- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 23
- 42
Belim agriyor arada bir cok az kasik agrim oluyor ve coook asiri istahsizim canim elevit istah aciyor dediler kac gundur acim ☹Ahhh sorma 2 gündür kasık batmalarım var ara ara midem bulanıyor ilkdefa busabah bulanmadı. Sabah belim agrıyordu eskisi gibi iştahım yok benimde.
sen nasılsın nasıl gidiyor
bu testin markası modeli neBak benimde 5. Gün embriyosu ve 7. Gün 6.gun.10.gun testlerim 9.gun kan testi 111di
Allah razı olsunNe güzel bu heyecan ümitle beklemek, sonucu da böyle mutlulukla görün inşallah
Bende 9.gun yaptim dr yap dedi bana 5.gun embriyosu olunca 10.gun yapiliyor aslinda ama bazi drlar 12.gun istiyor gunluk test yap bize de goster
Hadi gözünaydın kuzummm Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah kaçıncı gündü bugün
Düşer mi acaba ... bugün 7.günüm. 18i transfer oldu.Hadi gözünaydın kuzummm Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah kaçıncı gündü bugün
Çok saol bebeğimHadi gözünaydın kuzummm Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah kaçıncı gündü bugün
Bebe time insallah pozitifi görürsunüzbu testin markası modeli ne
Gidem de alam :)
5.gün tek embriyo konulduKan verin direk çıkıyor. Kaçıncı gün embriyosu
Evet ama erken daha. Neden erken baktırmayın dediklerini anlıyorum.Pozitifmi
Aaa aynı gün transfer olmuşuz ben 10.gün kanda çıkmazsa diyordumDüşer mi acaba ... bugün 7.günüm. 18i transfer oldu.
Neden düssun ana cok erken yapmissin simdi stres olursun beklerken canim ama neyse hayirlibolsun coook sevindim allah kucagina almayi nasip etsin caniiiimDüşer mi acaba ... bugün 7.günüm. 18i transfer oldu.
Kaç tane embriyo transfer oldu?Evet ama erken daha. Neden erken baktırmayın dediklerini anlıyorum.
Olsun düşmez korkma insallah simdi 2 defa daha test yaptir derler sanaEvet ama erken daha. Neden erken baktırmayın dediklerini anlıyorum.
Aslında tüp bebek olayında belirtilere hiç takılmamak gerekiyor. Aylardır uğraşıyorum ben mayıstan beri yeni açılan her topiğe bakıyorum.Bazıları belirti hissediyor bazıları hiç hissetmiyor. İnanın ki hiç belli olmuyor. Benim belirti hissettiğim transferlerim biri kimyasal biri düşükle sonuçlandı. Bunları bilmeme ragmen bende belirti arayıp duruyorum. Ümit etmeyi bırakmamak için belki de. Zihnini başka şeylerle meşgul et diyeceğim ama kendim başaramıyorum bunu. Sürekli tutundumu tutunmadı mı, devam edecek mi diye hep kafamda deli sorularBende 21 aralıkta transfer oldum benimde belırtı yasamamak korkutuyor
İdrar testinde silik çıktı. Kanda da bu şekil. P.tesi bakacaktım da dayanamadımAaa aynı gün transfer olmuşuz ben 10.gün kanda çıkmazsa diyordum
O kadar haklısın ki Rabbım tüm isteyenlere nasıp etsin ınsallahAslında tüp bebek olayında belirtilere hiç takılmamak gerekiyor. Aylardır uğraşıyorum ben mayıstan beri yeni açılan her topiğe bakıyorum.Bazıları belirti hissediyor bazıları hiç hissetmiyor. İnanın ki hiç belli olmuyor. Benim belirti hissettiğim transferlerim biri kimyasal biri düşükle sonuçlandı. Bunları bilmeme ragmen bende belirti arayıp duruyorum. Ümit etmeyi bırakmamak için belki de. Zihnini başka şeylerle meşgul et diyeceğim ama kendim başaramıyorum bunu. Sürekli tutundumu tutunmadı mı, devam edecek mi diye hep kafamda deli sorular
2 embriyo 5.günKaç tane embriyo transfer oldu?
Ya işte pazartesi yapacaktım ya. Neden hem bugün hem de pazartesi yapmayayım ki dedim. Çok da mantıklı geldi gittim yaptırdm testi.Neden düssun ana cok erken yapmissin simdi stres olursun beklerken canim ama neyse hayirlibolsun coook sevindim allah kucagina almayi nasip etsin caniiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?