- 8 Kasım 2013
- 179
- 183
Ya inşallah. Dünkü de ilk yaptığmda öyleydi sabaha kadar baya belirgin olmuş.Silik de olsa ben gördüm canım. dünkü daha belirgin ama bugünküde belli inşallah hayırla devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah. Dünkü de ilk yaptığmda öyleydi sabaha kadar baya belirgin olmuş.Silik de olsa ben gördüm canım. dünkü daha belirgin ama bugünküde belli inşallah hayırla devam eder
İnşallaahhh işte geçen sefer de yaşadığım için inanamıyorum ama inanmayı o kadar istiyorum ki allahım tüm bekleyenlere bana da nasip etsin. Doğacağı günü sağlıkla bekleme aşamasına gelelim inşallah...Bence pozitif
İlk denememiz ben çok ümitliyim sürekli karnımı tutup konuşuyorum minnaklarla.İnşallah. Benim de çift embriyo transferim bu. Daha önce de hem çift ben tek koydurmuşluğum var.
Kacinci gun embriyosu canim catlatm ignesini ne zaman yaptilarKızçeler selam, ilkinde 3gün görmüştüm bu çizgileri sonra kan testi negatifti bu kez yapmıycam dedim dayanamadım. Dün gece ve bu sabah. Sabahki çok silik beklemediğim için çok belli olmuyor fotoda. Yorumunuz ve fikriniz nedir? Böyle olup negatife dönen veya böyle olup pozitife giden var mı? Bu arada İkisi de 7.güne denk geliyor.
Bak benimde 5. Gün embriyosu ve 7. Gün 6.gun.10.gun testlerim 9.gun kan testi 111diİnşallaahhh işte geçen sefer de yaşadığım için inanamıyorum ama inanmayı o kadar istiyorum ki allahım tüm bekleyenlere bana da nasip etsin. Doğacağı günü sağlıkla bekleme aşamasına gelelim inşallah...
Seninki çook netmiş. Darısı başımaBak benimde 5. Gün embriyosu ve 7. Gün 6.gun.10.gun testlerim 9.gun kan testi 111di
Benim embriyolar 1 senelik. Çatlatma iğnesi olmadım bu ay yani. 5.gün embriyosuKacinci gun embriyosu canim catlatm ignesini ne zaman yaptilar
Kacinci gun embriyosu catlatma ignesini ne zaman oldunSeninki çook netmiş. Darısı başıma
Tamam o halde tebrik ederim allah kucagina alnayida nasip etsin insallah caniiimBenim embriyolar 1 senelik. Çatlatma iğnesi olmadım bu ay yani. 5.gün embriyosu
Ya bişy dicem. Sen böyle sorunca jeton düştü. İlkinde bi kaç günlük pozitif çatlatma iğnesinden miydi ki acaba ya şuan uçucam buna sevineyim mi kiTamam o halde tebrik ederim allah kucagina alnayida nasip etsin insallah caniiim
Ilk denemendemi catlatma ignesi olmustun bu 2.mi canimYa bişy dicem. Sen böyle sorunca jeton düştü. İlkinde bi kaç günlük pozitif çatlatma iğnesinden miydi ki acaba ya şuan uçucam buna sevineyim mi ki
İlk deneme yumurta toplandığı ay yapmıştık.Ilk denemendemi catlatma ignesi olmustun bu 2.mi canim
Evet catlatma ignesi vücuttan 10 gunde ancak atiliyor ondan pozitif cikmistir ben sunu bilirim idrarda pozitif olmuyorsa kanda pozitif olmuyor 8 yildir onca test yaptim 2016 yilinda dusuk yaptigimda idrarda pozitifi gordun ve kandada cikti sen gunluk idrar testi yap 10.gun kan testi yaptir bence pozitifİlk deneme yumurta toplandığı ay yapmıştık.
Ne güzel bu heyecan ümitle beklemek, sonucu da böyle mutlulukla görün inşallahİlk denememiz ben çok ümitliyim sürekli karnımı tutup konuşuyorum minnaklarla.
İnşallah canım ya valla nasıl bi umut doğdu şuan içimde teşekkürlerEvet catlatma ignesi vücuttan 10 gunde ancak atiliyor ondan pozitif cikmistir ben sunu bilirim idrarda pozitif olmuyorsa kanda pozitif olmuyor 8 yildir onca test yaptim 2016 yilinda dusuk yaptigimda idrarda pozitifi gordun ve kandada cikti sen gunluk idrar testi yap 10.gun kan testi yaptir bence pozitif
Bizide habersiz birakma olurmu birlikte sevinelimİnşallah canım ya valla nasıl bi umut doğdu şuan içimde teşekkürler
İnşallah bu sefer son olur4 senedir o kadar test satın aldım ki. Kalitelisi, erkeni, hassası... hiçbirinde 2.çizgi göremedim. bıkıyor insan. Hayal kırıklığı yoruyor.
Yaa tabiki seve seve haber verirm 12.günü beklicektim ama beklemiym madem pazartesi kanda yaptırrmBizide habersiz birakma olurmu birlikte sevinelim
Bende 9.gun yaptim dr yap dedi bana 5.gun embriyosu olunca 10.gun yapiliyor aslinda ama bazi drlar 12.gun istiyor gunluk test yap bize de gosterYaa tabiki seve seve haber verirm 12.günü beklicektim ama beklemiym madem pazartesi kanda yaptırrm