Merhaba kızlar
yazdıklarınızın hepsini tek tek okudum ve inanın kalben heyecanınıza ortak oldum, mutluluğunuzu sizleri tanimasamda hissettim
bebisleriniz sağlıkla sıhhatle gelsin insallahh
bende
tüp bebek düşünüyorum sizler benden daha deneyimlisiniz bütün aşamaları tek tek biliyorsunuz. Ben sanırım sizlerden büyüğüm yaş 33
1.5 yıllık evliyim ve pcos var bende, hiç gebelik oluşmadı. Şuanda duphaston kullanıyorum adetleri düzene sokuyormuş ve bebek olursa tutunmasını sağlıyormuş. Eşimin ailesinde tüp bebek yaptıran var ama insan bazen tanimadiklarina sorunca rahat ediyor biliyorsunuz
tüp bebeğin koşulları şartları nelerdir? Ne kadara mal olur? Ve inanın çok korkuyorum yumurta toplama yada transfer esnasında canınız acıdı mi yoksa anestezi mi yapıyorlar? Bunlar kafamı kurcalıyor. Ama sizleri okuyorum rahatliyorum. Ankara'da Recai papuccu var alanında çok iyi diyorlar ona bi gidiyim diyorum. Ama benim gibi yaşı 33 olup yıllardır pcos olan adetleri düzensiz, ve yumurtlayip yumurtlamadigina bile tam emin olmayan olup tüp bebekle hamile kalan var mı aranızda? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var