- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Sağol hiç iyi hissetmiyorum kendimi ağrı kesici içtim dişim geçti gibi ama biraz ateşim var şimdi de yemek yaptım gelince birazdan yerizGeçmiş olsun nasıl oldun
Afiyet olsun kahve içerim bende belkiBen de bunları yedim şimdi bitki çayı içeceğim
Afiyet olsun. Bende 11de yarım elma yarım muz yedim 12 buçukta da patatesli köfte yedim yanında çeyrek ekmek. Yavaş yabas alışıyorum bende diyete. Alışınca spor da eklemek istiyorumÖğle yemeğimÇok acıkmıştım bugünn
Bugün benim için kötü oldu ya yemek saatim 8i buldu ama dişim agridigindan pek bişey yiyemedim. Çeyreğin yarısı ekmek içine balık salata yedim sadeceİyi gidiyoruz bu hafta sonucu şimdiden merak ediyorum
Geçmiş olsun tekrar inşallah hemen geçer.. Ben de dün yediklerimi yedim bi adet de çiğ köfte yedimBugün benim için kötü oldu ya yemek saatim 8i buldu ama dişim agridigindan pek bişey yiyemedim. Çeyreğin yarısı ekmek içine balık salata yedim sadece
Merhaba hoşgeldinMerhabalar bende dün başladım aralıklı oruc tarzında beslenmeye.. Her gün burayı okuyup, günlük tartımı sizlerle paylaşacagım motive olmak için :)
İnsallah sağol. Cuma günü tekrar tartilacagim. Deftere cumanın tarihlerini atmıştım hep onun içinGeçmiş olsun tekrar inşallah hemen geçer.. Ben de dün yediklerimi yedim bi adet de çiğ köfte yedim
Merhaba hoşgeldin. Burası olmasa bende devam etmezdim. Yeni başladık ama iyi gidiyor şimdilikMerhabalar bende dün başladım aralıklı oruc tarzında beslenmeye.. Her gün burayı okuyup, günlük tartımı sizlerle paylaşacagım motive olmak için :)
54.50 kiloyum ve 153 boyMerhaba hoşgeldinkaç kilosun? Sen de yemeklerini paylaş güzel oluyor
Hoşbuldumm :))Merhaba hoşgeldin. Burası olmasa bende devam etmezdim. Yeni başladık ama iyi gidiyor şimdilik
Bugün çok acıktım ya önce böyle olmuyorsun. Hiç bişey içmiyorum valla aç karnına çay kahve icemiyom su içeyim bari. Akşam yiyemedim ki hiç okuldan gittim pazara sonra evi supurdum evde böcek çıkmıştı eşim ilaç aldı geldi sonra oraları temizledim balık almıştım işte o da sert olmuş çok kizartmisim dişimden onu da yiyemedim gece de ağrısına uyyamadim. Uykusuzluk ve açlık sinir yaptı bağırıp duruyorumGünaydınn kahve veya bitki çayı içelim bol su içelimBen her gün açım