- 29 Kasım 2020
- 539
- 316
- 42
Bana varmis gibi geldi ben catlatma ignesinden 12 gun sonra yapmistim idrar testini pozitifti silik cizgi golge gibiydi 5. Gün14 gün önce oldum çatlatma iğnesini. Umarım vardır, allah nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana varmis gibi geldi ben catlatma ignesinden 12 gun sonra yapmistim idrar testini pozitifti silik cizgi golge gibiydi 5. Gün14 gün önce oldum çatlatma iğnesini. Umarım vardır, allah nasip eder
Senjnle aynimiyiz canim gebelik takviminde ikimizinde 254 gun kaldi yaziyorBende seni tebrik ederim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur umarım
Aynen test günü yaklaşmıştı bizim. Sabredemedim İnşallah güzel haberler alırsınız. Ankara mı sizin hangi şehirOo sen 10.güne varmışsın şükür benm pazartesi 10.günün
Bilmiyorum ki ben çok emin yazamadım bebeğin doğacağı tarihi Son adet tarihi yazsak kendi hesaplasa daha iyi. 10 aralık yum toplama 15 aralık transfer benim. Senin kaçındaSenjnle aynimiyiz canim gebelik takviminde ikimizinde 254 gun kaldi yaziyor
12 aralik transfer benim 23 kasim son adet son adetten hesaplaniyor galiba bir arkadasimiz demisti banada benim simdi adete gore 4+4oluyorBilmiyorum ki ben çok emin yazamadım bebeğin doğacağı tarihi Son adet tarihi yazsak kendi hesaplasa daha iyi. 10 aralık yum toplama 15 aralık transfer benim. Senin kaçında
Ama zaten sende kan testinde ogrendin gebeligini degilmi canim ben cok unutkan oldum da bu aralarOo sen 10.güne varmışsın şükür benm pazartesi 10.günün
Hulusi hoca mı yaptı? Sonucunuz bellı oldu mu acaba?Ben Kütahyalıyım ama ankara başkentte yaptırdım
27 kasım benimde son adet tarihi. Son adete göre hesaplanıyor sanırım evet. İmza kısmında bebeğin doğacağı tarihi yazıyoruz. O yüzden tahmini birşey yazdım12 aralik transfer benim 23 kasim son adet son adetten hesaplaniyor galiba bir arkadasimiz demisti banada benim simdi adete gore 4+4oluyor
4 gun var aramizda dogru hesap tam 4 haftalik olmus seninki 4 gun geri yazacsksin dogacak tarihi bende cok bocalamistim takvimi olustururken 2 haftalik bile yazmisim27 kasım benimde son adet tarihi. Son adete göre hesaplanıyor sanırım evet. İmza kısmında bebeğin doğacağı tarihi yazıyoruz. O yüzden tahmini birşey yazdım
4 gün ileri yazıcam. Senden 4 gün sonrayım demi 9 eylül benimki yani4 gun var aramizda dogru hesap tam 4 haftalik olmus seninki 4 gun geri yazacsksin dogacak tarihi bende cok bocalamistim takvimi olustururken 2 haftalik bile yazmisim
Beceremedim aynen. Öğlenden beri kaç kere değiştirdim4 gun var aramizda dogru hesap tam 4 haftalik olmus seninki 4 gun geri yazacsksin dogacak tarihi bende cok bocalamistim takvimi olustururken 2 haftalik bile yazmisim
Ben istanbuldayımAynen test günü yaklaşmıştı bizim. Sabredemedim İnşallah güzel haberler alırsınız. Ankara mı sizin hangi şehir
Ah inşallah öyledir. Pazar günü tekrar tekrarlıcam testi, salı da kan testi bakalım.Bana varmis gibi geldi ben catlatma ignesinden 12 gun sonra yapmistim idrar testini pozitifti silik cizgi golge gibiydi 5. Gün
He evet ileri pardon4 gün ileri yazıcam. Senden 4 gün sonrayım demi 9 eylül benimki yani
Herkesin farklıdır canım 2 kat artsın yeterli3 günde 400 lere gelemez sanki
Aynen ya senin ne zamandi canimAsıl haftaları ultrasonda belli olucak hepimizin. Hayırlısıylaa bi usg ye girsek
Hulusi hoca mı yaptı? Sonucunuz bellı oldu mu acaba?
Evet Hulusi hoca yaptı ama daha belli değil 29 ü test günümHulusi hoca mı yaptı? Sonucunuz bellı oldu mu acaba?
Az kalmıs, inşallah güzelce tutunmusturHulusi hoca mı yaptı? Sonucunuz bellı oldu mu acaba?ev
Evet Hulusi hoca yaptı ama daha belli değil 29 ü test günüm
İnşallah siz ne durumdasınız siz de mi yaptırdınızAz kalmıs, inşallah güzelce tutunmustur