-
- Konu Sahibi fitbicagla
hoşbulduk :) deniyorum bir şeyler, her şeyi toptan kıstığımda sürdüremiyorum çabuk pes ediyorum :) bugün kahvaltımda 2 yumurta 2 dilim salam birkaç zeytin, salatalık domates vardı, sonra heralde bi 30-40 gr çikolata yedim, bir ara yarım muz yedim, bir kahve fincanı granola yedim. akşam da salata ve köfteydi sırf. benim standartlarımda bu mikemmel ve kabul edilebilir bir günHoşgeldinn aramızaYediklerini bize yaz da kızalım Böylece sağlıklı beslenmeye de başlarsın inşallah
Bence de çikolata hariç gayet iyi beslenmişsinhoşbulduk :) deniyorum bir şeyler, her şeyi toptan kıstığımda sürdüremiyorum çabuk pes ediyorum :) bugün kahvaltımda 2 yumurta 2 dilim salam birkaç zeytin, salatalık domates vardı, sonra heralde bi 30-40 gr çikolata yedim, bir ara yarım muz yedim, bir kahve fincanı granola yedim. akşam da salata ve köfteydi sırf. benim standartlarımda bu mikemmel ve kabul edilebilir bir günnormalde şimdi kahve tatlı yapardım.
12-20 arası yiyorum ben. suyu biraz az içiyorum onu hiç düzeltemedim hayat boyu.
Çaydan vazgeçtim resmen yanında biseyler yemeyeyim diye bende. Bende çok sinirlamadin kendinu sadece karnımı iyice sisirmeden kalkıyorum öyle de yine acikmiyorum. Bence bizi aciktiran o tatlılar zaten. Akşam tatlı biseyler yeyip uyuyorum sabah yine açım. Akşam 5 bucukta yemiştim şuan kendimi aç hissetmiyorumBende gece kaçamağını kesmek istiyorum.. Eşim geç gelsigi için akşam yemekleri 9 oluyordu ve her r akşam çaybyabına kuruyemiş yada tatlı olur kendime sınır koyamadım inşallah bunu bırakırsam kendiliğinden kilo vericem bnede porsiyon sınırlaması yapmıyorum sadece saat sınırı yapcam
Günaydıın en son 60 kiloyum demişsiniz sanırım 58 çok iyiii tebrik ederim siziiiGünaydın bu arada. Tartıldım 58.1 çıktım çok şaşkınım şuan
Geçen cuma 60 di pazartesi 59.1 çıktı bugün 58.1. ben dayanamıyom ama her gün tartıliyorum dün 58.9du önceki gün 58.8. hangisi doğru bilemiyorumGünaydıın en son 60 kiloyum demişsiniz sanırım 58 çok iyiii tebrik ederim siziii
Çaydan vazgeçtim resmen yanında biseyler yemeyeyim diye bende. Bende çok sinirlamadin kendinu sadece karnımı iyice sisirmeden kalkıyorum öyle de yine acikmiyorum. Bence bizi aciktiran o tatlılar zaten. Akşam tatlı biseyler yeyip uyuyorum sabah yine açım. Akşam 5 bucukta yemiştim şuan kendimi aç hissetmiyorum
Ben her gün tartılıyorum bu beni motive ediyor eger gram bile verdiysem emeklerim boşa değil diye düşünüyorum mutlunoluyorum tartıda ekside olmayı :)))Sanırım en doğrusu her gün tartilmamak
Bende seviyorum ama hangi sonuç doğru onu bilemiyorum.Ben her gün tartılıyorum bu beni motive ediyor eger gram bile verdiysem emeklerim boşa değil diye düşünüyorum mutlunoluyorum tartıda ekside olmayı :)))
Arada büyük fark olunca şaşırdım yani neyse her türlü devam edeceğim ve her türlü vereceğim bu kiloları kaç hafta sürerse sürsünBen de her gün tartılıyorum ama 1 haftaki sonucumu dikkate alıyorumBi de yazarken önceki kilolarınızı da yazarsanız güzel olur geçmişe bakmayalım
İşte aradığım motivasyon buArada büyük fark olunca şaşırdım yani neyse her türlü devam edeceğim ve her türlü vereceğim bu kiloları kaç hafta sürerse sürsün
Afiyet olsunKuymak ekmek ve biraz peynir bugünki kahvaltım kızlar.. Canımın istedigini yemek istiyorum yoksa sonra acısını fazlasıyla cıkarıyorum.. 11.46 kahvaltı saatim
Afiyet olsun. Ben de 1 gibi yiyeceğim bugünKuymak ekmek ve biraz peynir bugünki kahvaltım kızlar.. Canımın istedigini yemek istiyorum yoksa sonra acısını fazlasıyla cıkarıyorum.. 11.46 kahvaltı saatim
Afiyet olsun. Tenefüste 1 mandalina 1 dilim armut yedim bende12.00 menüm
Öğretmen misin?Afiyet olsun. Tenefüste 1 mandalina 1 dilim armut yedim bende