMerhabalar arkadaşlar. Bir çok topikte sorular yazdım ama malesef pozitif sonuç alanlar sorulara cevap vermiyor gördükleri halde. Bende o yüzden gerçekten belirtiler üzerine detaylı transfer sonrası belirtilerimizi anlatabileceğimiz danışabileceğimiz sorularımızın cevapsız kalmayacağı bir topik açmak istedim10 aralıkta benim transferim oldu sizlerde belirtiler neler ?
Doktoruna göre değişir ama benim doktor 10 haftalığa kadar verdi .. burda okuduğum topiklerde 7-8 aya kadar kullananlar da varmış.Gebelik devam ettği sürece kullancaksın muhtemelen çok acıtan iğne iğneyi vurduemadan önce koltuk altına koy ısıt öyle git hastaneye ver hemen vursunlar acısı olmayacak
Var olmazmi 4.gün karnimin icine bisey cekiliyordu ve sabaha kadar baldirlarimdan asagiya kadar agridi 7.gun gece once pembe leke geldi ertesi gun kahverengine dondu simdi azaldi prolurex kullandirdi doktorum ve belim agridi ayrica adet agrim oldu ve hala devam ediyorAyyy ne güzel hayılı olsunBelirtileriniz var mıydı
Allah razi olsun dilerim size de hayirlisiyla gostersin Allahgözün Aydın canım hayırlı olsun darısı bize inşallah
Benimde resmen rahim ağzı zonkluyordu. Ordan anladım hamile olduğumu. İgnelere nekadar devam ediceksiniz benim 10. Haftaya kadarmışVar olmazmi 4.gün karnimin icine bisey cekiliyordu ve sabaha kadar baldirlarimdan asagiya kadar agridi 7.gun gece once pembe leke geldi ertesi gun kahverengine dondu simdi azaldi prolurex kullandirdi doktorum ve belim agridi ayrica adet agrim oldu ve hala devam ediyor
O zonklama bendede oldu demekki cogu kiside oluyor lekelenmem var diye prolutex kullan dedi dr 2 gundur kullaniyorum 3 gun falan daha kullan dedi bilmiyorum keseyi bebegi gorelim kalbini duyalim yine konusalim dedi sizin ilk bhcg degeriniz kscti ayni haftamizBenimde resmen rahim ağzı zonkluyordu. Ordan anladım hamile olduğumu. İgnelere nekadar devam ediceksiniz benim 10. Haftaya kadarmış
O zonklama bendede oldu demekki cogu kiside oluyor lekelenmem var diye prolutex kullan dedi dr 2 gundur kullaniyorum 3 gun falan daha kullan dedi bilmiyorum keseyi bebegi gorelim kalbini duyalim yine konusalim dedi sizin ilk bhcg degeriniz kscti ayni haftamiz
5. Gün embriyosu ydu tek 1 embriyo transfer edildi. Hiç idrar testi yapmadım bende, direkt kan verdim canım.Birde bdn 5.gun embriyosuydu 2 tane transferin 5.gunü idrar testi yaptim hayalet gibi 2.cizgi cikti ignelerden dolayi cikti dedim gunluk test yaptim hergun koyulasti 7.gun artik bariz belliydi 9.gun bugun bhcg 111.5di
Sizin deger baya yuksek cikmis benimki 111 ayni bende 9.gun yaptim testi neden acabacanım benim hiç lekelenmem olmadı çok şükür. Bende dün akşam ögrendim 9. Gün 430 çıktı değerim. Suan da progestan igne kullanıyorum 2 günde bi 2 ampul seklinde. Ayrıca progestan fitil, estrofem, d3, omega3 kullanıyorum. Yarın tekrar kan testi vericem. Sizden bikezdaha istediler mi kan testi. Bide kese - kalp atışı nezaman gözüküyor
1 hafta 10 gune kadar dedi dr bebegi gormek icin 23unde tekrar gidicem teste doktor degerin gayet iyi dedi5. Gün embriyosu ydu tek 1 embriyo transfer edildi. Hiç idrar testi yapmadım bende, direkt kan verdim canım.
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bugün 11.gün. idrarda 2 gündür silik çizgi görüyorum. Son gün olduğu için silik olmaması lazım diyorum. Kafam karışıkBirde bdn 5.gun embriyosuydu 2 tane transferin 5.gunü idrar testi yaptim hayalet gibi 2.cizgi cikti ignelerden dolayi cikti dedim gunluk test yaptim hergun koyulasti 7.gun artik bariz belliydi 9.gun bugun bhcg 111.5di
Gözünüz aydın maşallah değeriniz 9. Gün için çok yüksek. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.canım benim hiç lekelenmem olmadı çok şükür. Bende dün akşam ögrendim 9. Gün 430 çıktı değerim. Suan da progestan igne kullanıyorum 2 günde bi 2 ampul seklinde. Ayrıca progestan fitil, estrofem, d3, omega3 kullanıyorum. Yarın tekrar kan testi vericem. Sizden bikezdaha istediler mi kan testi. Bide kese - kalp atışı nezaman gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?