Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Canm çok erken belli olmuş senin ya benmde 21 ile 23 arası olmam lazım pazar günü test alayım diyorum ama normal test alırım erken gebelik almam sen hangisinden aldın da çıktı
Ben once laboquik sonra da predictor aldim.predictorle bugun baya netti.
Canini sikma hic umidini kaybetme..yumurtlama gunun ne zamandi?

kokusuzsa iltihap olcağını sanmam..sen bir doktora danış istersen..ama yumurtlama öncesinde olur öyle akıntılar..

Ben once laboquik sonra da predictor aldim.predictorle bugun baya netti.

Canini sikma hic umidini kaybetme..yumurtlama gunun ne zamandi?
yumurtlama günüm 14-15i gibiydi..sıkmamaya çalışıyorum işte canım..Allah nasip etmiyorsa vardır bi bildiği..zamanı gelmemiştir diyorum..benim sıkıntım evleneli 3 yılı geçti..daha 5-6 aydır korunmuyoruz ama..herkes 3 yıldır uğraşmış da olmamış gözüyle bakıyor..kimseler umrumda değilde sinir bozuyorlar sadece işte..

Etrafindakileri sallama..herkes kendi hayatina baksin..yalniz ben bu ay ilk defa preseed diye bi jel kullandim.internetten arastir istersen herkes olumlu yorum yazmis.bende son aylarda iliski sirasinda kuruluk oluyordu arastirdim ve bu jeli kullandim.dr ma da sordum herhangi bir sakincasi olmaz dedi.ben kullandim memnun kaldim..jelin ozelligi spermlerin yumurtaya ulasmasina yardimci oluyormus.

çok sağol canım..ilk kez duydum bunu..araştırdım şimdi biraz gerçekten işe yarayanlar olmuşş..bir dahaki ay deneyeyimm..

Bunu bende duymuştum bi türlü almak kısmet olmadı. Sen nerden aldın cnm intrnetten sipariş veriliyomuş herhalde

Kızlar ütü yapıyodum belim ve kasıklarımda acayip ağrı olmaya başladı ve yarım bıraktım. O sırada afedersnz ıslaklıkta oldu sanki akıntı gibi bende uzandm hemen yormycam kendimi 2 kere düşük yaptım ben korkuyorum varsa ve bişey olursa diye acaba normal mi hissettiğim yoksa bi sorun mu var. Daha hamilemiyim onu bilr bilmeden kaybetme korkusu yaşıyorum sanki

2 tane alıcm bi pazar yapıcam negatif çıkaraa bide ertesi gün yada 2 gün sonra yaparım hastalanmazsam. Çok umudum yok ama merak
Bizim bat ayni gun. :) sen testi yap insallah cift cizgi gorursun canim o zaman ben de gaza gelip erken test yaparim kesin :) normalde carsambayi bekliycektim...

yok canım ya normal birşey..bende de aynı korku var..adetim 5 gün geçtikten sonra okulda nöbetçiydim gün boyu ayaktaydım ogün misafirimde vardı eve gelince de temizlik ve yemek yaptım..yani akşam 12ye kadar toplasan 1 saat oturamadım..o gün kanamam oldu..doktor onunla pek ilgisi yok desede ben ilgisi olduğunu düşünüyorum...ve sende düşük yaşamışsın panik olman çok normal..dikkat edicez yapcak birşey yok..her bünye bir değil..

Bizim bat ayni gun. :) sen testi yap insallah cift cizgi gorursun canim o zaman ben de gaza gelip erken test yaparim kesin :) normalde carsambayi bekliycektim...
Normalde bende senin gibi bekleyecektim ama bi arkadaşım gaza gtirdi bi yaparım belki ama bugün sanki hastalancam gibi ağrım var yine mi olmadı bilmiyorum

Benm ilk düşüğümde aynı senin yaşadığın yorgunluk gibi bi yorgunluktan sonra başladı temizlik yapmıştım misafirim vardı gece başladı kanamam 2. Si de hiç bişey yapmadm dikkat ettim ama iş yerinde çok stresli dönemdeydim yine düşük oldu şuanda pozitif olduğunuböğrensem bile uzunnsüre geçip tamamen ileryene kadar içim rahat etmeyecek

Eveet sanırım bi dua yazmış onu taşımış üstünde kara tavuk kanıyla... Ben duyduğumda çok ürktüm ama 10sene dile kolay insan heryolu dener. Kardeşimde bende mucizeyiz gerçekten o sebeple annem en büyük örnek ol dedimi rabbim olur. Bu arada bir test yap artık sen çok belirti veriyorsun. Düşük korkun olsada en azından bilmek iyi gelir hadi hayırlı haberlerle gel

Bende öyleyim insanın içi içine sığmıyor ya batımada çok var yılbaşından sonra çok heyecanlıyım. Seninde yakınmı ne durumdasın

Bana da normal bi cami hocası tanıdığımız var o yazdı ama normal kalemle naylona sarmış bende cevşen kılıfına koydum üstümde taşıyorum. Bugün test alıcam yarın sabah yapıcam eğer regl olmazsam sanki heran olcam gibi bi ağrı var garip dıygular içerisindeyim. Bende olcağına inanıyorum inancımı kaybetmedim ama ne zaman olur onu bilmiyorum inşalah çok fazla beklemeyiz

Burası öyle bi platform canım başkasının mutluluğu senin mutluluğun oluyo bi kaç saat girmesem girip bakıyorum kşm neler yzmış ne olmuş diye sen ve senin gibi yıluj çok başında plan arkafaşlara söylüyorum daha ilk zamandan kafanıza takmamaya çalışın sonra insan çok yıpranıyo inşallah önce bu topictekiler sonrada tüm bekleyenler bian önce hamile olduklarının haberini alır amiiiin

Bende de bugun garip biseyler var. Bi tokluk hissediyorum alt karin bolgemde. Bu adetin 1-2 gune geleceginin habercisi. Gardıni al diyor bana.. hayirlisi bakalim takipteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…