Aralıklı oruç serüvenim

Okuldan gelince bı bardak sahleple bir küçük dilim kek yemiştim. Şimdi de bulgur pilavı haşlanmış tavuk ve yarım kase yoğurt yedim

Öğle yemeğim Çok acıkmıştım bugünn

Eklentiler

• EC56EA63-152C-4798-8E36-29129A957641.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 67
Merhabalar bende dün başladım aralıklı oruc tarzında beslenmeye.. Her gün burayı okuyup, günlük tartımı sizlerle paylaşacagım motive olmak için :)

Merhabalar bende dün başladım aralıklı oruc tarzında beslenmeye.. Her gün burayı okuyup, günlük tartımı sizlerle paylaşacagım motive olmak için :)
Merhaba hoşgeldin. Burası olmasa bende devam etmezdim. Yeni başladık ama iyi gidiyor şimdilik

Merhaba hoşgeldin kaç kilosun? Sen de yemeklerini paylaş güzel oluyor
54.50 kiloyum ve 153 boy
26 yasındayım ve 1 oğlum var doğum sonrası biraz saldım kendimi.. Basen kısmımdan cok kilo aldım sezeryan doğum sonrasıda göbek biraz kilo verip evde sporla sıkılaşmak istiyorum

Günaydınn kahve veya bitki çayı içelim bol su içelim Ben her gün açım
Bugün çok acıktım ya önce böyle olmuyorsun. Hiç bişey içmiyorum valla aç karnına çay kahve icemiyom su içeyim bari. Akşam yiyemedim ki hiç okuldan gittim pazara sonra evi supurdum evde böcek çıkmıştı eşim ilaç aldı geldi sonra oraları temizledim balık almıştım işte o da sert olmuş çok kizartmisim dişimden onu da yiyemedim gece de ağrısına uyyamadim. Uykusuzluk ve açlık sinir yaptı bağırıp duruyorum

11de 1 dilim elma 2 küçük mandalina 12 30da yağda 2 yumurta ceyrekten az ekmek yarım kase yoğurt 2 tatlı kaşığı pekmez yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…