- Konu Sahibi unstablecat
-
yumurtlama öncesinde olur o akıntıı..sen ovulasyon testi yaptın mı..çift çizgiyi ne zaman gördün..benim akıntım beyaz ve kokusuz hani bu normal mi bilmiyorum
4 gün var yumurtlamama canım sence bu iltihap mıdır yoksa normal akıntı mıyumurtlama öncesinde olur o akıntıı..sen ovulasyon testi yaptın mı..çift çizgiyi ne zaman gördün..
Ben once laboquik sonra da predictor aldim.predictorle bugun baya netti.Canm çok erken belli olmuş senin ya benmde 21 ile 23 arası olmam lazım pazar günü test alayım diyorum ama normal test alırım erken gebelik almam sen hangisinden aldın da çıktı
Canini sikma hic umidini kaybetme..yumurtlama gunun ne zamandi?:S ben bunların hepsini geçen ay yaşamıştım..özellik o akıntı kısmını..kendine bu ara dikkat et canım poşet felan taşıma..geçen ay biz idrarda görememiştik ama kanda gördük..sonra düşük oldu..çok fazla misafirim olmuştu geçen ay temizlik felan derken onla mı ilgili acaba diye düşündüm..doktor yok ilgisi yok dedii..ama ne olur olmaz ev işini azalt bu araa..ama bu ay henüz bişi hissedemedimmm sadece kasığımda arada ağrı ve batma oluyor..erkenden üzülmek istemiyorum ama hiç birşey doğmuyor içime..5-6 aydır ilk kez geçen ay içime doğmuştu ve doğruyduu:S
cok sagol canım inşallah öyledirkokusuzsa iltihap olcağını sanmam..sen bir doktora danış istersen..ama yumurtlama öncesinde olur öyle akıntılar..
Erken gebelik testi mi 2. Yaptığın canm kan sonucunu bende merak ettim yapınca ywz mutlaka ne zaman yaptırcaksınBen once laboquik sonra da predictor aldim.predictorle bugun baya netti.
Canini sikma hic umidini kaybetme..yumurtlama gunun ne zamandi?
yumurtlama günüm 14-15i gibiydi..sıkmamaya çalışıyorum işte canım..Allah nasip etmiyorsa vardır bi bildiği..zamanı gelmemiştir diyorum..benim sıkıntım evleneli 3 yılı geçti..daha 5-6 aydır korunmuyoruz ama..herkes 3 yıldır uğraşmış da olmamış gözüyle bakıyor..kimseler umrumda değilde sinir bozuyorlar sadece işte..Ben once laboquik sonra da predictor aldim.predictorle bugun baya netti.
Canini sikma hic umidini kaybetme..yumurtlama gunun ne zamandi?
Etrafindakileri sallama..herkes kendi hayatina baksin..yalniz ben bu ay ilk defa preseed diye bi jel kullandim.internetten arastir istersen herkes olumlu yorum yazmis.bende son aylarda iliski sirasinda kuruluk oluyordu arastirdim ve bu jeli kullandim.dr ma da sordum herhangi bir sakincasi olmaz dedi.ben kullandim memnun kaldim..jelin ozelligi spermlerin yumurtaya ulasmasina yardimci oluyormus.yumurtlama günüm 14-15i gibiydi..sıkmamaya çalışıyorum işte canım..Allah nasip etmiyorsa vardır bi bildiği..zamanı gelmemiştir diyorum..benim sıkıntım evleneli 3 yılı geçti..daha 5-6 aydır korunmuyoruz ama..herkes 3 yıldır uğraşmış da olmamış gözüyle bakıyor..kimseler umrumda değilde sinir bozuyorlar sadece işte..
Bunu bende duymuştum bi türlü almak kısmet olmadı. Sen nerden aldın cnm intrnetten sipariş veriliyomuş herhaldeEtrafindakileri sallama..herkes kendi hayatina baksin..yalniz ben bu ay ilk defa preseed diye bi jel kullandim.internetten arastir istersen herkes olumlu yorum yazmis.bende son aylarda iliski sirasinda kuruluk oluyordu arastirdim ve bu jeli kullandim.dr ma da sordum herhangi bir sakincasi olmaz dedi.ben kullandim memnun kaldim..jelin ozelligi spermlerin yumurtaya ulasmasina yardimci oluyormus.
Bizim bat ayni gun. :) sen testi yap insallah cift cizgi gorursun canim o zaman ben de gaza gelip erken test yaparim kesin :) normalde carsambayi bekliycektim...2 tane alıcm bi pazar yapıcam negatif çıkaraa bide ertesi gün yada 2 gün sonra yaparım hastalanmazsam. Çok umudum yok ama merak
yok canım ya normal birşey..bende de aynı korku var..adetim 5 gün geçtikten sonra okulda nöbetçiydim gün boyu ayaktaydım ogün misafirimde vardı eve gelince de temizlik ve yemek yaptım..yani akşam 12ye kadar toplasan 1 saat oturamadım..o gün kanamam oldu..doktor onunla pek ilgisi yok desede ben ilgisi olduğunu düşünüyorum...ve sende düşük yaşamışsın panik olman çok normal..dikkat edicez yapcak birşey yok..her bünye bir değil..Kızlar ütü yapıyodum belim ve kasıklarımda acayip ağrı olmaya başladı ve yarım bıraktım. O sırada afedersnz ıslaklıkta oldu sanki akıntı gibi bende uzandm hemen yormycam kendimi 2 kere düşük yaptım ben korkuyorum varsa ve bişey olursa diyeacaba normal mi hissettiğim yoksa bi sorun mu var. Daha hamilemiyim onu bilr bilmeden kaybetme korkusu yaşıyorum sanki
Normalde bende senin gibi bekleyecektim ama bi arkadaşım gaza gtirdi bi yaparım belki ama bugün sanki hastalancam gibi ağrım var yine mi olmadı bilmiyorumBizim bat ayni gun. :) sen testi yap insallah cift cizgi gorursun canim o zaman ben de gaza gelip erken test yaparim kesin :) normalde carsambayi bekliycektim...
Benm ilk düşüğümde aynı senin yaşadığın yorgunluk gibi bi yorgunluktan sonra başladı temizlik yapmıştım misafirim vardı gece başladı kanamam 2. Si de hiç bişey yapmadm dikkat ettim ama iş yerinde çok stresli dönemdeydim yine düşük oldu şuanda pozitif olduğunuböğrensem bile uzunnsüre geçip tamamen ileryene kadar içim rahat etmeyecekyok canım ya normal birşey..bende de aynı korku var..adetim 5 gün geçtikten sonra okulda nöbetçiydim gün boyu ayaktaydım ogün misafirimde vardı eve gelince de temizlik ve yemek yaptım..yani akşam 12ye kadar toplasan 1 saat oturamadım..o gün kanamam oldu..doktor onunla pek ilgisi yok desede ben ilgisi olduğunu düşünüyorum...ve sende düşük yaşamışsın panik olman çok normal..dikkat edicez yapcak birşey yok..her bünye bir değil..
Eveet sanırım bi dua yazmış onu taşımış üstünde kara tavuk kanıyla... Ben duyduğumda çok ürktüm ama 10sene dile kolay insan heryolu dener. Kardeşimde bende mucizeyiz gerçekten o sebeple annem en büyük örnek ol dedimi rabbim olur. Bu arada bir test yap artık sen çok belirti veriyorsun. Düşük korkun olsada en azından bilmek iyi gelir hadi hayırlı haberlerle gelCanm ben çalışıyorum Allahtan buara işler yoğun da fazla kafa yoramıyorum pazar sabah test yapmayı planlıyorum.. annenin durumu ümmü sıbyan diye bişey varmış o mu olmuştu acaba onda sürekli karnında ölüyo çünkü.. ikinizde ailenin mucizesiniz demek ne güzel Allah ol deyince oluyo ya diycek başka kelime yok
Bende öyleyim insanın içi içine sığmıyor ya batımada çok var yılbaşından sonra çok heyecanlıyım. Seninde yakınmı ne durumdasınHanımlar nasıl bir enerji veriyorsunuz anlatamamokudukça ben ne zaman hamile olacağım ne zaman belirti olacak diye dusunmeye başladım:) daha yeniyiz herkese akıl verirdim rahatla olur dusunme kafaya takma diye şimdi kendi günlerimi sayar oldum :))
Bana da normal bi cami hocası tanıdığımız var o yazdı ama normal kalemle naylona sarmış bende cevşen kılıfına koydum üstümde taşıyorum. Bugün test alıcam yarın sabah yapıcam eğer regl olmazsam sanki heran olcam gibi bi ağrı var garip dıygular içerisindeyim. Bende olcağına inanıyorum inancımı kaybetmedim ama ne zaman olur onu bilmiyorum inşalah çok fazla beklemeyizEveet sanırım bi dua yazmış onu taşımış üstünde kara tavuk kanıyla... Ben duyduğumda çok ürktüm ama 10sene dile kolay insan heryolu dener. Kardeşimde bende mucizeyiz gerçekten o sebeple annem en büyük örnek ol dedimi rabbim olur. Bu arada bir test yap artık sen çok belirti veriyorsun. Düşük korkun olsada en azından bilmek iyi gelir hadi hayırlı haberlerle gel
Burası öyle bi platform canım başkasının mutluluğu senin mutluluğun oluyo bi kaç saat girmesem girip bakıyorum kşm neler yzmış ne olmuş diye sen ve senin gibi yıluj çok başında plan arkafaşlara söylüyorum daha ilk zamandan kafanıza takmamaya çalışın sonra insan çok yıpranıyo inşallah önce bu topictekiler sonrada tüm bekleyenler bian önce hamile olduklarının haberini alır amiiiinHanımlar nasıl bir enerji veriyorsunuz anlatamamokudukça ben ne zaman hamile olacağım ne zaman belirti olacak diye dusunmeye başladım:) daha yeniyiz herkese akıl verirdim rahatla olur dusunme kafaya takma diye şimdi kendi günlerimi sayar oldum :))
Bende de bugun garip biseyler var. Bi tokluk hissediyorum alt karin bolgemde. Bu adetin 1-2 gune geleceginin habercisi. Gardıni al diyor bana.. hayirlisi bakalim takipteyim :)Bana da normal bi cami hocası tanıdığımız var o yazdı ama normal kalemle naylona sarmış bende cevşen kılıfına koydum üstümde taşıyorum. Bugün test alıcam yarın sabah yapıcam eğer regl olmazsam sanki heran olcam gibi bi ağrı var garip dıygular içerisindeyim. Bende olcağına inanıyorum inancımı kaybetmedim ama ne zaman olur onu bilmiyorum inşalah çok fazla beklemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?