Aralıklı oruç serüvenim

Hoşgeldinn aramıza Yediklerini bize yaz da kızalım Böylece sağlıklı beslenmeye de başlarsın inşallah
hoşbulduk :) deniyorum bir şeyler, her şeyi toptan kıstığımda sürdüremiyorum çabuk pes ediyorum :) bugün kahvaltımda 2 yumurta 2 dilim salam birkaç zeytin, salatalık domates vardı, sonra heralde bi 30-40 gr çikolata yedim, bir ara yarım muz yedim, bir kahve fincanı granola yedim. akşam da salata ve köfteydi sırf. benim standartlarımda bu mikemmel ve kabul edilebilir bir gün normalde şimdi kahve tatlı yapardım.

12-20 arası yiyorum ben. suyu biraz az içiyorum onu hiç düzeltemedim hayat boyu.

Bence de çikolata hariç gayet iyi beslenmişsin
Su içmek için en iyisi şişeye koymak ne kadar içtiğini görmek ya da su hatırlatıcı programlar var onlardan indirebilirsin arada bir telefonuna bildirim gönderir

Bende gece kaçamağını kesmek istiyorum.. Eşim geç gelsigi için akşam yemekleri 9 oluyordu ve her r akşam çaybyabına kuruyemiş yada tatlı olur kendime sınır koyamadım inşallah bunu bırakırsam kendiliğinden kilo vericem bnede porsiyon sınırlaması yapmıyorum sadece saat sınırı yapcam

Çaydan vazgeçtim resmen yanında biseyler yemeyeyim diye bende. Bende çok sinirlamadin kendinu sadece karnımı iyice sisirmeden kalkıyorum öyle de yine acikmiyorum. Bence bizi aciktiran o tatlılar zaten. Akşam tatlı biseyler yeyip uyuyorum sabah yine açım. Akşam 5 bucukta yemiştim şuan kendimi aç hissetmiyorum

Bende sabah tartıldım 54.10 cıktım dün balığı fazla kaçırdım ekmak vs de yedim ama if e devam 50 olana kadar

Günaydıın en son 60 kiloyum demişsiniz sanırım 58 çok iyiii tebrik ederim siziii
Geçen cuma 60 di pazartesi 59.1 çıktı bugün 58.1. ben dayanamıyom ama her gün tartıliyorum dün 58.9du önceki gün 58.8. hangisi doğru bilemiyorum

Sanırım en doğrusu her gün tartilmamak
Ben her gün tartılıyorum bu beni motive ediyor eger gram bile verdiysem emeklerim boşa değil diye düşünüyorum mutlunoluyorum tartıda ekside olmayı :)))

Ben de her gün tartılıyorum ama 1 haftaki sonucumu dikkate alıyorum Bi de yazarken önceki kilolarınızı da yazarsanız güzel olur geçmişe bakmayalım

Ben de her gün tartılıyorum ama 1 haftaki sonucumu dikkate alıyorum Bi de yazarken önceki kilolarınızı da yazarsanız güzel olur geçmişe bakmayalım
Arada büyük fark olunca şaşırdım yani neyse her türlü devam edeceğim ve her türlü vereceğim bu kiloları kaç hafta sürerse sürsün

Kuymak ekmek ve biraz peynir bugünki kahvaltım kızlar.. Canımın istedigini yemek istiyorum yoksa sonra acısını fazlasıyla cıkarıyorum.. 11.46 kahvaltı saatim

Eklentiler

• 16415450811176714923641513758089.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…