- 8 Kasım 2013
- 179
- 183
10 kez daha yaptırayım yeter ki beyni orada dursunOlsun düşmez korkma insallah simdi 2 defa daha test yaptir derler sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 kez daha yaptırayım yeter ki beyni orada dursunOlsun düşmez korkma insallah simdi 2 defa daha test yaptir derler sana
Beybi demek istedim ama beyni de dursun tabi10 kez daha yaptırayım yeter ki beyni orada dursun
İkiz olabilir tatlm genelde öylelerde erken belli oluyor kanda falan aklıma o geldi yine de belli olmaz. Hayırlı olsun sonuç güzel inşallah bende sen gibi pozitifii görürüm2 embriyo 5.gün
Amin inşallah sen de tüm isteyenlere de versin allah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Benm de değer düşmez de artar inşİkiz olabilir tatlm genelde öylelerde erken belli oluyor kanda falan aklıma o geldi yine de belli olmaz. Hayırlı olsun sonuç güzel inşallah bende sen gibi pozitifii görürüm
Sen stres yapma artar canım hiç merak etme yeni yeni kana karışıyor o daha çok erken yapmışsın ama olsun 12. Gün tekrarla mutlaka testiniÇok saol bebeğim 12.güne kitlendim inş artarak gider çok gergnim şuan
Kuzum ben 10. Gün test yaptım 430 du. 2 kat artması gerek. Saglıklı artış olması gerekiyor, Sen şimdi stres yapma bebişin tutunmuş en önemliside buDüşer mi acaba ... bugün 7.günüm. 18i transfer oldu.
Var gibi sanki catlatma ignesini ne zaman oldunuzArkadaşlar merhaba, ben geçen yazmıştım. 17 aralıkta 3.gün embriyosu transferi olmuştum. 29 aralıkta kan vermem gerek. Lâkin iki gündür erken gebelik idrar testim böyle çıkıyor ilk iki dakikada. Silik olduğu için çok da sevinmek istemiyorum. Silik olup gebe kalanınız oldu mu acaba? :)
14 gün önce oldum çatlatma iğnesini. Umarım vardır, allah nasip ederVar gibi sanki catlatma ignesini ne zaman oldunuz
Keşke bende böyle siliği görebilsem havalara uçarımArkadaşlar merhaba, ben geçen yazmıştım. 17 aralıkta 3.gün embriyosu transferi olmuştum. 29 aralıkta kan vermem gerek. Lâkin iki gündür erken gebelik idrar testim böyle çıkıyor ilk iki dakikada. Silik olduğu için çok da sevinmek istemiyorum. Silik olup gebe kalanınız oldu mu acaba? :)
Allah tez vakitte nasip etsin inşallah size❤Keşke bende böyle siliği görebilsem havalara uçarım
BENDe 16 Aralık’ta transfer oldum. Sizden bir gün önce inşallah hayırlısıyla devam eder sizin deAllah tez vakitte nasip etsin inşallah size❤
3 günde 400 lere gelemez sankiKuzum ben 10. Gün test yaptım 430 du. 2 kat artması gerek. Saglıklı artış olması gerekiyor, Sen şimdi stres yapma bebişin tutunmuş en önemliside bu
Yavrunuz size de tutunur inşallah sıkı sıkı, dualarım sizinle ve anne olmak isteyen diğerleriyle ❤ teşekkür ederim bu aradaBENDe 16 Aralık’ta transfer oldum. Sizden bir gün önce inşallah hayırlısıyla devam eder sizin de
Hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alın. Bende aynısını düşündüm. Test günü ptesi idi Nolcak bugünde yaptırayım dedimYa işte pazartesi yapacaktım ya. Neden hem bugün hem de pazartesi yapmayayım ki dedim. Çok da mantıklı geldi gittim yaptırdm testi.
Sen de mi ya tebrik ederim kaçıncı gün değer kaç çıktı ?Hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alın. Bende aynısını düşündüm. Test günü ptesi idi Nolcak bugünde yaptırayım dedim
Benim iki tane 5. Gün embriyosu. 15 aralıkta transfer edildi. Bugün 10. Gündü. 169 çıktı değer. Pazartesi tekrar test yapılacak. Hafif akıntım oldu bugün korktum. Vajinal fitili atınca geçti. Adet olacakmış gibi ağrı giriyor bazen. Doktor normal dedi. Pazartesi yeni ilaç ekleyecek büyük ihtimalSen de mi ya tebrik ederim kaçıncı gün değer kaç çıktı ?
Bende seni tebrik ederim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur umarımSen de mi ya tebrik ederim kaçıncı gün değer kaç çıktı ?
Oo sen 10.güne varmışsın şükür benm pazartesi 10.gününBenim iki tane 5. Gün embriyosu. 15 aralıkta transfer edildi. Bugün 10. Gündü. 169 çıktı değer. Pazartesi tekrar test yapılacak. Hafif akıntım oldu bugün korktum. Vajinal fitili atınca geçti. Adet olacakmış gibi ağrı giriyor bazen. Doktor normal dedi. Pazartesi yeni ilaç ekleyecek büyük ihtimal